• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

BazookaGoal

BazookaGoal este o marcă specializată în producția de mini porți de fotbal. Produsele sale sunt folosite de cele mai renumite academii de fotbal din lume, precum Chelsea, Liverpool, Manchester City și Arsenal. Aceste cluburi folosesc produse de la BazookaGoal pentru antrenamentul zilnic al echipelor lor. Golurile produse de marcă sunt structuri ușoare, care pot fi pliate până la o dimensiune compactă. Acest lucru le face extrem de compacte, ușor de transportat și ușor de utilizat.  

De-a lungul timpului, marca a continuat să se dezvolte și să își îmbunătățească produsele. Eforturile sale au fost recunoscute, printre altele, de Federația Norvegiană de Fotbal, care a anunțat BazookaGoal ca fiind obiectivul oficial al meciului pentru cei mai tineri jucători. În plus, compania a fost premiată în repetate rânduri pentru funcționalitatea produselor sale și pentru designul lor unic la ISPO Award 2012 și RedDot Design Award 2012. 

BazookaGoal a combinat o idee inovatoare pentru un produs sportiv esențial pentru meciurile de fotbal cu o manoperă precisă și de calitate. Ca urmare, consumatorii din întreaga lume se pot bucura de aceste obiective compacte. 

Extindere descriere Restrângere descriere