• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Hidrolizate de proteine din zer, WPH

Nu găsim produse care să se potrivească cu oferta pe care ați selectat-o.

Hidrolizate proteice pe Sportano.ro 

Doriți să vă asigurați o cantitate corectă de proteine în dieta dumneavoastră? Profitați de gama largă de hidrolizate proteice pregătite cu grijă pentru dumneavoastră de către echipa Sportano. Oferta include proteine din zer de cea mai bună calitate și hidrolizate de proteine vegetale. Suplimentele proteice sunt o modalitate excelentă de a suplimenta proteinele, care sunt esențiale pentru toate persoanele active. Alegeți produse de la cei mai buni producători care pun calitatea pe primul loc, cum ar fi Nutrend

Ce este hidrolizatul de proteine?

Persoanele active au o cerere mai mare de proteine. Hidrolizatul de proteine este o modalitate ideală de a furniza organismului toți aminoacizii esențiali. Un aport adecvat de proteine este deosebit de important pentru persoanele care practică sporturi de forță și de rezistență. Datorită unui proces tehnologic avansat, hidrolizatul de proteine este cea mai bună formă de supliment proteic. Profilul său bogat în aminoacizi asigură o regenerare mai bună și mai rapidă după un antrenament intensiv. Hidrolizatul de proteine poate fi utilizat de către începători și sportivi avansați.  

Hidrolizat de proteine din zer

Dacă doriți să furnizați proteine din zer în cea mai bună formă, alegeți hidrolizat. Hidrolizatul de proteină din zer este produs cu ajutorul tehnologiei moderne, de aceea îndeplinește cele mai înalte cerințe. Nutrend Hydro Whey este un supliment unic, care a fost creat pentru toate persoanele active. Hidrolizatul furnizează toți aminoacizii esențiali esențiali necesari pentru construirea masei musculare și regenerarea după antrenament. Proteina Nutrend este îmbogățită cu aminoacidul l-arginină, care susține transportul componentelor în organism și are un efect protector asupra sistemului circulator. Hidrolizatul de proteină din zer se distinge prin cel mai rapid grad de absorbție, deci va fi o sursă ideală de aminoacizi după antrenament.  

Proteină vegetală hidrolizată 

Sportivii cu o dietă vegană pot beneficia de o selecție largă de hidrolizate de proteine vegetale pe care le-am pregătit la Sportano.ro. Izolații și suplimentele de proteine vegetale atent selecționate de la producători de top, cum ar fi Nutrend, oferă proteine de cea mai bună calitate. Hidrolizatele de proteine vegetale sunt fabricate dintr-un amestec de până la cinci surse vegetale, astfel încât puteți fi siguri că obțineți toți aminoacizii esențiali, inclusiv BCAA. Hidrolizatele de proteine vegetale nu conțin lactoză, deci sunt sigure pentru persoanele cu intoleranță la acest zahăr din lapte. Conținutul scăzut de zahăr și grăsimi face ca proteinele vegetale să fie ideale pentru toți sportivii, mai ales în cazul unei diete de reducere.  

Cele mai bune hidrolizate proteice din gama Sportano 

Am pregătit cea mai bună selecție de hidrolizate proteice pentru toți sportivii: începători și avansați. Îmbogățește-ți dieta cu proteine din cea mai bună sursă. Hidrolizatul de proteine va furniza toți aminoacizii esențiali, care sunt atât de importanți în dieta fiecărei persoane active, în cel mai rapid mod. Alegeți-vă aroma preferată dintre cele mai multe care sunt oferite în magazinul online Sportano.ro. Whey Nutrend Hydro cu aromă de vanilie va fi o completare ideală pentru un shake post-antrenament, care vă va da energie și vă va furniza proteinele necesare. Pentru un mic dejun hrănitor folosiți Whey Nutrend Hydro cu aromă de căpșuni, datorită formei instant utilizate proteina se dizolvă perfect.  

Alegând hidrolizat de proteine în Sportano, puteți fi siguri că veți primi un produs de cea mai bună calitate de la producători de renume. Beneficiați de livrare gratuită începând cu 150 PLN și de metode de plată online sigure. 

Extindere descriere Restrângere descriere