Top 10 rucsacuri pentru schi. Rucsacuri recomandate pentru schi și schi de tură

Sylwia Stwora-Petela 06.02.2024 ( 07.02.2024 )

Vrei cea mai bună organizare posibilă pentru echipamentul tău de schi și un confort maxim atunci când ajungi sau pleci de pe pârtii? Rucsacul de schi sau de parașutism potrivit îți va facilita depozitarea și accesul a tot ceea de ce ai nevoie în timpul unei zile de schi. Cu analiza noastră a celor mai bune rucsacuri de schi de la cei mai importanți producători de echipamente pentru sporturi de iarnă, disponibile pe Sportano.ro, vei fi pregătit pentru orice aventură de schi.

Un rucsac de schi bun combină confortul de transport, durabilitatea, capacitatea și funcționalitatea pentru a-ți organiza cu ușurință echipamentul, pentru a-ți proteja în mod adecvat echipamentul esențial împotriva intemperiilor și pentru a-ți asigura confortul în timp ce te afli pe pârtii, pe traseele de schi fond sau pe cărările de munte acoperite de zăpadă neatinsă. Alegerea rucsacului depinde de aplicație, de nevoile și preferințele individuale.

În TOP10 rucsacuri de schi, am adunat produse de la cele mai importante mărci disponibile pe Sportano.ro, ținând cont de diferitele capacități și funcționalități care vor funcționa bine pe pârtii sau în backcountry.

Rucsacul de schi ORTOVOX Ravine

Rucsacul de schi ORTOVOX Ravine este un model ultraușor de 28 de litri, potrivit atât pentru pasionații de freeride, cât și pentru cei de schi de tură. Designul ergonomic susținut de sistemul de transport Full Contact Light și o serie de detalii funcționale îți permit să depozitezi sau să scoți obiecte din rucsac fără a fi nevoie să îl dai jos. La baza rucsacului se află un compartiment pentru crampoane sau piei de schi de tură, în timp ce un compartiment de siguranță separat permite accesul rapid la dispozitivul ABC de avalanșă. Aici avem 3 sisteme de fixare a schiurilor: A-Frame, D-Frame și un sistem de prindere paralelă cu carabinieră, care asigură atașarea simplă și rapidă a schiurilor, cu rucsacul în spate în orice moment. Compartimentul principal oferă acces la conținutul său din partea superioară sau laterală. Rucsacul de schi Ortovox dispune, de asemenea, de accesorii funcționale pentru echipamente precum căști, bețe sau frânghii, un buzunar pentru hărți și este compatibil cu un sistem de hidratare. Dacă vrei să ai grijă la maximum de coloana ta vertebrală, poți folosi un CLASP SPINE PROTECTOR suplimentar (care trebuie achiziționat separat), pentru care există un buzunar dedicat.

Rucsacul de schi Peak Performance Vertical Ski BP

Rucsacul de schi Peak Performance Vertical Ski BP este ideal pentru o excursie de o zi la schi sau snowboard.Construcția robustă și ușoară este rezistentă la condiții meteorologice dure, la deteriorări mecanice și oferă o capacitate de 28,5 litri, un suport pentru schiuri în formă de A-Frame sau diagonală și un suport pentru snowboard, un compartiment pentru echipamentul de avalanșă (detector, sondă și lopată) și un compartiment pentru depozitarea echipamentului de salvare. Un panel de spate amortizat, o curea de piept, curele de umăr reglabile pentru o potrivire perfectă și o centură de talie cu buzunare suplimentare pentru obiecte esențiale asigură că rucsacul este confortabil de purtat atât pe pârtie, cât și în afara ei.

Rucsacul de schi POC Dimension VPD

În acest rucsac de schi de 22 litri de la POC poți împacheta cu succes echipamentul și accesoriile de care ai nevoie pentru o zi de schi fond, schi de tură sau snowboardRucsacul Dimension VPD este fabricat din materialul rezistent și impermeabil Dimension-Polyant VX21, are suporturi pentru una sau două plăci, un buzunar separat pentru echipamentul de avalanșă și de salvare și un buzunar special pentru ochelari și obiecte de valoare. Poți transporta casca de schi în buzunarul extern dedicat și poți depozita pieile sau mănușile ude în buzunarul din față prevăzut cu găuri de drenaj (pentru a preveni acumularea de zăpadă și apă). Poți modifica rapid dimensiunea rucsacului în funcție de nevoile tale cu ajutorul curelelor de compresie. Confortul la purtare este asigurat de centurile reglabile pentru piept (detașabile) și șolduri (pot fi ascunse în panoul din spate), precum și de o protecție pentru spate încorporată. Prezența sistemului Recco® va permite serviciilor de urgență să intervină rapid în cazul unui accident (de exemplu, îngroparea după o avalanșă).

Rucsacul de schi pentru femei HEAD Women Backpack

Rucsacul de schi pentru femei HEAD Women Backpack cu o capacitate de 30 de litri este soluția perfectă pentru femeile pasionate de sporturi de iarnă în aer liber. Construcția ultraușoară, cu un sistem de transport ergonomic, îți va permite să parcurgi confortabil kilometri sau coborâri, fără a pune prea multă presiune pe spate. Acest rucsac de schi pentru femei oferă două buzunare laterale foarte elastice, potrivite pentru o sticlă de apă sau alte accesorii la care dorești să ai acces ușor, precum și elemente de compresie, astfel încât să poți redimensiona convenabil rucsacul în funcție de conținut.

