• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Standuri pentru echipamente de greutăți

Rafturi pentru haltere și gantere - alegeți-l pe cel potrivit cu magazinul Sportano

Standurile pentru gantere și haltere sunt un echipament practic atât pentru sălile de sport de acasă, cât și pentru cele profesionale, care servește la menținerea ordinii și siguranței în timpul exercițiilor fizice. În categoria Rafturi pentru echipamente de forță din Sportano am adunat construcții funcționale de înaltă calitate, datorită cărora puteți sorta în mod corespunzător echipamentul de forță, ceea ce face mai ușor de ajuns la el în timpul antrenamentului și, de asemenea, util ca asistență în timpul exercițiilor. 

Rafturi pentru haltere și gantere - cum aleg soluția potrivită? 

Alegerea raftului pentru echipamentul de gimnastică depinde de tipul de încărcătură pe care îl aveți la dispoziție - doar gantere sau doar gantere, sau poate aveți un întreg set de greutăți diferite. 

Standurile dedicate halterelor pot veni sub forma a două coloane separate sau pot fi o singură structură. De obicei, acestea sunt reglabile în înălțime și lățime, astfel încât să poată fi ajustate la înălțimea persoanei care face exerciții și la tipul de exercițiu efectuat (de exemplu, ghemuituri sau exerciții de presă). De asemenea, acestea sunt echipate cu grinzi speciale de ancorare/rafturi, ceea ce face posibilă efectuarea antrenamentului fără partener/persoană de sprijin, care se asigură că nu se întâmplă nimic în timpul exercițiului și atunci când se pune jos bara. Raftul pentru haltere poate avea bare suplimentare pe care se pun plăcile de la haltere după antrenament. 

Pe de altă parte, rafturile pentru haltere sunt utilizate în principal pentru a separa încărcăturile și a păstra ordinea, permițându-vă să ridicați și să puneți echipamentul în mod intuitiv. Acestea pot veni într-o versiune extinsă, ceea ce le face potrivite pentru depozitarea mânerelor, a plăcilor și a altor încărcături. 

Un rol important în alegerea standului potrivit pentru echipamentul de forță este forma sa - o construcție dintr-o singură bucată este mai stabilă și permanentă într-un singur loc, în timp ce opțiunea divizată constă în două standuri separate, ceea ce facilitează depozitarea. Merită să pariați pe o construcție solidă, stabilă și rezistentă, de exemplu, din oțel acoperit cu pulbere. 

Verificați greutatea maximă admisă a încărcăturii (dacă este selectată corect, aceasta va împiedica căderea sau deteriorarea raftului) și elementele de siguranță care vor împiedica alunecarea halterelor sau a halterelor.  

Rafturi cu mai multe niveluri, mici, pentru ghemuit - tipuri de rafturi pentru haltere și gantere

Designul sigur și robust al unui raft de antrenament nu numai că economisește spațiu și păstrează lucrurile în ordine, dar va îmbunătăți și utilizarea încărcăturii. Pentru a face designul funcțional pentru acest lucru, merită să alegeți un raft cu un scop specific. 

Rack de barbell Squat

De obicei, are opțiunea de a avea mai multe etape de ajustare a înălțimii și lățimii, astfel încât îl puteți adapta la înălțimea dvs., precum și la distanța de prindere și la tipul de halteră. Mulțumită mecanismelor de asigurare cu raftul de haltere, veți putea efectua un ghemuit fără a fi asistat de o altă persoană. Prezența cârligelor de asigurare vă permite să trageți în siguranță haltera în jos atunci când nu puteți efectua un ghemuit complet sau o presă de banc. De asemenea, este posibil să adăugați o bancă de antrenament la raftul de haltere, datorită căreia vă puteți îmbogăți antrenamentul cu exerciții pentru piept. Raftul poate avea bare suplimentare, așa-numitele mandrine, pe care puteți pune plăcile de haltere după antrenament. Atunci când alegeți un raft, acordați atenție încărcăturii maxime pe care o poate suporta.  

Rafturi mici pentru gantere

Acestea sunt, de obicei, rafturi pentru gantere cu unul sau două niveluri, echipate cu șei speciale care permit depozitarea corectă și preluarea/plasarea intuitivă a încărcăturii. De asemenea, acestea pot avea forma unui triunghi cu rafturi de diferite dimensiuni pe ambele părți - de obicei concepute pentru gantere mai mici, acestea vă permit să le aranjați în funcție de greutate (cele mai mici în partea de sus, cele mai mari la bază). Atunci când cumpărați unul, merită să acordați atenție tipului de gantere care pot fi depozitate pe el (o spațiere ușor mai mare a rafturilor va fi pentru gantere de vinil și alta pentru cele din fontă) și capacității maxime de încărcare. 

Raft pentru gantere și plăci

O soluție practică atunci când folosiți ambele gantere și căutați un loc pentru plăci de haltere sau un grifon.  Acesta poate avea rafturi pentru a pune echipamentul și cârlige sau poate avea locuri separate pentru echipamentul corespunzător (de exemplu, în partea din față un loc confortabil pentru două haltere, în părțile laterale manșoane cu protecție din cauciuc pentru plăci și mânere pentru o halteră).  

Rafturi pe mai multe niveluri pentru echipamente de gimnastică

Echipat cu trei sau mai multe rafturi cu locuri separate pentru gantere cu greutăți diferite (de obicei, două locuri unul lângă altul pentru o sarcină egală), de exemplu, de 2 kg. Poate avea un dispozitiv de coborâre poziționat la un unghi ușor pentru a face mai confortabilă și mai sigură manevrarea încărcăturii (este mai intuitivă). 

La Sportano, există diferite tipuri de rafturi solide pentru haltere și gantere care pot fi utilizate cu succes într-o sală de gimnastică la domiciliu. 

Extindere descriere Restrângere descriere