• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Darts

Produse: 20

View as
 1. Săgeată Sunflex Deluxe 45018
  99,99 RON
  77,99 RON
  46 cm

  1

 2. Săgeată electronică Sunflex Excellence 45149
  610,99 RON
  466,99 RON
  51,5 x 45,5 x 4 cm

  1

 3. Săgeată electronică Sunflex Future 45140
  777,99 RON
  588,99 RON
  61,8 x 54,2 x 4 cm

  1

 4. Săgeată electronică Sunflex Novio 45133
  366,99 RON
  277,99 RON
  45,4 x 40,1 x 2,5 cm

  1

 5. Săgeată electronică Sunflex Spirit 45145
  443,99 RON
  332,99 RON
  45,2 x 41,5 x 4,2 cm

  1

 6. Sunflex Soft Aggressor Darts 3334
  106,99 RON
  77,99 RON
  OS

  1

 7. Săgeți Sunflex Soft Rival 3324
  77,99 RON
  55,99 RON
  OS

  1

 8. Sunflex Soft Typhoon Darts 3344
  128,99 RON
  99,99 RON
  OS

  1

 9. Sunflex Steel Phantom Darts 3424
  66,99 RON
  50,99 RON
  OS

  1

 10. Sunflex Steel Power Darts 3444
  106,99 RON
  77,99 RON
  OS

  1

 11. Sunflex Dart Shafts Nylon negru 7002
  8,99 RON
  6,99 RON
  Medium

  1

Dart - alege echipamentul și accesoriile potrivite în magazinul Sportano 

Săgeata nu mai este doar un simplu joc cu un disc și săgeți, asociat de obicei cu jocurile recreative cu prietenii apropiați. De mai mulți ani se organizează chiar și campionate mondiale de darts și numeroase turnee, motiv pentru care numărul fanilor de darts este în continuă creștere. Dacă doriți să vă echipați cu accesoriile necesare pentru a juca, cum ar fi săgeți și o țintă de darts, la Sportano vă oferim echipamente profesionale de la mărci renumite. Veți găsi, de asemenea, pene de săgeți, shafty și accesorii pentru săgeți la noi.  

Săgeată - reguli 

Înainte de a vă decide să cumpărați echipamentul potrivit pentru o competiție de darts, învățați cele mai importante reguli ale jocului. Competiția de darts se joacă, de obicei, cu două persoane, dar jocurile de amatori pot implica mai mulți utilizatori. Competiția standard presupune ca participanții să alterneze trei aruncări, iar cel care obține cel mai mare număr de puncte devine câștigător. Cea mai populară formă a acestui joc este săgeata 501, în care fiecare jucător începe competiția cu un scor de 501 și aruncă pe rând 3 săgeți. Prima persoană care obține un scor de 0 câștigă, astfel că jocul constă în acumularea de puncte, mai degrabă decât în înscrierea lor. Există multe variante ale jocului, iar regulile jocului de săgeți se pot schimba în funcție de jocul folosit. Pentru a juca darts veți avea nevoie în principal de o placă de darts (sisal sau electronică) și de săgeți.  

De la ce distanță să arunci? 

Dacă plănuiți un joc de darts de agrement, găsiți un loc potrivit în interior sau în aer liber pentru a juca. Cel mai bine este să găsiți un spațiu liber în jurul căruia să nu existe mobilier din sticlă sau obiecte din materiale delicate. Discul de săgeți în sine trebuie poziționat astfel încât să lase spațiu pentru aruncare. În aruncarea săgeții contează și distanța, iar agățarea țintei nu trebuie să fie întâmplătoare. În jocurile profesionale, se specifică înălțimea țintei și distanța de aruncare. Înălțimea centrului țintei, sau așa-numitul "ochi de taur", trebuie să fie de 173 cm deasupra solului, iar ținta trebuie să fie la 237 cm de aruncător.  

Darts și dartboard - cum de a alege modelele potrivite? 

Cea mai importantă piesă de echipament pentru această activitate este placa de săgeți, o placă de săgeți din sisal fiind cea mai potrivită pentru uz casnic. Se distinge prin funcționarea silențioasă, libertatea de joc și posibilitatea de a-l folosi atât în interior, cât și în exterior. În plus, numărul de jucători este arbitrar, astfel încât turneele pot fi jucate chiar și cu mai multe persoane. Este disponibil și un disc electronic, care este mult mai zgomotos, iar numărul de persoane care pot juca este limitat. Este sensibil la deteriorări mecanice și este destinat, de obicei, utilizării în interior. În plus, modelele de discuri electronice au adesea dimensiuni diferite ale câmpurilor triple și duble.  

Săgețile, pe de altă parte, sunt alcătuite din patru componente, care includ călătoria (lama), țeava (butoiul), arborele (capacul) și pana. Săgețile sunt cel mai adesea disponibile împreună cu un disc, dar acestea se uzează cel mai repede și trebuie înlocuite. Greutatea lor variază de la 15 până la 50 de grame, în funcție de materialul din care sunt confecționate.  

Săgeată clasică sau electrică? 

Dintre tipurile de joc, se poate face o distincție între săgeata clasică și cea electronică, care diferă prin utilizarea discului. Săgeata clasică folosește discul de sisal menționat mai sus, care este recomandat pentru jocurile de agrement și cele de acasă. Mai presus de toate, se caracterizează printr-o funcționare foarte silențioasă, iar posibilitățile de joc și numărul de persoane sunt arbitrare. Acest tip de panou de darts poate fi folosit practic oriunde - în aer liber și în interior. Săgeata electronică, pe de altă parte, nu este nimic mai mult decât utilizarea unei săgeți electrice. Acest tip de țintă permite numărarea automată a punctelor, oferă posibilitatea de a alege între mai multe tipuri de jocuri și se caracterizează prin greutatea redusă. Dezavantajele acestui tip de joc sunt limitarea numărului de persoane, iar discul în sine este mai puțin rezistent la deteriorare.  

Alegerea săgeților potrivite pentru copii 

Cele mai bune săgeți pentru copii sunt săgețile magnetice, unde seturile includ, de obicei, o țintă metalică și săgeți din plastic cu magneți. De asemenea, sunt disponibile săgeți cu velcro, în care bile speciale sunt aruncate spre țintă. Săgețile în varianta magnetică nu au un vârf ascuțit care ar permite rănirea în timpul jocurilor. Acest tip de joc de săgeți și de echipament este atât sigur, cât și confortabil pentru copil.  

Extindere descriere Restrângere descriere