Rucsacul de schi Dakine Boot Pack

Rucsacul de schi Dakine Boot Pack cu o capacitate de 50 de litri, este soluția perfectă pentru cei care caută un model funcțional pentru a transporta în siguranță încălțămintea, casca și alte accesorii utile în timpul unei excursii pe schi sau snowboard. Există un compartiment pentru încălțăminte cu acces din panoul din spate, un buzunar pentru cască și ochelari, căptușit cu țesătură moale, pentru a reduce riscul de deteriorare accidentală în timpul transportului, un buzunar frontal pentru accesorii mai mici sau îmbrăcăminte. Utilizarea poliesterului 600D ripstop cu un finisaj hidrofug asigură o protecție completă a conținutului împotriva zăpezii, a ploii și a deteriorărilor accidentale atunci când călătorești cu mașina sau cu avionul.

Rucsacul de schi de tură ORTOVOX Cross Rider

Rucsacul de schi de tură ORTOVOX Cross Rider nu te va lăsa baltă la nicio ascensiune sau coborâre, chiar și în condiții foarte dificile, indiferent dacă ești un fan al schiului de tură sau al freeride-ului. Rucsacul de 22 de litri, foarte ușor și compact, îți va permite să atașezi schiurile sau snowboardul, să împachetezi echipamentul de avalanșă în compartimentul dedicat, să atașezi bețe de drumeție și un dispozitiv de protecție împotriva gheții și să îți depozitezi casca în compartimentul cu plasă dedicat. O curea de piept cu un fluier de semnalizare îți va permite să chemi ajutoare în caz de accident, iar un spațiu pentru un sistem de hidratare te va ajuta să te asiguri că rămâi hidratat în timpul antrenamentului. În plus, vei găsi o curea de compresie pentru manevrarea eficientă a dimensiunii rucsacului în funcție de conținut.

Plecak narciarski Völkl Race Boot Pack 142100

Avantajele rucsacului de schi Völkl Race Boot Pack 142100 sunt o capacitate mare (55 l), un buzunar ventilat pentru ghete de schi (care se extinde din spate), un buzunar căptușit pentru cască de schi (în partea superioară a structurii) și un compartiment de depozitare frontal pentru accesorii de schi. Panoul din spate cu spumă moale protejează bine spatele, în timp ce bretelele, centura toracică și centura de șold garantează stabilitate și un confort ridicat la transport. Pentru acest rucsac de schi este folosit un material rezistent și impermeabil, astfel încât nu trebuie să îți faci griji cu privire la umezirea sau deteriorarea conținutului.

Rucsacul de schi Fischer Backpack Race

Cele mai importante caracteristici ale rucsacului de schi Fischer Backpack Race sunt o capacitate mare (55 l) și rezistența la condiții meteorologice dificile – are un fund impermeabil și o husă de ploaie integrată în buzunarul superior. Fabricat din poliester 100%, acest rucsac pentru schiori va găzdui încălțămintea de schi, casca și alte echipamente necesare pentru pârtii. Există un buzunar separat pentru accesorii mai mici, cum ar fi mănușile sau ochelarii de schi. Îmbrăcămintea sau echipamentul umed pot fi depozitate într-un buzunar lateral dedicat, astfel încât nu trebuie să îți faci griji că alte echipamente se udă. O curea confortabilă pentru talie și piept, precum și un panou de spate căptușit și bretele reglabile completează întregul.  

Rucsacul de schi LEKI Skiboot Bag WCR

Rucsacul de schi LEKI Skiboot Bag WCR este opțiunea pentru schiorii care caută o soluție funcțională pentru a-și transporta bocancii de schi și echipamentul esențial la o cursă sau la o sesiune de antrenament. În acest rucsac de 60 de litri, realizat din materiale robuste, rezistente la deteriorare și impermeabile (poliester 600D și 400D), pe lângă compartimentul principal încăpător, vei găsi 3 compartimente cu fermoar: două compartimente laterale și unul frontal (toate), precum și curele practice cu un mâner căptușit pentru un transport confortabil.

Rucsacul de schi Rossignol Hero Heating Athlets Bag 230V

Rucsacul de schi Rossignol Hero Heating Athlets Bag 230V nu este doar o capacitate mare – până la 95 de litri, dar și capacitatea de a încălzi și usca ghetele de schi și hainele de schi cu inserții speciale. Este suficient să conectezi rucsacul la o priză electrică din cameră sau la priza brichetei din mașină pentru a te bucura de haine și încălțăminte caldă și uscată.

Rucsacul de schi al mărcii Rossignol este confecționat din poliester ripstop impermeabil și durabil, iar partea inferioară este întărită suplimentar pentru protecție maximă împotriva condițiilor meteo schimbătoare. În plus, există un compartiment principal care poate fi deschis din trei părți, un buzunar pentru cască, un buzunar pentru ochelari căptușit, un panou de spate moale și respirabil, curele de umăr căptușite, o curea de piept și o centură pentru șolduri.

Polecane produkty