Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Coșuri de baschet

Coșuri de baschet - alege un model fiabil și stabil în magazinul Sportano 

Baschetul este foarte popular printre sporturile de echipă și este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți. Îmbunătățește coordonarea motorie, condiția fizică și permite o distracție extraordinară în aer liber sau în interior. La Sportano, oferim o gamă largă de coșuri de baschet, inclusiv modele de sine stătătoare, modele reglabile sau mini seturi pentru a fi folosite în grădină, în grădină sau acasă. Vă vom echipa cu coșuri profesionale de la mărci renumite precum Spalding, Wilson, Hudora, QuickPlay, Meteor sau SKLZ.  

Pentru copii, profesioniști, în picioare sau reglabile - tipuri de coșuri de baschet 

Printre tipurile de produse veți găsi un coș de baschet reglabil, care este excelent pentru jocurile de recreere. Datorită soluțiilor potrivite, dimensiunile sale pot fi ajustate, astfel încât să puteți adapta produsul la nevoile dumneavoastră. Coșul de baschet cu înălțime reglabilă este recomandat și pentru copii, deoarece puteți ajusta liber dimensiunile la înălțimea celor mai tineri jucători. O alternativă la coșurile independente este coșul de baschet portabil, al cărui cel mai mare avantaj este mobilitatea sa. Puteți muta coșul în orice loc. Un coș de baschet independent este de obicei o opțiune pentru utilizarea în aer liber, la care este atașat panoul de baschet. 

De asemenea, veți găsi un mini coș de baschet pentru cameră, ceea ce este minunat pentru copii să se joace în mod recreativ acasă. De obicei, este montat pe o ușă sau pe un perete și constă, de obicei, într-o tablă cu un coș. Acest lucru vă permite să vă jucați cu cei dragi din orice colț al casei. Coșurile pentru copii sunt, de obicei, produse de dimensiuni mici, care pot fi folosite confortabil de cei mici. 

Dimensiunile coșurilor de baschet 

Dimensiunile unui coș de baschet sunt extrem de importante, mai ales dacă intenționați să cumpărați o minge de baschet potrivită pentru antrenament și pentru îmbunătățirea tehnicii de joc. În jocurile profesioniste, se folosește diametrul jantei, care ar trebui să fie de aproximativ 450-460 cm, iar panoul de baschet are de obicei dimensiuni de 180x105 cm. În plus, înălțimea coșului de baschet este stabilită la aproximativ 3,05 metri deasupra solului. Cu toate acestea, astfel de setări funcționează bine pentru jocurile profesionale.

Dacă intenționați să cumpărați un coș de baschet pentru divertisment recreativ - la ce înălțime va fi plasat coșul de baschet este de mică importanță. În acest caz, merită să investiți într-un coș reglabil, astfel încât să puteți varia înălțimea în mod corespunzător. Un astfel de model va funcționa deosebit de bine pentru copii, unde puteți ajusta dimensiunile pentru a se potrivi înălțimii și capacității lor.  

Coșuri de baschet potrivite pentru fiecare jucător 

Înainte de a cumpăra modelul potrivit, luați în considerare spațiul de care dispuneți. Acest lucru vă va ajuta să decideți dacă să alegeți un coș de baschet independent, un coș de baschet reglabil sau un mini panou de baschet, precum și unde să îl montați - pe perete sau pe ușă (în cazul unui alt model decât cel independent). Atunci când alegeți, acordați atenție și panoului în sine și din ce este făcut. Panoul și coșul de baschet trebuie să fie realizate din materiale durabile, rezistente la intemperii. Cel mai adesea, panourile de fund sunt concepute din plastic sau placaj, uneori și din sticlă acrilică. Modelele realizate din oțel galvanizat sunt o propunere rezistentă la coroziune, dar deja mult mai puțin utilizate.  

Dacă sunteți în căutarea unui coș de baschet profesional, alegeți modelele independente sau cele cu înălțime reglabilă. Pentru utilizare în scop recreativ, produsele montate pe ușă sau pe perete vor funcționa bine atât în interior, cât și în exterior. Pentru copii, puteți alege un coș de baschet mic, mini seturi sau un mini coș de baschet pentru cameră. 

Baschet - mărci pe care să pariezi 

În oferta magazinului Sportano.ro veți găsi coșuri de baschet independente, care sunt concepute pentru a fi utilizate în sală, în grădină, precum și pentru joacă și recreere. De asemenea, vă vom dota cu modele pentru a vă antrena și îmbunătăți abilitățile de baschet. Pe de altă parte, panourile și coșurile de baschet sunt o opțiune pentru uz casnic sau pentru locurile în care nu puteți amplasa un model în picioare. În sortimentul magazinului nostru puteți alege coșuri de baschet de la mărci renumite precum Wilson, Spalding, SKLZ, Hudora sau QuickPlay. Toate produsele disponibile sunt fabricate din materiale durabile și se caracterizează printr-o asamblare simplă și ușoară, indiferent de locul în care este amplasat articolul. 

Extindere descriere Restrângere descriere