Cea mai bună încălțăminte de trekking La Sportiva – TOP10

Marcin Denisiuk 25.03.2024 ( 26.03.2024 )

Îți este greu să alegi modelul perfect de încălțăminte de la La Sportiva pentru excursiile tale montane? Preferi încălțămintea ușoară pentru cățărări sau cea robustă pentru drumeții? Pentru a-ți ușura sarcina, am pregătit încălțămintea Top 10 de trekking La Sportiva, pe care o poți comanda de pe Sportano.ro.

Încălțămintea de trekking pentru femei La Sportiva Aequilibrium ST GTX

Atunci când faci cățărare alpină, trekking tehnic sau alpinism, încălțămintea La Sportiva Aequilibrium ST GTX este exact ceea de ce ai nevoie. Aceasta are o membrană impermeabilă GORE-TEX® Extended Comfort care protejează complet împotriva zăpezii și reduce supraîncălzirea. Cu toate acestea, partea superioară Honey Comb Guard™ este cea care le face să reziste la cele mai mari dificultăți. Întăririle și învelișul TPU o fac foarte durabilă, iar construcția 3D Flex System Evo™ nu limitează mobilitatea necesară pe stânci.

Pe încălțămintea de trekking pentru femei La Sportiva Aequilibrium ST GTX se pot aplica crampoane semiautomate, care sunt esențiale pentru terenuri tehnice. În plus, limba are protecție împotriva zăpezii în guler, reducând riscul de răcire în condiții meteo severe. O talpă intermediară întărită cu carbon și o construcție Double Heel™ a călcâiului pentru a reduce oboseala musculară au fost folosite pentru a crește stabilitatea pe etapele abrupte. Talpa exterioară Vibram® SpringLug Tech este extrem de durabilă, dar flexibilă, astfel încât se așează bine pe teren accidentat.

La Sportiva încălțămintea de trekking pentru femei TX4 R

Încălțămintea pentru femei La Sportiva este ideală pentru drumeții ușoare, via ferrata, abordări ale pereților de escaladă sau escapade de weekend. Partea superioară este confecționată din piele întoarsă, care păstrează o bună respirabilitate, astfel încât excesul de umiditate va fi îndepărtat treptat. Pentru o potrivire confortabilă, încălțămintea de trekking pentru femei La Sportiva TX4 R are un sistem de prindere inspirat de încălțămintea de alpinism. Acesta îți permite să reglezi cu precizie partea superioară, asigurând libertate de mișcare și stabilitate.

Încălțămintea de trekking pentru femei La Sportiva TX4 R dispune, de asemenea, de o talpă Ortholite® Hybrid Approach, care evacuează umezeala de pe partea inferioară a picioarelor și are și proprietăți antibacteriene. Acest lucru se expune asupra unui confort mai mare și îți permite să rămâi proaspătă pentru mai mult timp. Amortizarea în acest model este asigurată de o talpă intermediară din spumă EVA, precum și de sistemul Impact Brake System. Această soluție absoarbe șocurile, oferă mai multă aderență în timpul coborârilor și susține talpa Vibram® MegaGrip.

La Sportiva încălțămintea pentru femei Trango TRK Leather GTX

Atunci când pornești într-o drumeție cu rucsacul în spate, ai nevoie de suport tehnic, de care este responsabilă membrana GORE-TEX® Performance Comfort din încălțămintea ta. Aceasta asigură o impermeabilitate maximă, astfel încât drumețiile în condiții dificile sunt posibile. În plus, membrana asigură respirabilitate și împreună cu partea superioară din piele Idro-Perwanger, elimină excesul de umiditate. Încaltamintea de trekking pentru femei La Sportiva Trango TRK Leather GTX dispune de o structură articulată 3D Flex pentru stabilitate și control pe teren accidentat.

Șireturile încălțămintei ajung aproape până la vârful degetelor de la picioare, astfel încât să poți ajusta talia exact la nevoile tale. Pentru protecție împotriva rocilor, încălțămintea pentru femei La Sportiva are o botină înaltă din cauciuc, iar opțiunea de a monta crampoane cu coș se va dovedi utilă în timpul provocărilor extreme. Talpa intermediară din spumă EVA oferă amortizare, iar sistemul de frânare Impact Brake System oferă control total asupra abordării și coborârii. Talpa aderentă Vibram® se comportă bine pe o varietate de terenuri și are un panou plat, ceea ce facilitează traversarea via ferrata.

