Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Spalding

Spalding

Istoria mărcii Spalding datează din 1876, când fondatorul său, Albert Goodwill Spalding, un celebru jucător de baseball american, își folosește cunoștințele practice pentru a dezvolta primul produs - mingea de baseball, care cucerește definitiv piața sporturilor și devine un punct de referință în producție pentru următoarele câteva decenii. La mai puțin de un deceniu de la această invenție revoluționară, marca devine unul dintre cei mai mari producători de bâte de baseball din Statele Unite și câștigă încet-încet popularitate în întreaga lume. În 1894, Spalding își extinde linia de produse pentru a include mingi de baschet, urmate un an mai târziu de mingi de volei, care cuceresc rapid industria sportului.  

În anii 1930, marca Spalding obține un succes spectaculos. Mingea sa de baschet din piele compozită devine mingea oficială a NBA. Acest eveniment aduce companiei o faimă mondială, iar produsele sale încep să fie folosite de cei mai profesioniști atleți. 

Începutul anilor 2000 a fost o perioadă de creștere continuă a mărcii și de dezvoltare de noi soluții tehnologice. Atunci, producătorul Spalding a introdus mingea dezvoltată cu Micro-Pump® și Infusion integrate. În 2006, a fost introdusă mingea de baschet fără aer NEVERFLAT Spalding, care își menține nivelul de inflație timp de cel puțin un an. Aceasta a fost o descoperire revoluționară care a deschis calea pentru proiectarea ulterioară a bilelor. În 2008, compania a lansat o linie de produse dedicată celor mai tineri utilizatori - GEAR Rookie, care include accesorii de joc specializate, adaptate la statura și aptitudinile copilului. 

De-a lungul anilor, marca Spalding a obținut un succes incredibil și a devenit unul dintre cei mai importanți producători de articole sportive. Produsele sale merită să fie alese atât la început de drum cu sporturile de echipă, cât și ca jucător avansat. 

Extindere descriere Restrângere descriere