Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Îmbrăcăminte de ciclism

Îmbrăcăminte de ciclism în magazinul Sportano 

Categoria de îmbrăcăminte pentru bicicletă din Sportano include îmbrăcăminte de calitate superioară concepută atât pentru bicicliștii mai puțin experimentați, cât și pentru cei mai avansați. Îmbrăcămintea și accesoriile au fost atent selectate de specialiști. În oferta noastră vei găsi produse adaptate la diferite condiții meteorologice pe care le vei întâlni pe un traseu cu bicicleta. În categoria de îmbrăcăminte pentru ciclism vei găsi pantaloni profesioniști, jachete, mănuși, șepci și multe alte articole de îmbrăcăminte adaptate la multe ore de ciclism. Selectarea corectă a îmbrăcămintei de ciclism este un aspect extrem de important dacă plănuiești o călătorie lungă. La Sportano.ro vei găsi îmbrăcăminte de ciclism profesională pentru sezonul de primăvară și vară, precum și pentru toamnă și iarnă. 

Cum să alegi hainele de ciclism potrivite, ce să căuți atunci când cumperi? 

Atunci când alegi hainele de ciclism, trebuie să acordați atenție mai multor elemente care vor determina confortul și siguranța dumneavoastră. Atunci când alegi pantalonii și jacheta, acordă atenție la lungimea mânecilor și a picioarelor. Pantalonii lungi și strâmți sunt ideali pentru vremea rece și pentru ciclismul pe distanțe lungi, în timp ce pantalonii scurți sunt perfecți pentru primăvară și vară, precum și pentru plimbări mai relaxate. Este foarte important pentru ce anotimp este concepută îmbrăcămintea ta. Acest lucru îți permite să menții temperatura corectă a corpului. Jachetele și pantalonii pentru vremea rece trebuie să fie izolate corespunzător. 
 
Un alt criteriu după care ar trebui să te ghidezi este materialul din care este confecționată îmbrăcămintea de ciclism. Aceasta ar trebui să fie din țesături sintetice și elastice, cu un nivel ridicat de respirabilitate, de exemplu poliester cu elastan. În plus, jachetele și pantalonii ar trebui să aibă un sistem de evacuare a umezelii la exterior, astfel încât să poți evita răcirea. Culoarea hainelor de ciclism este de asemenea, foarte importantă. Ar trebui să optezi pentru elemente contrastante, cum ar fi un tricou sau o jachetă colorată și vizibilă. De asemenea, merită să alegi câteva elemente reflectorizante pentru a-ți spori și mai mult vizibilitatea pe drum. 

Haine de ciclism pentru a se potrivi sezonului: ce să alegi pentru fiecare sezon? 

Îmbrăcămintea pentru ciclism trebuie să fie o alegere bine gândită, deoarece confortul tău depinde de ea. Gama noastră de îmbrăcăminte pentru ciclism se potrivește tuturor anotimpurilor și condițiilor meteorologice. Dacă pleci pe traseu primăvara, nu uita de lenjeria de corp călduroasă pentru ciclism și de o jachetă de ploaie. Vara, optaează pentru un tricou respirabil și pantaloni scurți și ușori. De asemenea, merită să cumperi ochelari de soare și o șapcă de soare. Atunci când te pregătești pentru o excursie cu bicicleta toamna, alege un tricou termoactiv, un hanorac și o jachetă. Îți recomandăm să porți mai multe straturi de haine, care te vor proteja atât de frig, cât și de ploaie. Ciclismul pe timp de iarnă poate părea o provocare, dar tot mai mulți pasionați de ciclism aleg să iasă pe trasee chiar și în cele mai reci zile. Nu uita să porți șosete și încălțăminte izolată. Lenjeria de corp termică și o jachetă care să îți țină de cald și să elimine umezeala sunt de asemenea esențiale. 

Îmbrăcăminte pentru bicicletă - mărci de top 

La Sportano vei găsi îmbrăcăminte de ciclism de calitate superioară de la producători de talie mondială, cum ar fi Alé, 100%, Northwave, POC. Toate produsele au fost selectate și testate de specialiști în ciclism. Poți fi sigur că atunci când te decizi să cumperi de la Sportano, vei fi mulțumit de produsele tale. 

Extindere descriere Restrângere descriere