Recenzie încălțăminte de fotbal MIZUNO 2024

Rafał Czarnecki 08.04.2024 ( 09.04.2024 )

Precizia paselor tale, puterea loviturilor tale sau echilibrul tău atunci când driblezi, pot determina rezultatul unui meci important, așa că merită să optezi pentru ghete de fotbal care să îți pună în valoare abilitățile la maxim. Unul dintre cei mai importanți producători de încălțăminte de fotbal este Mizuno. Pentru a-ți ușura alegerea, ți-am pregătit o listă cu cele mai interesante 10 modele ale acestui brand japonez din oferta Sportano.ro.

Încălțămintea de fotbal Mizuno Alpha JP Mix

Ghetele Mizuno Alpha JP Mix este propunerea pentru jucătorii care sunt interesați de cea mai înaltă calitate și care nu vor face compromisuri atunci când vine vorba de o competiție acerbă pe terenurile cu gazon natural și artificial. Aceste ghete de fotbal cu talpă joasă se remarcă prin greutate redusă (o gheată cântărește doar 195 g) și, datorită tehnologiei lor avansate, oferă o senzație excelentă a mingii.

Partea superioară a încălțămintei Mizuno Alpha JP Mix este confecționată din material sintetic rezistent. Acesta este combinat cu o limbă ușoară, cusută din plasă respirabilă, care garantează o bună ventilație. Producătorul a optat pentru un sistem clasic de șireturi, care asigură o potrivire perfectă. Talpa detașabilă, dezvoltată cu tehnologia inovatoare Zero Glide, este responsabilă pentru poziționarea perfectă a piciorului. Acest lucru îmbunătățește fluiditatea mișcării și, ca urmare, eficiența jocului. Deoarece piciorul are un suport stabil, riscul de accidentare este redus la minimum.

Designerii încălțămintei Alpha JP au apelat și la tehnologia Mizuno Enerzy, care nu numai că absoarbe șocurile pentru un confort sporit, dar asigură și returnarea energiei. Talpa exterioară prezintă crampoane triunghiulare aderente – concepute pentru a-ți permite să-ți etalezi mișcările dinamice și sprinturile, indiferent de calitatea gazonului.

Încălțămintea de fotbal Mizuno Morelia II PRO MD

Încălțămintea de fotbal Mizuno Morelia II PRO MD va fi pe placul iubitorilor de eleganță clasică. Stilul lor este definit de croiala joasă și de culorile discrete, care sunt îmbogățite cu elemente aurite cu gust. De asemenea, designerii s-au inspirat din modelele tradiționale atunci când au ales materialele. Încălțămintea prezintă o parte superioară din piele naturală de înaltă calitate. Există, de asemenea, o limbă clasică și un sistem de șireturi care permite ca încălțămintea să fie ajustată cu precizie la forma picioarelor.

De menținerea stabilă a piciorului în interiorul încălțămintei se ocupă inserția Removable INSOCK, modelată în conformitate cu principiile anatomiei. Acest lucru asigură un nivel ridicat de confort și permite o bună simțire a mingii, precum și protecția împotriva accidentărilor.

Încălțămintea Mizuno Morelia II PRO MD oferă o aderență bună pe terenurile cu iarbă naturală și artificială. Acest lucru se datorează tălpii moderne, realizată din material TPU, care este echipată cu crampoane solide. Acest lucru îți permite să menții un grad ridicat de manevrabilitate, esențial pentru driblingurile dificile. Greutatea moderată (250 g/gheată) îți permite să ajungi rapid la minge și reduce oboseala după un antrenament intensiv.

Încălțămintea de fotbal Mizuno Morelia Neo IV Beta Elite MD

Mulțumită unor soluții bine gândite, bazate pe tehnologii avansate, ghetele de fotbal Mizuno Morelia Neo IV Beta Elite MD te vor ajuta să obții un avantaj în timpul antrenamentelor și meciurilor jucate pe gazon natural sau artificial. Avantajul acestor ghete este reprezentat de partea superioară, confecționată din material sintetic modern, care garantează o durabilitate ridicată cu o greutate redusă (200 g / geheata). Vei aprecia lejeritatea de pe teren atunci când detaliile decid rezultatul. Această caracteristică va avea, de asemenea, efectul de a reduce oboseala picioarelor după activități intensive. Legarea precisă permite ca încălțămintea să se potrivească perfect. Talpa interioară BAREFOOT, cu forma sa anatomică, este responsabilă pentru susținerea adecvată a piciorului.

