• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

BOSU

Nu găsim produse care să se potrivească cu oferta pe care ați selectat-o.

BOSU este un brand modern specializat în producția de perne de echilibru profesionale, care sunt perfecte atât pentru exerciții statice, cât și dinamice și pot fi folosite în diferite tipuri de antrenament: circuit, stretching, recreațional și chiar fitness. Acest lucru dovedește versatilitatea produsului emblematic al mărcii BOSU. David Weck, fondatorul brandului și creatorul produselor BOSU, a petrecut mulți ani aprofundându-și cunoștințele despre sport și căutând soluții inovatoare pentru a dezvolta un instrument de antrenament modern, care vă va permite să creșteți eficiența antrenamentului și va fi universal în utilizare. 

De-a lungul anilor, marca a continuat să crească și este acum unul dintre cei mai mari și mai reputați producători de tampoane de echilibru. Produsele sale sunt folosite în întreaga lume de mii de utilizatori mulțumiți, inclusiv de sportivi începători și avansați care caută diverse forme de activitate pentru a-și diversifica antrenamentele zilnice. Pe lângă perne, marca oferă, de asemenea, suporturi specializate și suporturi pentru mingi. Principalele linii de produse ale producătorului includ BOSU Home și BOSU Powerstax. 

Calitatea înaltă a manoperei, funcționalitatea și durabilitatea sunt principalele caracteristici ale produselor sub marca BOSU. În afară de aceasta, însă, compania acordă o atenție deosebită aspectelor estetice, oferind produse în diverse variante de culoare. 

Extindere descriere Restrângere descriere