Cele mai bune biciclete electrice – TOP10

Sylwia Stwora-Petela 09.04.2024

Cauți o bicicletă electrică pentru a face din deplasările zilnice sau din călătoriile prin oraș o plăcere? Sau ai nevoie de o bicicletă pentru a explora locuri noi și a cuceri terenuri mai dificile pentru a-ți susține escapadele? În articolul nostru „Cele mai bune biciclete electrice”, am selectat 10 biciclete electrice disponibile pe Sportano.ro care nu numai că îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și performanță, dar se remarcă și prin caracteristici inovatoare, design și confort de condus.

Bicicletele electrice au devenit o parte integrantă a peisajului urban, oferind nu numai o alternativă ecologică la vehiculele tradiționale, ci și o formă de transport convenabilă și eficientă. De asemenea, nu lipsesc bicicletele electrice de MTB concepute pentru a fi folosite pe o mare varietate de terenuri, de la drumuri forestiere la trasee montane dificile și zone greu accesibile.

Cele mai bune biciclete electrice – TOP10

Alegerea bicicletei electrice corespunzătoare poate fi o adevărată provocare din cauza varietății de modele și caracteristici disponibile, așa că am decis să adunăm cele mai populare și mai bune 10 biciclete electrice din gama Sportano.ro pentru a-ți ușura sarcina.

Bicicleta electrică Superior eXP 8089 36V 14Ah 504Wh

Bicicleta electrică Superior eXP 8089 cu motorul său puternic, dar extrem de silențios Shimano EP8 (cuplu maxim 85 Nm) și bateria de 504 Wh, se va dovedi a fi un companion indispensabil pentru excursiile tale montane. Poți parcurge până la 120 km cu o singură încărcare (mod Eco) pe acest hardtail electric. Datorită bateriei integrate și a traseului intern al cablurilor (ICR), această bicicletă electrică oferă un aspect estetic plăcut și modern. Lipsa cablurilor proeminente sporește siguranța în timpul mersului pe bicicletă, deoarece nu există riscul de a se prinde de ele sau de a le deteriora în caz de cădere. De asemenea, traseul intern al cablurilor ajută la menținerea curățeniei bicicletei, deoarece nu colectează murdărie și praf atunci când traversezi terenuri dificile.

Superior eXP 8089 dispune de o furcă cu suspensie SR Suntour XCR34 Air cu cursă de 120 mm și componente de grup SHIMANO DEORE într-o configurație 1×11, ceea ce duce la o cursă lină și confortabilă, fără sacadări inutile sau dificultăți în schimbarea vitezelor. Tot aici avem și frânele hidraulice pe disc Tektro HD-M735 cu patru pistoane pentru a asigura că bicicleta se oprește cu încredere pe orice suprafață. Compatibilitatea cu aplicația mobilă E-Tube Project îți permite să personalizezi setările bicicletei în funcție de teren și condiții.

Bicicleta electrică LOVELEC Sargo 36V 20Ah 720Wh

Această bicicletă electrică de munte de la producătorul ceh se va potrivi atât începătorilor, cât și pasionaților de MTB mai experimentați. La bordul bicicletei electrice LOVELEC Sargo veți găsi un motor central DAPU eficient din punct de vedere energetic (cuplu maxim de 95 Nm) și o baterie puternică, care poate parcurge până la 170 km cu o singură încărcare. Bateria este detașabilă, ceea ce permite reîncărcarea cu ușurință de exemplu în timpul staționării.

E-bicicleta mărcii LOVELEC oferă un deraior Shimano Alivio cu transmisie 1×9, frâne hidraulice pe disc de precizie Tektro HD -T275 și o furcă cu suspensie Suntour XCM cu reglare și deplasare de 100 mm. Un panou de control rezistent la apă, cu afișaj LCD și 5 moduri de asistență electrică îți permite să adaptezi parametrii de rulare la nevoile tale individuale și la terenul pe care te afli.

Bicicleta electrică Orbea Rise H30 540Wh 2023

Bicicleta electrică Orbea Rise este unul dintre cele mai ușoare modele e-MTB de pe piață. Există un motor puternic Shimano EP600-RS (cuplu maxim de 85 Nm) și o baterie de 540 Wh încorporată în cadru, care, atunci când este combinată cu o baterie suplimentară Range Extender RS, oferă o cantitate suplimentară de 252 Wh, permițându-ți să te bucuri de expediții lungi.

