Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Gantere

Gantere, kettlebells și greutăți - alegeți echipamentul potrivit cu magazinul Sportano 

În categoria Gantere, kettlebells și greutăți de la Sportano există greutăți solide disponibile într-o gamă largă de greutăți, culori și forme de la liderii în producția de echipamente de forță, inclusiv: HMS, Body Sculpture, Bowflex, Bushido, Gipara, Technogym, Thorn Fit sau Schildkröt. Acest tip de echipament vă permite să vă dezvoltați și să vă întăriți, printre altele, mușchii brațelor și ai picioarelor sau să vă subțiați silueta. Cu o gamă mai largă de mișcări și o frecvență ridicată, îmbunătățiți eficiența exercițiilor dumneavoastră. În plus, nu ocupă mult spațiu, ceea ce le face ușor de depozitat. 

Gantere de exerciții 2, 5, 10 sau 20 kg - cum alegeți greutatea potrivită?

Greutatea ganterelor trebuie să fie adaptată la propria experiență, la tipul de antrenament pe care îl faceți și la capacitățile corpului dumneavoastră. Ca regulă generală atunci când alegeți gantere, folosiți greutăți mai ușoare pentru antrenarea mușchilor mici (triceps, biceps sau mușchii umerilor) și greutăți mai mari pentru a lucra la aspectul și forța picioarelor, pieptului și spatelui. Ar fi o idee bună să cumpărați un set format din mai multe perechi de gantere cu greutăți diferite sau gantere reglabile. 

Set de gantere  

Dacă abia începi să introduci greutăți suplimentare în antrenamentul tău, optează pentru gantere de 0,5-5 kg, pe care le poți folosi cu succes pentru antrenamentul brațelor, picioarelor sau pieptului. O sarcină mai ușoară este recomandabilă pentru ca mușchii să se adapteze la lucrul cu greutatea și pentru ca riscul de accidentare să fie minim.    

Pentru început, femeile pot folosi gantere de 0,5-1,5 kg pentru antrenamentul brațelor, în timp ce ganterele de 3 kg și mai mari sunt pentru antrenamentul spatelui și al picioarelor. O opțiune bună ar fi halterele din neopren, care sunt stabile în mână și nu alunecă.   

Te antrenezi de mai mult timp? Alegeți un set de gantere în care greutatea se schimbă cu 1 sau 2 kg. Astfel, vă va fi mai ușor să progresați greutatea pentru exerciții specifice. 

Gantere reglabile 

Ganterele reglabile sunt un set de două mânere, cleme și plăci de diferite greutăți. Este o alternativă excelentă dacă nu aveți spațiu pentru un raft cu un set de gantere, dar doriți o sarcină pentru a exersa diferite părți ale corpului sau dacă mai multe persoane folosesc greutățile. Ganterele reglabile pot fi modificate în mod liber prin adăugarea sau eliminarea încărcăturii de pe halteră.  

Kettlebells, veste de greutate și greutăți de gleznă - cum alegi echipamentul care să se potrivească cerințelor tale?  

Alegerea încărcăturii potrivite depinde de tipul de antrenament și de obiectivul pe care doriți să îl atingeți cu acesta. Pentru un antrenament care se concentrează pe dezvoltarea rezistenței, este utilă o greutate mai ușoară cu care puteți efectua o muncă prelungită de intensitate continuă sau variabilă. Același lucru este valabil și pentru exercițiile care vizează mușchii mici, cum ar fi tricepsul sau bicepsul. În ambele cazuri, ganterele sunt ideale. De asemenea, acestea vor funcționa bine pentru a lucra la piept și umeri. Pe de altă parte, puteți folosi cu succes kettlebells pentru exerciții pentru fese sau spate. Rețineți că aveți nevoie de greutăți mai mari pentru antrenamentul de forță.  

Kettlebell 

Denumită și kettlebell sau ghiulea cu mâner (datorită aspectului său), este o greutate în formă de minge aplatizată cu un mâner în partea superioară. Utilizarea kettlebell-ului este versatilă - ajută la creșterea forței, la îmbunătățirea flexibilității, a abilităților motorii și a coordonării motorii, în plus, este bună pentru activarea mușchilor profunzi responsabili de postura corectă.  

Alegerea greutății kettlebell depinde de nivelul tău de antrenament. O opțiune bună poate fi o kettlebell reglabilă, care, datorită încărcăturii sale reglabile, va funcționa bine într-o sală de gimnastică acasă dacă nu aveți spațiu pentru un set întreg de greutăți sau când mai multe persoane fac exerciții în același timp.  

Vesta cu greutăți 

Vesta cu greutăți este un bun înlocuitor pentru greutățile libere. Vă permite să adăugați varietate la antrenamentul dumneavoastră, să vă întăriți forța musculară, să vă stimulați metabolismul, precum și să lucrați la o mai bună condiție fizică și performanță. Greutatea sa ar trebui să depindă de forma de exerciții fizice și de nivelul de antrenament. Când cumpărați, acordați atenție tăieturii (nu trebuie să restricționeze mișcarea), posibilității de a regla lungimea și greutatea, materialului (rezistent la transpirație și care nu irită pielea), sistemului de inserție (vă permite să reglați greutatea vestei) și umpluturii (de preferință lejeră sau cu bile). 

Greutăți pentru gleznă și încheietura mâinii 

Aleasă în special de femei atunci când lucrează la sculptarea coapselor, a feselor și a brațelor pentru a intensifica efortul și a angaja mai mulți mușchi. Greutatea acestora ar trebui să fie selectată în funcție de nevoile individuale și de partea corpului pe care vor fi folosite pentru întărire. Greutățile pentru glezne sunt disponibile în mai multe variante de greutate - de la 0,5 până la chiar 5 kg. Pe de altă parte, greutățile pentru încheietura mâinii au, în plus, un sistem de blocare a degetului mare pentru a împiedica alunecarea greutății chiar și în timpul antrenamentelor foarte intense.  

La Sportano, nu lipsește o gamă largă de greutăți diferite, cum ar fi gantere, kettlebells sau veste cu greutăți pentru a vă ajuta să obțineți rezultate mai bune. 

Extindere descriere Restrângere descriere