Cea mai bună încălțăminte de trekking Salewa – TOP 10

Marcin Denisiuk 04.03.2024 ( 05.03.2024 )

Dorești să comanzi încălțăminte nouă de trekking Salewa, dar nu știi ce model să alegi? Sau poate ai nevoie de o pereche pentru o anumită sarcină? Salewa este un brand care are o întreagă gamă de încălțăminte de munte pentru diferite trasee și condiții meteo. Am pregătit o secțiune transversală a celor mai bune modele de încălțăminte de trekking Salewa disponibile pe Sportano.ro.

Cauți soluții concrete? Acest articol ar trebui să îți ușureze sarcina. Aici vei găsi încălțăminte de trekking Salewa pentru excursii de weekend, drumeții lungi și solicitante și expediții de alpinism.

Încălțămintea de trekking pentru bărbați Salewa MTN Trainer 2 Mid GTX

Aceasta este cea de-a doua ediție a unui model extrem de popular al mărcii tiroleze. Încălțămintea este potrivită pentru drumeții lungi și pentru drumeții mai ușoare pe poteci, ceea ce îi conferă versatilitate. Dispune de o membrană impermeabilă și respirabilă GORE-TEX® Performance Comfort, care este ideală pentru condiții meteorologice moderate și oferă o protecție eficientă împotriva umezelii.

De o potrivire confortabilă în MTN Trainer 2 Mid GTX răspunde sistemului de legare cunoscut – Climbing Lacing cu caracter alpinist. Susținerea și stabilizarea călcâiului sunt asigurate de Sistemul 3F, precum și de tălpile interschimbabile MFF+, care vor permite ajustarea volumului încălțămintei la picior. La baza acestui model se află talpa Vibram® WTC 2, cu o talpă agresivă, care funcționează bine atât pe abordările tehnice și solicitante, cât și pe traseele clasice.

Încălțămintea de trekking pentru femei Salewa Alp Trainer 2 Mid GTX

Salewa Alp Trainer 2 Mid GTX este un model pentru femeile care se angajează în drumeții montane lungi și doresc să fie complet protejate de condițiile meteorologice nefavorabile. Membrana GORE-TEX® Extended Comfort este responsabilă de acest lucru, fiind ideală și pentru drumeții intensive. Aceasta oferă o impermeabilitate ridicată și o respirabilitate optimă pentru o drumeție mai confortabilă.

Talpa Vibram® Alpine Hiking cu aderență ridicată și tracțiune excelentă este responsabilă pentru stabilitate pe terenuri montane variate. Aceasta va face ca drumețiile pe vreme rea și pe trasee foarte noroioase să fie mai sigure și fiecare pas mai bine controlat. Talpa este susținută de legăturile precise Climbing Lacing și de o talpă stabilizatoare Multi Fit Footbed+. Există, de asemenea, un Flex Collar flexibil, care ajută la menținerea libertății naturale a articulației gleznei. Acest lucru este completat de tehnologia antimicrobiană Cleansport NXT pentru a reduce mirosul.

Încălțămintea Salewa pentru bărbați GORE-TEX Rapace GTX 

Aceasta este o încălțăminte tehnică pentru alpinism, cățărare alpină, trekking și schitouring. O poți purta cu crampoane semiautomate și de coș, iar în condiții dificile va fi susținută de o membrană impermeabilă și respirabilă GORE-TEX® Performance Comfort. Protecție superioară împotriva apei și zăpezii pentru provocări montane extreme.

Încălțămintea Salewa pentru bărbați GORE-TEX Rapace GTX  se bazează pe talpa extrem de aderentă Vibram® WTC, care oferă o senzație excelentă a terenului. În scopul stabilizării piciorului din spate se folosește sistemul 3F System – dezvoltat de specialiștii mărcii Salewa. Încălțămintea de drumeție dispune, de asemenea, de legături de cățărare Climbing Lacing pentru o potrivire foarte precisă și individuală. Acest model poate fi apreciat și pentru talpa Bilight Midsole, care amortizează fiecare pas pe care îl faci pe teren dificil.

Încălțămintea de trekking Salewa MTN Trainer Lite Mid GTX

Aceasta este concepută pentru trekking și drumeții, dar se va descurca bine într-un spectru mai larg de activități montane. Designerii au dotat-o cu o membrană GORE-TEX® Extended Comfort – perfectă pentru drumeții intensive. Impermeabilitatea sa ridicată este combinată cu confortul respirabil, ceea ce reprezintă o protecție excelentă împotriva umezelii.

Salewa MTN Trainer Lite Mid GTX are un guler de lungime medie dezvoltat cu tehnologia Flex Collar, care îți permite o libertate maximă de mișcare a gleznei. Stabilitatea este garantată de sistemul 3F și de legăturile Climbing Lacing – inspirate de încălțămintea de cățărare. Această încălțăminte de trekking Salewa are o amortizare excelentă, datorită tălpii intermediare TPU și a tălpii Pomoca® MTN Trainer Lite. În plus, Pomoca asigură o tracțiune excelentă pe o varietate de suprafețe: de la bolovani, la pietriș și până la secțiuni noroioase ale traseului.

Încălțămintea Salewa pentru bărbați Alp Mate Mid WP 

Încălțămintea Salewa Alp Mate Mid WP va funcționa bine pe picioarele turistului înfocat, care face hiking și trekking. Este confecționată dintr-o combinație de piele întoarsă, membrană Powertex® și plasă, astfel încât va fi perfectă pentru sezonul cald. Țesăturile folosite aici oferă respirabilitate și elimină bine umezeala, precum și o impermeabilizare optimă.

