• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Izolați de proteine din zer, WPI

Cea mai bună calitate a izolatelor proteice pe Sportano.ro

La Sportano veți găsi cea mai mare selecție de izolate de proteine din zer, care reprezintă o modalitate eficientă și convenabilă de a suplimenta proteinele din dieta oricărui sportiv. Gama largă de compoziții de arome disponibile garantează că dieta dumneavoastră nu va fi monotonă. Am pregătit o ofertă de izolate proteice de la cei mai populari producători, cum ar fi Mondolab, 6PAK și 7Nutrition, care sunt renumiți pentru cea mai înaltă calitate fără compromisuri.  

Cui sunt destinate izolatele de proteine din zer WPI?

Proteinele sunt unul dintre cele mai importante elemente din dieta tuturor persoanelor active. Aminoacizii au un efect pozitiv asupra dezvoltării masei musculare, regenerării, bunăstării și prevenirii multor boli. Sportivii din disciplinele de rezistență și forță, cum ar fi înotul, alpinismul, tenisul, ciclismul, boxul și halterele, au adesea probleme în a-și echilibra mesele astfel încât să conțină cantitatea optimă de proteine. Pentru toate acestea, izolatele de proteine din zer reprezintă modalitatea ideală de a suplimenta toți aminoacizii esențiali. Izolații de la 6PAK conțin cea mai mare cantitate de proteine la 100 g de produs și un profil excelent de aminoacizi, astfel încât puteți fi siguri că vă suplimentați cu cel mai bun produs. După antrenament, alegeți proteina Nutrend Iso Pro Zero, care are până la 84% proteine și adaos de l-glutamină, care va accelera regenerarea musculară după exerciții intense. Izolații Nutrend sunt o modalitate excelentă pentru orice atlet care caută cei mai bine absorbiți aminoacizi pentru a-și completa proteinele. Adaosul de enzime digestive digezyme® garantează metabolizarea eficientă a macronutrienților și o digestie rapidă.  

Izolați de proteine din zer: aplicații 

Suplimentele proteice sunt utile pentru cei care intenționează să reducă greutatea corporală. Adăugarea de proteine la masă garantează o mai mare sațietate și accelerează metabolismul organismului, astfel încât vă puteți atinge obiectivul mai repede. În oferta Sportano veți găsi izolate de proteine din soia, care reprezintă un excelent supliment de proteine în dietele vegetale și vegane. Nutrend izolat de proteine din soia are un profil ideal de aminoacizi, conține toate proteinele necesare și este sigur pentru femei și bărbați. Sportivii care evită lactoza ar trebui să opteze pentru izolatul proteic de la 7Nutrition, care, datorită unui proces tehnologic avansat, nu conține zahăr din lapte și oferă până la 90% din proteinele de cea mai înaltă calitate în fiecare porție de nutriție.  

Proteinele izolate WPI pot fi utilizate ca supliment de masă pe parcursul zilei.  La Sportano am pregătit o selecție largă de arome de la producători de talie mondială, astfel încât toată lumea își va găsi proteina izolată din zer sau proteina de soia preferată. Proteina din zer MONDOLAB Protein Isolate cu aromă dublă de ciocolată va fi un adaos perfect la shake-ul dumneavoastră de după antrenament și vă va proteja eficient mușchii după un antrenament intens. Dacă aveți nevoie de un izolat care se dizolvă rapid, alegeți proteina 6PAK Nutrition Whey Isolate cu aromă de ciocolată albă, datorită formulei sale Instant o puteți prepara chiar și cu apă. Pentru cei care caută arome cunoscute am pregătit 7Nutrition Whey Isolate 90 aromă de vanilie, care va fi un adaos perfect pentru fulgii de ovăz la micul dejun.  

O gamă largă de opțiuni de arome vă permite să vă alegeți aroma preferată, care vă va îmbogăți dieta cu proteine sănătoase. Izolatul de proteine din zer este o modalitate ideală pentru începători și sportivi avansați de a suplimenta aminoacizii. În magazinul online Sportano.ro veți alege cele mai bune proteine de la producători de încredere. 

Extindere descriere Restrângere descriere