Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Echipament de protecție pentru role

Protectori pentru patinaj - modele sigure și fiabile pot fi găsite în magazinul Sportano 

Plimbarea cu rolele, skateboardul, rolele sau trotineta vă oferă o experiență uimitoare și o șansă de a fi activi. Cu toate acestea, echipamentul potrivit nu este totul, ci trebuie să aveți grijă de confortul și siguranța dumneavoastră în timp ce patinați. De aceea, este esențial să vă echipați cu accesorii precum o cască și plăcuțe de protecție pentru patinaj. Patinajul pe role sau skateboardingul duce adesea la căderi și răni grave, așa că protejați-vă părțile corpului cu protecții. În magazinul nostru Sportano veți găsi protecții de patinaj de înaltă calitate de la mărci profesionale, cum ar fi Tempish, IMPALA, FILA, Roces, K2, Powerslide, Spokey și Rollerblade

Rollerblading, trotinetă sau skateboarding - de ce sunt necesare plăcuțele? 

Atunci când patinați, este o idee bună să purtați o cască pentru a vă proteja capul de răni grave. Pernele de protecție sunt, de asemenea, o necesitate, deoarece căzăturile pe patinele în linie sau pe role pot fi foarte dureroase și deseori duc la vânătăi la genunchi, mâini și încheieturi. Utilizarea de protecții pentru patinele în linie, patinele cu rotile sau skateboard-uri va proteja împotriva abraziunilor, va amortiza impactul și poate preveni, de asemenea, fracturile grave. Indiferent de tipul ales - pentru genunchi, coate sau încheieturi - fiecare protecție trebuie să se potrivească perfect, dar fără să limiteze libertatea de mișcare. Când mergeți pe bicicletă, este suficient un moment și o mișcare bruscă pentru a se produce o coliziune sau un contact strâns cu solul. De aceea, este o idee bună să purtați protecții atunci când mergeți cu rolele sau cu skateboardul.  

Pentru genunchi, glezne sau încheieturi - tipuri de plăcuțe de patinaj 

Începătorii, dar și riderii mai experimentați, ar trebui să poarte protecții pentru a evita rănile grave la anumite părți ale corpului. Printre tipurile de produse se numără cotierele, care protejează punctele de stres și previn abraziunile. De obicei, acestea au o inserție moale în interior și întărituri din plastic, fixate cu Velcro. De asemenea, sunt disponibile protecții pentru încheieturi, deoarece încheieturile sunt cele mai vulnerabile la rănire în timpul unei căderi, ca urmare a încercării de a amortiza căderea. Cel mai bine este să alegeți modele realizate din materiale respirabile și moi. Genunchierele, pe de altă parte, sunt cel mai popular tip de protecție pentru a preveni rănile, mai ales dacă sunteți la început de drum cu patinajul. Mai presus de toate, acestea trebuie să se potrivească, dar în același timp nu trebuie să vă limiteze mișcările. În plus, vă puteți echipa și cu protecții pentru glezne.  

Cum alegi plăcuțele de patinaj potrivite? 

Protecțiile pentru genunchi, coate și încheieturi sunt elemente esențiale în echipamentul fiecărui patinator sau skateboarder. Scopul genunchierelor este, în primul rând, de a proteja genunchii de deteriorări. De obicei, există o căptușeală în interior și un înveliș de plastic în exterior. Cel mai bine este să alegeți un produs ajustabil pentru a se potrivi corpului dumneavoastră. Mai presus de toate, acest tip de protecție nu trebuie să alunece în timpul mersului. Pe de altă parte, protecțiile pentru încheietura mâinii ar trebui să aibă, de asemenea, o căptușeală moale și o modalitate rapidă de a le pune și de a le scoate - cu Velcro, astfel încât să puteți ajusta produsul în mod corespunzător. O protecție pentru cot are de obicei un strat de plastic în exterior și se fixează cu Velcro.  

Dacă doriți să alegeți dimensiunea corectă a dispozitivului de protecție, măsurați cu precizie circumferința părților corpului pe care urmează să fie purtat dispozitivul de protecție și apoi ajustați dimensiunea pentru a se potrivi. Cu toate acestea, merită să știți că unele dintre produse sunt complet reglabile, așa că nu ar trebui să aveți nicio problemă în a obține modelul potrivit.  

Care sunt mărcile care oferă protecții pe care merită să pariați? 

La Sportano veți găsi protecții de înaltă calitate pentru încheietura mâinii, genunchi sau cot de la mărci precum IMPALA, K2, FILA, Tempish, Rollerblade sau Roces. Acestea sunt perfecte pentru skateboarding, patine în linie sau trotinete, iar numărul mare de dimensiuni și variante de culori vă va permite să alegeți produsele potrivite atât pentru adulți, cât și pentru copii. 

Atunci când alegeți protectori, optați pentru seturi care au modele pentru încheieturi, genunchi sau coate. Protectori pentru skateboard, protectori pentru role sau protectori pentru trotinete vor funcționa pentru multe discipline de skateboarding, așa că alegeți un produs care să vă satisfacă nevoile. Serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți vă va ajuta să alegeți modelul potrivit!  

Extindere descriere Restrângere descriere