O soluție interesantă este combinația dintre sistemul de legare de precizie Climbing Lacing și Adaptive Eyelets pentru șireturi. Prin urmare, încălțămintea pentru bărbați Salewa se potrivește foarte bine picioarelor și asigură o drumeție sigură. Spuma EVA este responsabilă pentru confort, astfel că utilizatorul va căpăta amortizare la fiecare pas. Datorită tălpii Pomoca® MTN Trainer Lite, vei obține o aderență foarte bună pe suprafețe variate, făcând fiecare drumeție mai eficientă.

Salewa încălțămintea Ortles Light Mid PTX 

Salewa Ortles Light Mid PTX este echipată cu o membrană Salewa Powertex®, astfel încât va asigura o impermeabilitate și o respirabilitate ridicată, fără de care este greu de imaginat cățăratul montan, alpinismul sau schitouringul. Partea superioară, susținută de un material Kevlar® durabil, își va dovedi valoarea în expedițiile dificile. La această încălțăminte de trekking Salewa se pot atașa crampoane coș sau semiautomate.

În Ortles Light Mid PTX, designerii tirolieni au folosit ghetrele Salewa Anti-Debries Stretch Gaiter, care sunt flexibile și se ajustează automat la gleznă. Aceasta este cea mai bună soluție pentru cățăratul pe zăpadă și pentru drumeții, susținând membrana impermeabilă. Această încălțăminte Salewa dispune de sistemul 3F System și de legătura Climbing Lacing, astfel încât vei obține o potrivire foarte bună, păstrând în același timp stabilitatea. La baza acestui model stă talpa Pomoca®, care va trece testul în condiții solicitante.

Încălțămintea de trekking pentru femei joasă Salewa Alp Trainer 2 GTX

Salewa Alp Trainer 2 GTX este echipată cu o membrană GORE-TEX® Extended Comfort. Aceasta le oferă drumeților o protecție impermeabilă completă și o respirabilitate îmbunătățită, reducând riscul de supraîncălzire și acumularea excesivă de umiditate. Partea superioară din piele întoarsă de căprioară evacuează și mai bine transpirația și face ca întreaga construcție să fie mai durabilă.

Datorită scopului său, această încălțăminte joasă de trekking pentru femei Salewa are un sistem 3F pentru a stabiliza călcâiul. În plus, gulerul Flex Collar îți oferă mai mult control pe coborârile dificile. De asemenea, utilizează o talpă antimicrobiană Ortholite® și spumă EVA, astfel încât să beneficiezi de o amortizare adecvată. Talpa acestui model este Vibram® Alpine Hiking, care este perfectă pentru terenul tehnic, susținând drumețul la fiecare pas.

Salewa încălțăminte joasă pentru femei Wildfire Leather

Acesta este un model de abordare care va funcționa la fel de bine atât în trekking, cât și în drumeții mai ușoare. Partea superioară din piele întoarsă de căprioară evacuează în mod optim excesul de umiditate și este, de asemenea, durabilă. În plus, sunt folosite întărituri din Kevlar® și poliuretan pentru a se asigura că întreaga construcție rezistă bine la abordările pe teren dificil.

Soluția Climbing zone îți permite să cucerești secțiuni de cățărare sau să mergi cu o lonjă via ferrata. Purtând încălțămintea joasă pentru femei Salewa Wildfire Leather vei avea parte de o stabilitate ridicată, datorită sistemului 3F de la călcâi, precum și a legăturii precise Climbing Lacing. Amortizarea, pe de altă parte, este asigurată de talpa antibacteriană Ortholite® și de talpa intermediară din spumă EVA. Marca a folosit la această încălțăminte talpa Pomoca® Speed MTN Path, care are un caracter versatil. Se va descurca la fel de bine în apropiere, în drumeții, cât și pe terenuri ușoare.

Salewa încălțămintea înaltă pentru femei MTN Trainer 2 Mid GTX

MTN Trainer 2 Mid GTX este ideală dacă mergi într-o drumeție lungă sau într-o excursie de weekend și vrei să folosești membrana GORE-TEX® Performance Comfort. Aceasta oferă un confort complet impermeabil și respirabil, astfel încât riscul de supraîncălzire și de udare este mai mic. Aici se folosește o parte superioară din piele întoarsă, iar zonele critice sunt susținute de o țesătură rezistentă.

Profilul încălțămintei este adaptat la piciorul feminin, susținut de sistemul 3F, ceea ce se expune asupra unui confort și a unei stabilități necesare pe munte. În plus, sistemul Salewa Climbing Lacing permite o potrivire precisă și individuală a încălțămintei, sporind eficiența drumeției. Talpa MFF+ este, de asemenea, o soluție practică, datorită căreia volumul acestui model poate fi ajustat în funcție de nevoile tale. Nu în ultimul rând, merită să menționăm talpa Vibram® WTC 2, care asigură o aderență maximă pe terenuri dificile și variabile.

Salewa încălțăminte pentru femei Alp Mate Winter Mid WP

Acestea fac parte dintr-o gamă destinată doamnelor care merg în drumeții în sezonul rece, când confortul termic este important. Aceasta este asigurată de o căptușeală din lână alpină Salewa Alpine Wool și microfleece. În Alp Mate Winter Mid WP s-a utilizat o membrană impermeabilă Powertex®, astfel încât zăpada sau ploaia nu îți va uda complet cizmele. De asemenea, elimină umezeala, ceea ce va reduce supraîncălzirea și va face drumețiile mai distractive.

Având în vedere o destinație de toamnă/iarnă, această încălțăminte pentru femei Salewa are întărituri TPU și o parte superioară durabilă. De asemenea, se folosește sistemul 3F cu frânghie Kevlar®, care oferă o susținere maximă a călcâiului. Talpa acestui model este Pomoca® Winter Hike, a cărei aderență de neegalat își va dovedi valoarea în perioadele geroase.

Polecane produkty