Ghetele de fotbal Mizuno Morelia Neo IV Beta Elite MD garantează o mare libertate de mișcare, indiferent de starea gazonului. Datorită utilizării unor materiale durabile, acestea îți vor oferi o susținere optimă, pe parcursul mai multor unități de antrenament și în timpul meciurilor aprige.

Încălțămintea de fotbal Mizuno Monarcida Neo ll Sel Mix

Încălțămintea albă de fotbal Mizuno Monarcida Neo ll Sel Mix se va prezenta elegant pe terenurile cu gazon natural. Are o parte superioară din piele sintetică, concepută pentru a te face să simți bine mingea, și un sistem tradițional de legare cu șireturi. O soluție atemporală care îți permite să strângi părțile încălțămintei în care piciorul tău avea anterior prea multă libertate de mișcare. Acest lucru permite ca partea superioară să se potrivească perfect în jurul piciorului tău, oferindu-ți un control total asupra mingii.

Talpa Zero Glide, cu designul său anatomic, care ține bine călcâiul, este responsabilă pentru stabilitate și confort în timpul jocului. Aderența bună este asigurată de talpa solidă cu crampoane înșurubate.

Încălțămintea de fotbal pentru bărbați Mizuno Morelia Sala Classic TF

Încălțămintea de fotbal Mizuno Morelia Sala Classic TF a fost concepută pentru jucătorii care se antrenează și joacă pe terenuri de tip sintetic. Au o talpă de cauciuc dedicată suprafeței artificiale cu mici file care asigură o aderență optimă, chiar și în timpul sprinturilor și atunci când faci sărituri dinamice.

Dacă joci des pe gazon artificial, vei aprecia greutatea inabordabilă (240 g / gheată) și amortizarea excelentă. Aceste proprietăți îți vor susține articulațiile și, de asemenea, te vor face mai puțin obosit după un antrenament intensiv. Talpa detașabilă INSOCK cu design anatomic este responsabilă pentru confortul ridicat și susținerea stabilă a piciorului. Producătorul a optat pentru un sistem de legare clasic, care permite ca partea superioară să fie bine adaptată la forma piciorului, făcând jocurile mai precise.

Încălțămintea de fotbal Mizuno Morelia Sala Classic IN

Dacă joci futsal, vei avea nevoie de ghetele Mizuno Morelia Sala Classic IN, care asigură o aderență excelentă pe parchet. Acest model are o talpă de cauciuc care va permite să îți arăți trucurile tehnice în timp ce joci în interior. Încălțămintea este ușoară (o buc. cântărește 240 g). Au, de asemenea, o parte superioară sintetică durabilă pentru o senzație excelentă a mingii.

Sistemul clasic de șireturi îi permite să se adapteze îndeaproape la forma picioarelor. Datorită tălpilor moderne, realizate cu tehnologia Removable INSOCK, încălțămintea este confortabilă și oferă o amortizare bună. Absorbția șocurilor este asigurată de talpa intermediară, care folosește materiale flexibile. Acest lucru este foarte important dacă te antrenezi pe o suprafață atât de dură precum parchetul și vrei să-ți salvezi articulațiile și să eviți accidentările.

Încălțăminte de fotbal Mizuno Morelia Sala Club TF

Mizuno Morelia Sala Club TF sunt ghetele create cu gândul la terenurile cu iarbă artificială. Talpa este fabricată din cauciuc care nu lasă urme, cu caneluri speciale, spațiate dens, pentru aderență pe acest tip de gazon. Partea superioară din material sintetic oferă senzația potrivită pentru minge. Sistemul clasic de șiret este un avantaj dacă dorești o încălțăminte care să se poată ajusta strâns la picior.

