Evaluarea ghetelor de fotbal PUMA 2024

Marcin Denisiuk 11.03.2024 ( 12.03.2024 )

Cauți ghete de fotbal care îți vor permite să îți pui în valoare întreaga gamă de abilități pe teren sau în sală? Una dintre mărcile a căror ofertă merită luată în considerare este Puma. Am pregătit o prezentare generală a celor mai interesante ghete de fotbal Puma disponibile pe Sportano.ro.

Încălțăminte de fotbal pentru copii Puma Ultra Pro FG/AG

Încălțămintea de fotbal Puma Ultra Pro FG/AG este concepută pentru tinerii jucători de fotbal care doresc să-și perfecționeze abilitățile. Aceasta se remarcă prin greutatea sa redusă, care a fost obținută prin utilizarea tehnologiei inovatoare ULTRAWEAVE. Producătorul a ales să folosească un material ultraușor, extensibil, care sporește libertatea de mișcare și are un impact pozitiv asupra confortului de joc. Greutatea mai mică este, de asemenea, o modalitate de a reduce oboseala după un antrenament intensiv.

Partea superioară a acestui model este susținută de tehnologia GripControlPro, ceea ce înseamnă că este acoperită cu un strat subțire de piele. Textura specială face ca jucătorii să controleze mai ușor mingea, chiar și atunci când gazonul umed nu este propice unui joc precis. Acest lucru este deosebit de important pentru copiii care își perfecționează tehnica de fotbal.

Încălțămintea Puma Ultra Pro FG/AG dispune de o șosetă interioară bine respirabilă care se potrivește perfect în jurul gleznei și menține piciorul în poziție optimă. La aceasta se adaugă o talpă aderentă, concepută pentru un joc dinamic și pentru dribling. Acest design le va permite tinerilor jucători să se distreze mai mult pe terenurile cu gazon natural și pe terenurile artificiale.

Încălțăminte de fotbal Puma Future Ultimate MXSG

PUMA Future Ultimate MXSG este un model avansat de încălțăminte de fotbal, conceput pentru jucătorii care pun ștacheta foarte sus, așa că au nevoie de un echipament rafinat până la cel mai mic detaliu. Designerii mărcii germane au ținut să reducă la minimum greutatea, menținând în același timp o durabilitate ridicată, motiv pentru care partea superioară a ghetelor de fotbal Puma Future Ultimate MXSG este realizată din plastic modern, rezistent la abraziune. Aceasta a fost creată cu ajutorul tehnologiei FUZIONFIT360, ceea ce înseamnă că este formată din plasă tehnică și un material flexibil. Această construcție asigură stabilitate la cel mai înalt nivel.

Piciorul este bine susținut de o șosetă interioară confortabilă și de un sistem de șireturi precis, astfel încât să te poți concentra pe deplin pe dribling, pase și șuturi. Ușurința incredibilă a acestei încălțăminte va fi crucială în timpul duelurilor aprige, când fiecare fracțiune de secundă contează. De asemenea, dispune de sistemul PWRTAPE, care adaugă durabilitate la partea superioară, astfel încât această incălțăminte ar trebui să reziste mai mult timp.

Puma Future Ultimate MXSG este un încălțămintea concepută pentru a juca pe iarbă naturală. Dispune de crampoane interschimbabile, astfel încât să poți adapta tipul de șurub la condițiile meteo, păstrând un control total pe un teren umed sau înzăpezit. Aderența excelentă, indiferent de vreme, și mobilitatea superbă se datorează, de asemenea, tălpii ușoare cu tehnologie Dynamic Motion System. În timpul sesiunilor de antrenament obositoare și al meciurilor aprige, vei aprecia sistemul senzațional de amortizare, care oferă o ușurare a articulațiilor și asigură eliminarea senzației de oboseală.

Încălțămintea de fotbal Puma King Ultimate Energy Fg/Ag

Ghetele Puma King Ultimate Energy Fg/Ag sunt încălțămintea, cu un design atrăgător, neconvențional și o tehnologie avansată care îți va permite să faci driblinguri „magice” și să surprinzi cu lovituri măsurate atât pe suprafețe naturale, cât și pe gazon artificial.

Caracteristica acestui model este partea superioară, creată cu tehnologia K-BETTER™. Aceasta este realizată dintr-un material sintetic inovator care oferă o senzație excelentă la atingerea mingii, fiind în același timp durabilă și rezistentă la întindere. Important este faptul că o parte din acest material este reciclat.