Rise H30 folosește o transmisie 1×12 de la grupul Shimano Deore, ceea ce se expune asupra unor schimbări de viteze line și fără efort, în timp ce o gamă largă de rapoarte de transmisie asigură că poți regla fin angrenajul pentru a se potrivi nevoilor tale actuale. Această bicicletă electrică de munte are, de asemenea, suspensie integrală, un cadru din aluminiu ușor, dar durabil, cu trecere internă parțială a cablurilor și frâne hidraulice pe disc de precizie Shimano MT410.

Bicicleta electrică GHOST E-ASX 160 Universal 625Wh

GHOST E-ASX 160 Universal este o bicicletă electrică versatilă care funcționează cu un motor central puternic Bosch Performance CX Smart System (cuplu de 85 Nm) care oferă asistență ușoară. Bicicleta electrică dispune de patru moduri de asistență, un mod automat (eMTB) și un mod WALK până la 6 km/h pentru o manevrare confortabilă a monociclului în condiții dificile. În plus, este compatibilă cu aplicația Bosch Flow App.

E-bike-ul GHOST E-ASX 160 Universal folosește o transmisie 1×12 SRAM SX Eagle, care garantează schimbări de viteze fără probleme. Suspensia față și spate de la marca Rock Shox îi permite bicicletei să treacă confortabil peste denivelări, în timp ce frânele hidraulice Shimano MT420 asigură o frânare eficientă în orice situație. Bateria de aici este adăpostită într-un cadru din aluminiu ușor și rezistent, care nu numai că oferă estetică, dar și protecție suplimentară și un echilibru mai bun bicicletei.

Bicicleta electrică EcoBike RX500 48V 17.5Ah 840Wh X500 LG

Bicicleta electrică EcoBike RX500 este bicicleta electrică de munte care funcționează cu un motor central Ananda® cu un cuplu maxim de până la 130 Nm și o baterie de 840 Wh. Împreună cu amortizorul pneumatic SunTour XCR-AIR LOR cu o cursă de 120 mm, cu roțile mari echipate cu anvelope late Schwalbe® Nobby Nic (29 x 2,6 inci) și cu șaua conturată cu gel VELO VL-3363, vei cuceri fiecare urcare și obstacol și vei ajunge în locuri greu accesibile în condiții de confort.

Cadrul din aluminiu asigură o greutate redusă, dar și o soliditate ridicată și rezistență la deformare. Folosește o transmisie Shimano Deore fiabilă în configurație 1×10 și frâne hidraulice pe disc Shimano MT400, care sunt o garanție a unei opriri eficiente în orice situație. O caracteristică distinctivă a acestui e-MTB este panoul de control cu un afișaj color care permite reglarea intuitivă a parametrilor de rulare necesari, precum și un senzor crepuscular – acesta reglează nivelul de iluminare din spate a ecranului propriu-zis în funcție de condițiile de iluminare.

Bicicleta electrică pliabilă LOVELEC Izar 36V 12Ah 432Wh 2023

Bicicleta electrică pliabilă LOVELEC Izar este ideală pentru călătoriile urbane, pentru navetă sau pentru deplasările rapide în afara orașului. Bateria litiu-ion de 12Ah găzduită în cadru oferă un centru de greutate scăzut pentru o stabilitate și o manevrabilitate îmbunătățită în timpul mersului. Poți parcurge până la 100 km cu o singură încărcare completă. Motorul de 500 W din butucul din spate, cu un cuplu maxim de 45 Nm, asigură o deplasare lină și silențioasă și o explorare fără efort a zonelor urbane.

E-bicicleta urbană cu cadru din aluminiu ușor și rezistent, are o transmisie Shimano Tourney cu 7 viteze, responsabilă pentru schimbarea lină a vitezelor și un afișaj LCD care indică, printre altele: nivelul de încărcare a bateriei, viteza de rulare și kilometrii parcurși. Printre caracteristicile suplimentare ale modelului LOVELAC Izar se numără capacitatea de pliere la dimensiuni compacte, frânele Promax V cu deconectare a motorului, un portbagaj de până la 25 kg, apărători de noroi și anvelope Kenda cu aderență excelentă pe diverse suprafețe.

Bicicleta electrică Orbea Wild FS H10 36V 17.4Ah 625Wh 2022

Bicicleta electrică Orbea Wild FS H10 este o soluție completă pentru bicicliștii care caută calitate, performanță și fiabilitate ridicată pe orice tip de teren. E-bike-ul MTB este propulsat de un motor Bosch Performance CX cu o putere de 250 W și un cuplu maxim de 85 Nm, care asigură o deplasare dinamică și sprijin chiar și pe terenuri dificile. Bateria litiu-ion de 625 Wh asigură fiabilitate și o utilizare de lungă durată. O încărcare completă îți permite să parcurgi până la 150 km. La acestea se adaugă schimbătoarele Shimano XT M8100 în configurație 1×12 și frânele hidraulice pe disc SHIMANO MT420 de încredere.

