• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Tempish

Tempish

Tempish este o marcă cehă fondată în 1994, specializată în producția de echipamente sportive, cum ar fi patine cu rotile, patine în linie și skateboard-uri. În plus, compania are în sortimentul său și accesorii pentru floorball și tenis de masă. În prezent, produsele mărcii pot fi găsite în multe țări europene, iar numai în Polonia sunt livrate în peste o sută de magazine.  

Toate echipamentele Tempish sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate și sunt fabricate cu atenție la fiecare detaliu. În plus, acestea sunt certificate cu aprobări globale care asigură utilizarea lor în siguranță și o manoperă excelentă. Oferta Tempish este extrem de largă și toate produsele sunt disponibile în diferite variante de culoare, datorită cărora fiecare utilizator poate alege echipamente de calitate și atractive din punct de vedere vizual, în funcție de cerințele sale.  

Produsele specializate și atractive ale producătorului Tempish sunt folosite de sportivi de renume mondial, dar și de acei entuziaști începători care doresc să-și dezvolte abilitățile cu echipamente de înaltă calitate.  

Extindere descriere Restrângere descriere