Producătorul a asigurat o amortizare bună, ceea ce are un impact pozitiv asupra confortului jocului și reduce oboseala după antrenament, dar și minimizează riscul de accidentare. Talpa detașabilă INSOCK, cu forma sa anatomică, este responsabilă de absorbția șocurilor și de o poziționare stabilă a piciorului în încălțăminte. Greutatea moderată (280 g / gheată) este de asemenea, un plus. Ghetele de fotbal Mizuno Morelia Sala Club TF sunt fabricate din materiale durabile, astfel încât vor rezista mult timp, chiar și în cazul unei utilizări intensive.

Încălțămintea de fotbal pentru copii Mizuno Monarcida Neo II Select AS Jr

Mizuno Monarcida Neo II Select AS Jr sunt ghetele de fotbal, cu o croială mai largă, care au fost create pentru jucătorii tineri de fotbal. Au o talpă din cauciuc cu o serie de mici fileuri, care garantează o aderență excelentă pe terenurile cu gazon artificial.

Acest model are o parte superioară sintetică flexibilă și durabilă, care poate rezista la cerințele unui antrenament intensiv. Structura sa le permite tinerilor jucători să dețină controlul deplin asupra mingii, permițându-le să se remarce prin pase precise și șuturi exacte. Încălțămintea dispune de tălpile ZeroGlide, a căror formă oferă un suport stabil pentru picioare. Acest lucru contribuie la confortul și calitatea jocului, precum și la siguranța tinerilor jucători, care sunt mai puțin predispuși la accidentări.

Încălțămintea de fotbal pentru copii Mizuno Morelia II Club AG

Un alt model pentru copii a fost, de asemenea, inclus în lista noastră – ghetele Mizuno Morelia II Club AG. Aceste ghete sunt concepute pentru jocul pe gazon artificial. Producătorul s-a asigurat că tinerii jucători beneficiază de o aderență excelentă, atunci când exersează mișcări dinamice de agilitate și în timpul duelurilor, când startul la minge este important. Avantajul acestor ghete este greutatea redusă de 240 g, care oferă un avantaj în competiția cu colegii și reduce oboseala după antrenament.

Nivelul ridicat de confort se datorează, de asemenea, tehnologiilor responsabile de amortizare. Vibrațiile sunt amortizate atât de talpa intermediară, cât și de tălpile detașabile INSOCK. Construcția anatomică a acestora asigură un suport adecvat pentru picioare. Stabilitatea bună se expune asupra libertății din timpul jocului. Aceasta reduce riscul unor leziuni neplăcute. Încălțămintea Mizuno Morelia II Club AG este fabricată din materiale durabile pentru a asigura o durată de viață mai lungă.

Încălțămintea de fotbal pentru copii Mizuno Monarcida Neo II Sel

Încălțămintea de fotbal pentru copii Monarcida Neo II Sel nu doar că atrage atenția prin culorile ei interesante. Este un model care a fost creat pentru a ajuta tinerii jucători să învețe meseria de fotbal, motiv pentru care se bazează pe tehnologiile avansate ale mărcii Mizuno. Această încălțăminte este concepută pentru terenurile cu gazon natural și se distinge prin ușurința sa. O gheată cântărește doar 180 g, ceea ce are un efect pozitiv asupra manevrabilității și reduce oboseala după activități sportive intensive. Greutatea redusă a încălțămintei se datorează alegerii atente a materialelor. Partea superioară este confecționată dintr-un material sintetic ușor, dar durabil. Structura sa asigură un bun control al mingii de fotbal. Producătorul a optat pentru sistemul de șireturi cunoscut de la modelul Morelia Neo III. Ghetele de fotbal pentru copii Mizuno Monarcida Neo II Sel se adaptează perfect la picior, sporind precizia jocului.

Talpa rafinată din TPU a fost dotată cu crampoane interschimbabile, permițând adaptarea aderenței la starea gazonului. Acest lucru le asigură tinerilor fotbaliști o manevrabilitate excelentă, chiar și atunci când condițiile meteorologice nu sunt favorabile. În interiorul încălțămintei Mizuno Monarcida Neo II Sel, există o talpă detașabilă ZeroGlide. Această soluție de înaltă tehnologie este responsabilă pentru o fixare stabilă a piciorului, făcând încălțămintea confortabilă și permițând un control mai bun al mingii. Această talpă unică îndeplinește încă un lucru – protejează piciorul de accidentări.

Polecane produkty