Încălțămintea de fotbal Puma King Ultimate Energy Fg/Ag este o opțiune excelentă pentru jucătorii care preferă încălțămintea cu croială mai joasă și care poate fi încălțată rapid. Pentru a asigura o stabilitate maximă a picioarelor, producătorul a folosit tălpi detașabile, bazate pe tehnologia NanoGrip, care împiedică alunecarea piciorului în interiorul încălțămintei. Există, de asemenea, un sistem de șireturi precis care îți permite să potrivești perfect încălțămintea la picioare. Acest model este echipat cu o talpă ușoară, cu un contur suplimentar pentru călcâi și o talpă stabilizatoare, care garantează o mai bună manevrabilitate și are un efect pozitiv asupra preciziei jocului.

Încălțăminte de fotbal pentru copii Puma Future Pro FG/AG

Încălțămintea de fotbal Puma Future Pro FG/AG este concepută pentru cei mai tineri pasionați de fotbal care joacă pe terenuri cu gazon natural sau artificial. Aceasta prezintă o parte superioară sintetică realizată cu tehnologia FUZIONFIT360, care constă într-o țesătură flexibilă susținută de o plasă tehnică. Datorită acestei combinații și a texturii 3D speciale, tinerii jucători pot simți perfect mingea, ceea ce se expune asupra unui progres mai rapid în învățarea tehnicii fotbalistice.

O șosetă flexibilă, confecționată dintr-un material respirabil, este responsabilă pentru ajustarea strânsă a încălțămintei la picior. În interior, există o căptușeală microperforată pentru călcâi. Datorită acestor soluții, picioarele au un nivel ridicat de confort și sunt bine așezate, ceea ce poate preveni eventualele leziuni. Talpa ușoară și foarte aderentă, cu tehnologie Dynamic Motion System, influențează pozitiv manevrabilitatea, care este importantă pentru sprinturi și driblinguri. Durabilitatea ridicată a încălțămintei Puma Future Pro FG/AG se datorează consolidării părții superioare cu ajutorul tehnologiei PWRTAPE. De asemenea, merită menționat faptul că acest model se bazează pe 15-20% materiale reciclate.

Încălțămintea Puma King Match FG/AG

Încălțămintea de fotbal Puma King Match FG/AG este un model elegant, cu un sistem clasic de șireturi, concepută pentru jocul amatorilor atât pe gazon natural, cât și pe gazon artificial. Partea superioară ușoară, realizată din material sintetic de calitate, asigură un confort adecvat în timpul antrenamentelor și meciurilor.

Datorită greutății reduse, picioarele vor fi mai puțin obosite. Pentru confortul fotbaliștilor, producătorul s-a asigurat că încălțămintea Puma King Match FG/AG oferă o amortizare bună. Talpa exterioară este responsabilă pentru aderența din ei, realizată din TPU și echipată cu crampoane conice unice. Datorită acestei combinații, nu vei avea probleme de echilibru în timpul sprinturilor și în timpul driblingului. Modelul se bazează pe materiale durabile, pe care le vei aprecia dacă intenționezi să le folosești intensiv.

Încălțămintea de fotbal pentru copii Puma Future Play FG/AG

Ghetele Puma Future Play FG/AG este un alt model susținut de tehnologii inovatoare care răspunde așteptărilor copiilor care se antrenează fotbal. Pentru a asigura o potrivire optimă la picior, care se transpune într-o senzație bună a mingii, producătorul a creat partea superioară modernă FUTURE PLAY, realizată din plasă tehnică și material sintetic de înaltă calitate. Stratul exterior este texturat pentru un control și mai bun al mingii de fotbal. Sistemul clasic de lacing permite strângerea părților relevante ale feței, permițând ca încălțămintea să se potrivească perfect în jurul piciorului.

Talpa exterioară, cu tehnologie Dynamic Motion System, asigură o aderență excelentă. Cu un astfel de suport, este mai ușor să treci de adversari și să dai lovituri puternice, dar precise. Acest model este fabricat din materiale parțial reciclate.