Încălțămintea La Sportiva Ultra Raptor II Mid Leather GTX pentru femei

Încălțămintea pentru femei La Sportiva Ultra Raptor II Mid Leather GTX este concepută pentru trekking-uri și hiking-uri mai ușoare. Designerii italieni au folosit o membrană GORE-TEX® Extended Comfort, astfel încât vei beneficia de un confort complet impermeabil și respirabil, astfel încât excesul de umiditate va fi îndepărtat. Partea superioară din nubuc are un aspect estetic plăcut și este durabilă, în timp ce o protecție suplimentară pentru degete protejează împotriva impactului. Suportul de confort este asigurat de gulerul Comfort Collar, oferind libertate maximă de mișcare.

În interior, încălțămintea La Sportiva Ultra Raptor II Mid Leather GTX are branț Ortholite® Hybrid Mountain. Proprietățile sale antimicrobiene și de uscare rapidă te vor menține mai comfortabilă și proaspătă pentru mai mult timp. Talpa intermediară este prevăzută cu spumă EVA de amortizare, care te va scuti de efort în timpul drumețiilor și va adăuga un plus de dinamism pașilor tăi. În talpă, vei găsi tehnologia FriXion® Blue cu zone Impact Brake System pentru a-ți oferi o aderență ridicată și siguranță pe coborâre.

Încălțămintea de trekking pentru femei La Sportiva TX2 Evo

Încălțămintea pentru femei La Sportiva TX2 Evo se va descurca bine în drumeții mai ușoare și ca model de abordare, oferind un confort de neegalat. Partea superioară este confecționată dintr-un material cu o bună respirabilitate, astfel că excesul de umiditate va fi îndepărtat pentru confortul tău. Flexibilul C2 – Combo Cord™ face ca încălțămintea de trekking pentru femei La Sportiva TX2 Evo să fie ușor de conectat și de atașat la un ham de alpinism sau la un rucsac.

Sistemul de legare Mythos este o soluție de la încălțămintea de cățărare care permite ca modelul să se potrivească precis piciorului și să fie ajustat rapid. Căptușeala are proprietăți antiderapante, astfel încât piciorul nu va aluneca. Încălțămintea de trekking pentru femei La Sportiva TX2 Evo au suprapuneri PU Tech-Lite™ pe vârf și călcâi pentru o stabilitate sporită. Talpa antibacteriană Ortholite® Hybrid, care este susținută de spumă EVA, este responsabilă pentru amortizare. Vibram® IdroGrip cu zone de cățărare și zone de aderență ridicată este folosită ca talpă la acest model.

Încălțămintea de trekking pentru bărbați La Sportiva TX5 GTX

Încălțămintea La Sportiva este concepută pentru drumeții cu rucsacul în condiții dificile, dar se va descurca la fel de bine și pe trasee mai ușoare. Echipată cu o membrană GORE-TEX® Extended Comfort, aceasta oferă o impermeabilitate maximă. În plus, GORE-TEX® oferă o respirabilitate care reduce supraîncălzirea și elimină excesul de umiditate. Încălțămintea de trekking pentru bărbați La Sportiva TX5 GTX are un sistem de legare precis care îți permite să strângi șireturile pentru a se potrivi confortabil cu partea superioară.

Versatilitatea montană a încălțămintei La Sportiva se datorează designului pentru stabilitate maximă. Aceasta include panelurile laterale speciale STB, precum și sistemul Impact Brake System. Astfel, obții un control mai mare atât la urcare, cât și la coborâre. Amortizarea este asigurată de spuma EVA și de talpa antibacteriană Ortholite® Approach, care este perfectă pentru trasee tehnice. Talpa Vibram® MegaGrip Vibram® se comportă bine pe teren stâncos, noroios și uscat, oferind aderență și confort.

Încălțămintea de trekking La Sportiva TX4 GTX

Încălțămintea de trekking La Sportiva TX4 GTX este un clasic al producătorului italian, care a echipat-o cu o membrană GORE-TEX® Extended Comfort. Oferă impermeabilitate totală, precum și respirabilitate, astfel încât este mult mai ușor să se mențină un climat confortabil în jurul picioarelor. Partea superioară în sine este confecționată din piele întoarsă de calitate și durabilă. Vei găsi, de asemenea, un înveliș complet, care protejează încălțămintea La Sportiva atunci când intră în contact cu rocile.