Noua geometrie a cadrului de pe Orbea Wild FS H10 este proiectată pentru a maximiza confortul și stabilitatea atunci când se pedalează într-o varietate de condiții, indiferent de abilitățile biciclistului. Cadrul ușor și durabil din aluminiu Orbea Monocoque Race din aluminiu oferă o rigiditate și un confort excelent, în timp ce suspensia integrală, atât în față cât și în spate, îi permite biciclistului să abordeze confortabil terenul dificil, asigurând o aderență și o performanță mai mare.

Bicicleta electrică pentru femei Kellys Tayen R10 P 29″ 36V 20Ah 725Wh

Kellys Tayen R10 P29″ este partenerul perfect pentru orice pasionat de munte, oferind aventuri de neuitat și o experiență de neegalat în orice călătorie, indiferent de teren. Echipat cu un motor puternic PANASONIC GX Ultimate și o baterie KELLYS Re-Charge K1 de 725 Wh, garantează un sprijin de lungă durată chiar și pe trasee solicitante. În modul AUTO (ajustarea automată a nivelului de susținere în funcție de condiții), poți parcurge până la 100 km cu o singură încărcare.

Aici avem o transmisie SHIMANO Altus M2000 cu 9 viteze responsabilă pentru schimbări de viteze line și frâne hidraulice pe disc SHIMANO MT200 pentru o frânare eficientă și un control precis. Cadrul ușor din aluminiu rezistent și roțile de 29 de inci asigură stabilitate și un contact mai bun cu solul, facilitând depășirea denivelărilor de pe traseu, în timp ce sistemul de suspensie integrală garantează confort și siguranță chiar și pe teren accidentat. În plus, e-bike-ul MTB oferă un ecran color PANASONIC cu Bluetooth® 5.0 și navigație Side Color Display, ceea ce face posibilă urmărirea datelor de călătorie și conectarea la dispozitive externe prin Bluetooth.

Bicicleta electrică EcoBike X-Cross L 36V 17.5Ah 630Wh X-Cross LG

Funcționalitate și versatilitate bicicletei electrice EcoBike X-Cross L 36V o face o alegere excelentă atât pentru plimbările zilnice prin oraș, cât și pentru excursiile mai lungi în afara drumului. Amplasat în butucul din spate, motorul BAFANG cu un cuplu de până la 45 Nm oferă un sprijin plăcut la pedalare, în timp ce bateria LG de 17,5 Ah integrată în cadru permite parcurgerea unei autonomii de la 60 până la 140 km.

Bicicleta electrică de trekking cu motor 1×10 pentru bărbați dispune de un cadru din aluminiu hidroformat de 20 de inci, care asigură nu doar ușurință, ci și confort chiar și în ture lungi. Furca cu suspensie absoarbe eficient terenul accidentat, iar frânele hidraulice pe disc asigură oprirea în siguranță a bicicletei. Cablajul dirijat parțial în cadru sporește siguranța la pedalare. De asemenea, la bord există un panou de control cu un afișaj color de mari dimensiuni, care îți permite să controlezi în mod convenabil motorul și parametrii actuali de pilotaj. În plus, bicicleta are un suport confortabil cu curele de transport și o șa ergonomică, astfel încât să beneficiezi de un confort maxim în timpul călătoriilor lungi.

Bicicleta electrică Orbea Urrun 30 42V 540Wh 2023

Bicicleta electrică Orbea Urrun 30 este o bicicletă electrică de munte de înaltă tehnologie care oferă nu numai performanțe excelente, ci și confort și siguranță atunci când se circulă într-o varietate de condiții off-road. Propulsată de un motor central Shimano EP801 RS de înaltă calitate (cuplu maxim de 60 Nm) și alimentată de o baterie Orbea Internal 540Wh durabilă, îți permite să călătorești pentru perioade lungi de timp fără a fi nevoie de reîncărcări frecvente. Cadrul său ușor din aluminiu hidroformat nu numai că asigură durabilitatea, dar facilitează și abordarea traseelor dificile.

Această bicicletă electrică de munte dispune de: suspensie față, frâne hidraulice pe disc și deraioare Shimano Deore M5120 1×10 pentru schimbarea lină a vitezelor și un control excelent al bicicletei. Roțile mari de 29 de inci asigură stabilitate chiar și la viteze mari, în timp ce frânele Magura de înaltă calitate și ascunderea estetică a cablurilor în cadru sporesc și mai mult siguranța și confortul de pedalare.

Polecane produkty