• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Proteine vegane, pe bază de plante

Nu găsim produse care să se potrivească cu oferta pe care ați selectat-o.

Proteine vegetale și vegane: cea mai bună calitate doar la Sportano.ro

Magazinul online Sportano.ro oferă o selecție largă de proteine vegetale, care sunt produse din materii prime de cea mai bună calitate. Echipa de specialiști a selectat cu atenție proteine vegetale și vegane de la producători precum Nutrend, renumiți pentru suplimentele de cea mai bună calitate. La Sportano, veți găsi cele mai bune proteine vegane și produse pe bază de plante pentru a vă îmbogăți dieta cu proteine și pentru a vă îmbunătăți performanța sportivă. 

Când este o idee bună să optezi pentru produse proteice vegetale și vegane?

Proteinele din dieta unui atlet sunt o componentă extrem de importantă - asigură o regenerare mai rapidă după antrenament, ajută la construirea masei musculare și influențează forța fizică. Din nefericire, acesta este adesea furnizat în cantități prea mici. Dacă dieta dvs. nu conține suficiente proteine, alegeți proteinele vegetale Nutrend. Proteinele vegane Nutrend Delicious sunt fabricate din ingrediente de cea mai bună calitate și conțin proteine din mazăre, năut, cânepă și dovleac, astfel încât puteți fi siguri că ați ales cea mai bine absorbită proteină vegetală

Dacă doriți să pierdeți câteva kilograme, ar trebui să creșteți cantitatea de proteine pe care o oferiți în fiecare zi. Proteinele sunt deosebit de importante în timpul reducerii greutății, deoarece cresc senzația de sațietate după masă. Atunci când vă dezvoltați masa musculară, optați pentru proteinele vegetale Nutrend, care, pe lângă proteine, vă oferă vitaminele B2 și B12 și minerale: fier și iod, garantând funcționarea corectă a întregului organism.  

Proteina vegană Nutrend este o alternativă excelentă la proteina clasică din zer. Proteina vegană conține aminoacizi din până la patru surse diferite, astfel încât oferă cea mai bună asimilabilitate și este completă. În cadrul unei diete vegane, este uneori dificil să obțineți suficiente proteine. Delicious Vegan Protein este modalitatea ideală de a suplimenta aminoacizii din dieta fiecărui atlet.  

Recomandăm în special proteina vegetală vegană pentru sportivii care urmează o dietă cu conținut scăzut de fodmap - datorită adaosului de enzime digestive, este ușor de digerat și bine absorbită. Dacă aveți intoleranță la lactoză, Delicious Vegan Protein este o sursă valoroasă și sigură de proteine pentru dumneavoastră, deoarece aceste suplimente proteice vegane nu conțin zahăr din lapte.  

Proteinele vegane și cele vegetale: cele mai populare produse

Selecția largă de arome de proteine vegetale din magazinul Sportano garantează că dieta dumneavoastră nu va fi monotonă. Puteți alege din proteina vegană de ciocolată, care este un adaos indispensabil pentru o prăjitură cu omletă vegană. Cu Nutrend Delicious proteine vegetale cu aromă de ciocolată și alune veți prepara o cremă vegană delicată Dacă nu consumați lactate, nu trebuie să renunțați la ceea ce vă place. Prepară o înghețată catifelată de fistic pe bază de proteine Nutrend Delicious cu aromă de fistic-marțipan. Înainte de antrenament, preparați o budincă vegană delicată de vanilie pentru a vă oferi energie și proteine pentru a vă dezvolta mușchii. Vei pregăti toate rețetele vegane cu proteine vegetale Nutrend, care nu conțin zahăr și aspartam. 

Dacă sunteți în căutare de proteine vegetale, sunteți vegan sau limitați consumul de lactate, puteți alege cu ușurință aroma preferată dintre cele multe preparate în oferta magazinului online Sportano.ro. Comandați cu o formă de plată sigură și, datorită livrării rapide a comenzii dvs., vă veți putea bucura în curând de proteina vegetală vegană aleasă. 

Extindere descriere Restrângere descriere