De o potrivire confortabilă se ocupă sistemul de prindere asimetrică Mythos, inspirat de încălțămintea de cățărare, astfel că acest model are o potrivire excelentă și o senzație bună la sol. Încălțămintea de trekking La Sportiva TX4 GTX folosește OrthoLite® Hybrid ca talpă cu proprietăți de amortizare, antibacteriene și de uscare rapidă. Mulțumită spumei EVA din talpa intermediară, vei câștiga elasticitate la fiecare pas pe care îl faci, ceea ce vei aprecia pe teren dificil. Demnă de remarcat este talpa Vibram® MegaGrip cu zone Impact Brake System, care asigură aderență și o frânare mai bună la coborâre.

La Sportiva încălțăminte de trekking Trango TRK GTX

Încălțămintea de trekking La Sportiva dispune de elementele esențiale pentru munte, adică o membrană GORE-TEX® Performance Comfort. Aceasta îți oferă impermeabilitate maximă, respirabilitate și eliminare a excesului de umiditate în timpul unei excursii de mai multe zile cu rucsacul în spate. Partea superioară este confecționată dintr-un material durabil cu o rezistență mai mică la abraziune și este susținută de o botină de cauciuc în zonele critice. Sistemul 3D Flex System este o construcție specială care ajută la menținerea mobilității naturale a gambei, precum și la asigurarea stabilității pe secțiunile mai dificile.

Pentru a avea grijă de confortul tău, există un guler Comfort Collar care acționează ca o barieră împotriva pietricelelor și asigură o libertate maximă de mișcare. Pe de altă parte, talpa Ortholite® Hybrid anti-microbiană elimină umezeala din partea inferioară a picioarelor și te menține confortabil în timpul drumeției tale. La Sportiva încălțămintea de trekking Trango TRK GTX în talpa intermediară are spumă EVA de amortizare, iar talpa este Vibram® Mulaz cu tehnologie Impact Brake System. Aderența și un control mai bun pe secțiunile abrupte se expun asupra siguranței și eficienței drumețiilor.

Încălțămintea de trekking La Sportiva męskie Ultra Raptor II Leather GTX

Încălțămintea de trekking pentru bărbați La Sportiva își datorează designul încălțămintei de alergare, astfel că oferă un confort maxim. Acest lucru înseamnă că vei găsi o talpă Ortholite® Mountain Running care este antibacteriană, cu uscare rapidă, dar cel mai important, amortizantă. Această tehnologie este completată de talpa intermediară Memlex EVA, care adaugă elasticitate la fiecare pas și facilitează parcurgerea kilometrilor care te așteaptă.

Aderența este asigurată de talpa FriXion® Blue cu banda de rulare Trail Bite și soluția Impact Brake System. Acest lucru face ca încălțămintea de trekking La Sportiva pentru bărbați Ultra Raptor II Leather GTX se țin perfect de sol și facilitează, de asemenea, frânarea la coborâre. Caracterul complet montan este completat de o membrană GORE-TEX® Extended Comfort, astfel încât beneficiezi de o protecție impermeabilă și respirabilă completă, ceea ce face mai ușoară menținerea unui climat confortabil și uscat în jurul picioarelor tale.

La Sportiva încălțămintea de trekking pentru bărbați TX2 Evo

La Sportiva TX2 Evo se verifică pentru trekking-uri mai ușoare, drumeții și cățărări pe pereți. Partea superioară este confecționată din material cu uscare rapidă, ideal pentru drumețiile de vară, când ai nevoie de respirabilitate. Datorită C2 – Combo Cord™, poți atașa încălțămintea la rucsac sau la hamul de cățărare. Șiretul Mythos permite o potrivire precisă, cu o senzație excelentă la sol, fără a restricționa libertatea de mișcare.

Datorită branțului Ortholite® Hybrid, excesul de umiditate din partea inferioară a piciorului va fi eliminat, iar proprietățile sale antimicrobiene îți vor păstra prospețimea pentru mai mult timp. Talpa intermediară este prevăzută cu spumă EVA pentru a absorbi șocurile cauzate de drumeție. Încălțămintea de trekking La Sportiva TX2 Evo are de asemenea un material TPU pentru stabilizarea piciorului, care funcționează împreună cu talpa Vibram® IdroGrip. Acest lucru se expune asupra unei excursii montane sigure și a unei deplasări eficiente pe teren dificil.

Polecane produkty