Încălțămintea de fotbal Puma King Top FG/AG

Ghetele Puma King Top FG/AG sunt un model care se remarcă prin soluții moderne, dar și prin eleganța sa atemporală. Partea lor superioară din material sintetic este 1/5 realizată din materiale reciclate. Microfibrele moi oferă o senzație bună la atingerea mingii și – la fel de important – sunt durabile. Sistemul clasic de șireturi permite ca încălțămintea să fie ajustată corect la picioare. Sistemul clasic de șireturi îi permite încălțămintei să se potrivească piciorului în mod corect. Acesta este completat de limba rulată familiară și de cusăturile decorative foarte elegante.

Talpa exterioară ușoară Peba este responsabilă pentru aderența care permite mișcarea agilă pe terenurile cu gazon natural și artificial. Aceasta prezintă o configurație unică a crampoanelor în formă de con.

Puma Future Match+ LL FG/AG

Încălțămintea de fotbal Puma Future Match+ LL FG/AG este modelul care îți va permite să te bucuri de jocul pe terenuri cu iarbă naturală și pe terenuri artificiale. Designerii au oferit o serie de soluții practice. Sistemul clasic de șireturi nu este utilizat pentru a face încălțămintea mai ușor de pus. Printre altele, șoseta elastică realizată din material bine respirabil asigură o potrivire bună și o încălțăminte stabilă.

Partea superioară a încălțămintei Future Match+ LL FG/AG a fost produsă cu tehnologia FUZIONFIT360 și este formată din plasă tehnică și material flexibil. Zonele selectate au primit o textură 3D specială, ceea ce îți facilitează controlul mingii. Tehnologia PWRTAPE este responsabilă pentru durabilitatea ridicată a părții superioare.

Această construcție este completată de o talpă extrem de aderentă și de un sistem eficient de amortizare care ameliorează presiunea asupra articulațiilor. Confortul și precizia sunt sporite de sistemul Dynamic Motion System, care este responsabil de poziționarea corectă a călcâiului și oferă flexibilitate în zona antepiciorului.

Încălțămintea de fotbal pentru copii Puma Ultra Match LL Energy TT + Mid

Puma Ultra Match LL Energy TT + Mid este un model de ghete de fotbal care îi va atrage pe cei mai tineri, care se antrenează și joacă pe terenurile artificiale. Acestea se disting nu numai prin culorile lor distinctive, ci și prin tehnologiile inovatoare care le oferă un avantaj atunci când concurează cu colegii lor.

Partea superioară, realizată din material sintetic, durabil, este ușoară și se adaptează bine la anatomia piciorului unui copil. Acest lucru le oferă tinerilor jucători un control mai bun al mingii. Talpa, echipată cu un sistem de fileuri mici, asigură o aderență optimă pe gazonul artificial, permițându-le să efectueze sprinturi și mișcări complicate, chiar și pe gazonul alunecos. Ghetele dispun de un sistem simplu de fixare care elimină șireturile. Acest lucru face ca tinerii fotbaliști să nu piardă timp și să fie gata să înceapă mai repede încălzirea.

Puma încălțămintea de fotbal Future Match IT

Ghetele de fotbal Puma Future Match IT este un model conceput cu gândul la jucătorii de futsal. Această versiune este echipată cu o talpă antiderapantă, care nu lasă urme și care asigură o aderență excelentă atunci când se joacă pe podea și pe suprafețe de cauciuc. Fotbaliștii cu un stil de joc dinamic vor fi cei mai mulțumiți de aceste ghete, deoarece îți vor permite să rămâi și mai ferm pe picioare, datorită suportului tehnologiei moderne. Talpa intermediară este realizată din materiale care asigură un nivel ridicat de amortizare, ceea ce se transpune direct în confort în timpul jocului și în reducerea stresului asupra articulațiilor.

Partea superioară a încălțămintei Puma Future Match IT se bazează pe sistemul inovator FUZIONFIT360. Pentru o stabilitate sporită și un control mai bun al mingii, este realizată din plasă tehnică combinată cu un material flexibil. Driblingul cu schimbare rapidă de direcție este facilitat datorită tehnologiei Dynamic Motion System, care oferă un suport adecvat pentru călcâi, precum și flexibilitatea necesară atunci când dorești o poziționare perfectă a antepiciorului pentru lovitura ta. Puma Future Match IT de la Puma este o încălțăminte care se potrivește perfect în jurul gleznei, datorită unei șosete exterioare flexibile, realizată dintr-un material foarte respirabil. Merită menționat faptul că pentru producția versiunii Future Match IT, marca Puma folosește materii prime reciclate în proporție de până la 20%.

Polecane produkty