Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Badminton

Badminton - începe aventura sau dezvoltă-ți abilitățile cu magazinul Sportano 

Categoria Badminton de la Sportano.ro colectează echipamente de badminton de înaltă calitate de la cei mai importanți producători de pe piață. Toate produsele din oferta noastră au fost selectate în prealabil de către experți exigenți. În acest fel, puteți fi siguri că, atunci când vă completați echipamentul sportiv la Sportano, pariați pe produse de cea mai bună calitate - realizate din cele mai bune materiale și folosind cele mai noi tehnologii
 
Atât amatorii, care abia își dezvoltă abilitățile, cât și profesioniștii dedicați badmintonului vor găsi echipamentul potrivit pentru nevoile lor. Merită să pariați pe rachete și volane de înaltă calitate, deoarece acestea ajută la obținerea succesului pe teren. Câștigă fiecare joc cu Sportano! 

Rachetă de badminton, volane și plasă - echipamente și accesorii pentru joc 

Sportano vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a juca badminton. Aici veți găsi cele mai bune rachete, volane, corzi și plase. Echipamentele și accesoriile de badminton pot fi cumpărate aici atât individual, cât și în seturi. Rachetele de badminton diferă, de exemplu, în ceea ce privește dimensiunea și forma. Aripile pot fi realizate din pene sau complet sintetice. Diferitele puteri ale corzilor permit selectarea nivelului adecvat de control al eleronului pentru utilizator. Dimensiunile plasei sunt, de asemenea, diferite pentru adulți și copii. În Sportano puteți cumpăra echipament de badminton cu diverși parametri, adaptați la nivelul și stilul dumneavoastră de joc. 

Echipamente de badminton - ce să caute într-un magazin pentru a alege corect? 

Cum de a alege o rachetă de badminton? În primul rând, este important să vă stabiliți nivelul de expertiză de la început. Există rachete diferite pentru începători și profesioniști. Amatorii ar trebui să se orienteze către rachete cu greutate redusă și flexibilitate ridicată, deoarece acestea sunt cele mai ușor de folosit. De obicei, la începutul unei aventuri cu badminton, se cumpără rachete de aluminiu - sunt mai ieftine și permit un joc recreativ de succes. 
 
Jucătorii de nivel intermediar preferă rachetele din compozit sau chiar din grafit. Acestea absorb vibrațiile mai bine decât aluminiul și permit un joc mai solicitant. Atunci când alegeți o rachetă, merită să acordați atenție echilibrului acesteia. Echipamentul poate fi echilibrat pe mâner sau pe cap, precum și la mijloc. Echilibrul capului permite ricoșeuri puternice, iar echilibrul mânerului oferă mai mult control asupra rachetei.  
 
Rachetele concepute pentru cei mai avansați utilizatori se caracterizează prin implementarea unor tehnologii moderne. În Sportano avem rachete de la mărci precum Talbot-Torro, Wilson sau YONEX. Tehnologia Namd din rachetele YONEX face ca rama să revină la forma sa imediat după ce volanul ricoșează. Sistemul Solid Feel Core reduce la minimum senzația de vibrații, iar noul model Grommet crește performanța corzilor. Selectarea corectă a rachetei pentru utilizator, împreună cu soluțiile inovatoare în construcția echipamentului, influențează nu numai calitatea, ci și siguranța jocului
 
Săgețile de badminton sunt selectate în funcție de materialul din care sunt fabricate. Săgețile realizate din pene naturale sunt mai delicate decât cele sintetice - pe asta se bazează jucătorii avansați. Acestea sunt mai ușor de controlat și au o distanță de zbor mai mare decât eleronii sintetici. Săgețile din plastic, pe de altă parte, sunt destinate în principal începătorilor. 
 
Pe lângă alegerea rachetei și a săgeților, o îmbrăcăminte adecvată este esențială pentru un joc de badminton confortabil și sigur - pantofi care să amortizeze picioarele și îmbrăcăminte din materiale respirabile. Veți găsi tot ce aveți nevoie în magazinul Sportano! 

Extindere descriere Restrângere descriere