• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Zainspiruj się na majówkę!

Majówka to idealny czas, by wzbudzić w sobie pasję do sportu. Niezależnie od tego, na jakim poziomie zaawansowania jesteś, mamy dla Ciebie kilka sportowych propozycji, z którymi umilisz sobie wolny czas.
To jak? Wybierasz jazdę na rolkach, trekking w górach, pływanie na SUPie, kręcenie kilometrów na rowerze, a może jeszcze inną aktywność?

Zobacz, co dla Ciebie przygotowaliśmy!

Împreună cu noi...


Parcurge kilometri pe bicicletă

Vremea de primăvară este perfectă pentru a explora zona cu bicicletă. O idee excelentă pentru a petrece timpul cu prietenii, familia sau pe cont propriu. Oferim biciclete de oraș, biciclete de șosea, biciclete de munte, biciclete electrice și biciclete off-road ale celor mai renumite mărci - Orbea, Kellys, Ecobike, Lovelec etc. - pentru cei mai tineri utilizatori. De asemenea, vindem îmbrăcăminte de ciclism de înaltă calitate, căști de protecție și alte accesorii. Pregătește-te pentru călătoriile de primăvară alături de noi! 

Cucerește vârfurile munților  

Fii activ în această primăvară și cucerește vârfurile munților! Drumețiile nu sunt doar un sport grozav, ci și o modalitate de relaxare. Așa că alege traseul care ți se potrivește cel mai bine și bucură-te de frumuseţea naturii! Nu ezita - planifică-ți acum excursia! Îți oferim îmbrăcăminte, accesorii și echipament de drumeție de înaltă calitate de la cele mai bune mărci de outdoor: Salewa, The North Face, Helly Hansen și multe altele!

Încearcă-te în apă

În această primăvară, merge la malul mării și încearcă să faci caiac, SUP boarding sau surfing! Descoperă sportul nautic care ți se potrivește cel mai bine și eliberează-ți energia reînnoită pentru sport! Ai nevoie de echipament? Aruncă o privire la produsele pe care ți le oferim: SUP, caiace, spume plutitoare și multe alte accesorii de la Aqua Marina, Gladiator, Jobe, Roxy, Quiksilver și alte mărci. Nu ezita - întâmpină primăvara în formă sportivă!

Vizitează orașul 

Mersul pe trotinetă este o activitate de primăvară perfectă pentru toată lumea. Alege dintr-o gamă de trotinete pentru adulți, trotinete pentru copii, trotinete de performanță și trotinete electrice perfecte pentru mobilitatea urbană. Verifică oferta celor mai renumiţi producători de trotinete, inclusiv Razor, Motus și Micro!

Hai la patinaj cu role

Primăvara este o perioadă excelentă pentru a încerca patinajul pe role. Merge la o tură și bucură-te de noua distracție! Nu ai încă patine cu rotile? Nicio problemă! La Sportano.ro poți alege de la Rollerblade, K2, Tempish, Impala și multe alte mărci de top.


Vezi oferta noastră