• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Regulamentul Promoției „PROSTO20”         

1.       Organizatorul promoției „PROSTO20” („Promoție”) este SPORTANO.COM Sp. Z o.o. cu sediul în Zielona Góra (65 - 427) str. Wrocławskiej 17B loc. 15 - 16, înscrisă în Registrul antreprenorilor din Registrul național al instanțelor judecătorești ținut de Tribunalul districtual din Zielona Góra, Secția a 8- a comercială KRS nr KRS 0000896178, deținând CIF 9731077223, REGON 388722422, cu un capital social în valoare de 10.050.000,00 zł vărsat în întregime („Organizator”).      

2.       Promoția se desfășoară în magazinul Organizatorului, disponibil pe adresa www.sportano.ro („Magazinul Organizatorului”).      

3.       Promoția se desfășoară de pe 19.01.2023, ora 12:00 până pe 29.01.2023, ora 23:59.      

4.       Promoția se bazează pe faptul că Participantul la Promoție poate în decursul duratei acesteia să profite de reducerea care micșorează prețul inițial al Produselor mărcilor disponibile pe adresa: https://sportano.ro/marci/prosto.  

5.       Produsele care participă în Promoție, sunt numite în următoarea parte a Regulamentului „Produse”.   

6.       Promoția include produsele marca PROSTO în funcție de pragul de reducere desemnat:

a)                  20% reducere cu codul PROSTO20 din prețul aplicabil.

7.       Pentru a participa în Promoție trebuie ca în perioada acesteia de desfășurare să:       

a)                  adăugăm Produsele în coș,       

b)                  înainte de efectuarea comenzii – în secțiunea „coș” – să introducem codul de reducere „PROSTO20” care dă dreptul la obținerea reducerii.      

8.       Transmiterea codului de reducere de către Participantul în Promoție după realizarea comenzii nu îi dă dreptul să profite de Promoție. Neintroducerea codului de reducere de mai sus rezultă cu faptul că cumpărătorul a renunțat la dreptul de a utiliza Promoția în legătură cu tranzacția dată. În această situație, din clipa efectuării plății acesta își pierde definitiv dreptul de a utiliza Promoția în legătură cu tranzacția efectuată.      

9.       Participarea la Promoție este voluntară și gratuită. Acest lucru înseamnă că achiziționarea Produselor în cadrul Promoției nu îi vor impune Participantului la Promoție să suporte alte costuri suplimentare în afara plății prețului pentru Produse și a oricăror costuri selectate de Participantul la Promoție, de exemplu, costurile de livrare.      

10.   Reducerea nu poate fi schimbată cu niciun mijloc de plată și nu este plătibilă în bani.       

11.   Promoția nu poate fi combinată cu alte promoții, reduceri, discounturi, acțiuni, oferte speciale de preț sau de produse valabile în Magazinul Organizatorului, cu excepția cazului în care regulamentul acestora prevede altfel.      

12.   Reclamațiile cu privire la Promoții pot fi făcute de către Participanții la Promoție pe adresa sediului Organizatorului sau pe cale electronică pe adresa contact@sportano.ro. Reclamațiile trebuie depuse în termen de 14 zile de la apariția cauzelor care justifică reclamația.      

13.   În scopul accelerării procesării Reclamației trebuie oferite numele și prenumele Participantului la Promoție și datele de contact (de ex. adresa de e-mail sau numărul de telefon), dar de asemenea descrierea motivelor care justifică Reclamația.      

14.   Organizatorul răspunde imediat la Reclamație, în termen de cel mult 14 zile de la depunerea acesteia.      

15.   Reclamațiile sunt procesate de Organizator, aplicând în special reglementările acestui Regulament.      

16.   Acest Regulament poate fi schimbat numai în cazul apariției unui motiv întemeiat, cum ar fi:       

a)                  modificare a legii care reglementează condițiile, regulile și organizarea promovării Promoției;   

b)                  modificarea modului de desfășurare a Promoției din motive tehnice sau tehnologice;

c)                  modificarea domeniului de aplicare sau de prestare a serviciilor cărora li se aplică prevederile Regulamentului, prin introducerea de noi funcționalități sau servicii, modificarea sau retragerea de către Organizator a unor funcționalități sau servicii existente care fac obiectul Regulamentului.

17.    În cazul efectuării modificărilor în Regulament, Organizatorul a distribuit textul consolidat al Regulamentului prin publicarea acestuia pe pagina www.sportano.ro

18.   Modificările Regulamentului intră în vigoare din momentul în care sunt indicate în mod expres și postate la adresa menționată mai sus.

      

         Zielona Góra, ziua 18.01.2022