• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Badminton

Produse: 189

View as
 1. Talbot-Torro Tech 350 Nylon badminton navetă de badminton 3 buc galben 479113
  32,99 RON
  28,99 RON
  Medium

  1

 2. Talbot-Torro Tech 450 volane de badminton, Nylon Premium 6 buc. alb 469082
  77,99 RON
  66,99 RON
  Fast

  1

 3. Rachetă de badminton Scut YONEX Red AC 102 EX
  36,99 RON
  OS

  1

 4. Pantofi de badminton pentru bărbați BABOLAT 22 Shadow Team negru-albastru 30F2105
  388,99 RON
  288,99 RON
  44.5 (10 UK) 45 (10,5 UK) 46 (11 UK)

  3

 5. Pantof de badminton pentru bărbați Babolat Shadow Tour negru 30F2101
  655,99 RON
  491,99 RON
  44 (9.5 UK) 45 (10,5 UK)

  2

 6. Amortizor de badminton YONEX negru AC 165
  39,99 RON
  OS

  1

 7. Amortizor de badminton YONEX negru AC 165
  39,99 RON
  OS

  1

 8. Prosop mare VICTOR albastru 177400
  143,99 RON
  70 x 140 cm

  1

 9. Rachetă de badminton Yonex Nanoflare 100 3U galben-albastru
  177,99 RON
  3U / G4

  1

 10. Badminton Bătaie YONEX alb AC 126
  32,99 RON
  OS

  1

 11. Rachete de badminton YONEX portocaliu AC 102 EX
  36,99 RON
  OS

  1

Badminton - începe aventura sau dezvoltă-ți abilitățile cu magazinul Sportano 

Categoria Badminton de la Sportano.ro colectează echipamente de badminton de înaltă calitate de la cei mai importanți producători de pe piață. Toate produsele din oferta noastră au fost selectate în prealabil de către experți exigenți. În acest fel, puteți fi siguri că, atunci când vă completați echipamentul sportiv la Sportano, pariați pe produse de cea mai bună calitate - realizate din cele mai bune materiale și folosind cele mai noi tehnologii
 
Atât amatorii, care abia își dezvoltă abilitățile, cât și profesioniștii dedicați badmintonului vor găsi echipamentul potrivit pentru nevoile lor. Merită să pariați pe rachete și volane de înaltă calitate, deoarece acestea ajută la obținerea succesului pe teren. Câștigă fiecare joc cu Sportano! 

Rachetă de badminton, volane și plasă - echipamente și accesorii pentru joc 

Sportano vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a juca badminton. Aici veți găsi cele mai bune rachete, volane, corzi și plase. Echipamentele și accesoriile de badminton pot fi cumpărate aici atât individual, cât și în seturi. Rachetele de badminton diferă, de exemplu, în ceea ce privește dimensiunea și forma. Aripile pot fi realizate din pene sau complet sintetice. Diferitele puteri ale corzilor permit selectarea nivelului adecvat de control al eleronului pentru utilizator. Dimensiunile plasei sunt, de asemenea, diferite pentru adulți și copii. În Sportano puteți cumpăra echipament de badminton cu diverși parametri, adaptați la nivelul și stilul dumneavoastră de joc. 

Echipamente de badminton - ce să caute într-un magazin pentru a alege corect? 

Cum de a alege o rachetă de badminton? În primul rând, este important să vă stabiliți nivelul de expertiză de la început. Există rachete diferite pentru începători și profesioniști. Amatorii ar trebui să se orienteze către rachete cu greutate redusă și flexibilitate ridicată, deoarece acestea sunt cele mai ușor de folosit. De obicei, la începutul unei aventuri cu badminton, se cumpără rachete de aluminiu - sunt mai ieftine și permit un joc recreativ de succes. 
 
Jucătorii de nivel intermediar preferă rachetele din compozit sau chiar din grafit. Acestea absorb vibrațiile mai bine decât aluminiul și permit un joc mai solicitant. Atunci când alegeți o rachetă, merită să acordați atenție echilibrului acesteia. Echipamentul poate fi echilibrat pe mâner sau pe cap, precum și la mijloc. Echilibrul capului permite ricoșeuri puternice, iar echilibrul mânerului oferă mai mult control asupra rachetei.  
 
Rachetele concepute pentru cei mai avansați utilizatori se caracterizează prin implementarea unor tehnologii moderne. În Sportano avem rachete de la mărci precum Talbot-Torro, Wilson sau YONEX. Tehnologia Namd din rachetele YONEX face ca rama să revină la forma sa imediat după ce volanul ricoșează. Sistemul Solid Feel Core reduce la minimum senzația de vibrații, iar noul model Grommet crește performanța corzilor. Selectarea corectă a rachetei pentru utilizator, împreună cu soluțiile inovatoare în construcția echipamentului, influențează nu numai calitatea, ci și siguranța jocului
 
Săgețile de badminton sunt selectate în funcție de materialul din care sunt fabricate. Săgețile realizate din pene naturale sunt mai delicate decât cele sintetice - pe asta se bazează jucătorii avansați. Acestea sunt mai ușor de controlat și au o distanță de zbor mai mare decât eleronii sintetici. Săgețile din plastic, pe de altă parte, sunt destinate în principal începătorilor. 
 
Pe lângă alegerea rachetei și a săgeților, o îmbrăcăminte adecvată este esențială pentru un joc de badminton confortabil și sigur - pantofi care să amortizeze picioarele și îmbrăcăminte din materiale respirabile. Veți găsi tot ce aveți nevoie în magazinul Sportano! 

Extindere descriere Restrângere descriere