Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Poncho

Poncho - alege modelul potrivit în magazinul Sportano 

Poncho-urile de plajă au fost mult timp un element esențial atunci când mergeți la apă, fie că înotați, faceți sporturi acvatice sau pur și simplu vă plimbați pe plajă. Modelul potrivit vă protejează perfect împotriva rafalelor de vânt și a frigului și, de asemenea, vă usucă pielea atunci când ieșiți din apă. În categoria Poncho din magazinul de sport Sportano.ro veți găsi modele de înaltă calitate pentru bărbați, femei și copii de la mărci profesionale precum Speedo, Rip Curl, Billabong, JOBE, ION, Mystic, Quiksilver, arena, AQUA-SPEED sau Cressi.  

Cu glugă, de plajă sau de surf - tipuri de poncho-uri 

Dintre stilurile de poncho, putem distinge poncho-urile de plajă și poncho-urile de înot, care sunt realizate din materiale cu uscare rapidă, astfel încât după înot să usuce rapid pielea și să absoarbă apa. Pentru sporturile nautice, pe de altă parte, va fi perfect un poncho de surfing, care este dedicat tuturor iubitorilor de activități acvatice. Garantează confortul în timpul utilizării și este fabricat din materiale concepute pentru a nu împiedica mișcarea și pentru a adera liber la corp după înot. Atunci când căutați modelul potrivit, puteți alege și un poncho cu glugă, care vă permite să vă protejați capul de frig și absoarbe rapid apa. Această croială este recomandată pentru copii și pentru ținutele de plajă. Pe lângă acestea, veți găsi și poncho-uri de morsă pentru bărbați sau poncho-uri de morsă pentru femei, care vă permit să vă schimbați rapid hainele după o baie cu morsă în apă rece.   

Când merită să alegeți să cumpărați un poncho? 

Un poncho este o piesă de îmbrăcăminte care se dovedește utilă atunci când vă aflați pe plajă, în piscină sau când practicați activități acvatice, cum ar fi surfing, kitesurfing sau wakeboarding. Mai presus de toate, vă permite să aruncați rapid materialul peste dvs. atunci când ieșiți din apă, astfel încât pielea să se usuce și să vă protejeze și de frig sau de soare. În plus, poncho-urile pot înlocui prosoapele clasice pentru uscarea corpului, deoarece sunt realizate din materiale cu uscare rapidă, iar modelele mai lungi acoperă practic cea mai mare parte a corpului. Prin urmare, poate fi purtat și atunci când nu sunteți în apă, dar în același timp nu vă împiedică mișcările.  

Cum alegi poncho-ul potrivit? 

Atunci când alegeți poncho-ul potrivit pentru înot sau pentru sporturi nautice, acordați atenție materialului de construcție, unde se disting de obicei bumbacul, catifeaua, microcotonul sau materialele sintetice, în special pentru modelele impermeabile. Modelul pe care îl alegeți trebuie să fie plăcut la atingere, precum și ușor și să vă permită să vă schimbați rapid hainele sau să îmbrăcați materialul după ce ieșiți din apă. De asemenea, materialul potrivit nu provoacă iritații ale pielii sau disconfort atunci când este purtat. Poncho-ul trebuie să aibă proprietăți absorbante, adică materialul trebuie să absoarbă apa și, în același timp, să se usuce rapid. Astfel, pielea se va usca rapid, iar țesătura vă va ține ușor de cald, astfel încât nu veți răci. În plus, ajustați tăietura în funcție de nevoile dvs., deoarece poncho-ul trebuie să vă ofere o schimbare rapidă de garderobă și capacitatea de a rămâne cald. Cel mai bine este să optați pentru croieli mai lungi, cu glugă și prevăzute cu mâneci, fante laterale sau fermoare.  

Alegerea unui poncho pentru copilul dvs. 

Atunci când alegeți un poncho pentru copilul dumneavoastră, acordați atenție materialului de fabricație și calității țesăturii, deoarece nu trebuie să provoace disconfort sau să irite pielea atunci când este purtat. Cel mai bine este să alegeți modele din bumbac sau catifea, care vă vor proteja copilul de frig și vor absorbi rapid apa. Pentru cei mici, cel mai bine este să optezi pentru un poncho cu glugă, astfel încât părul lor să se usuce mai repede, să fie protejați de razele nocive ale soarelui și să nu le răcească capul atunci când ies din apă. În plus, un model de poncho pentru copii cu o glugă se va asigura că copilul nu pierde prosopul atunci când aleargă și se joacă. De asemenea, merită să optați pentru un poncho de ploaie pentru copii, care este confecționat din plastic pentru a împiedica pătrunderea apei. Un astfel de design va funcționa bine pentru excursii sau plimbări. Pentru băi de soare și scăldat, puteți alege un poncho de baie pentru copii sau un poncho de plajă pentru copii.  

Alegerea unui poncho în funcție de scop 

Poncho-ul este perfect pentru a fi pe malul apei, deoarece vă permite să vă uscați rapid și ușor după ce ieșiți din apă, iar datorită croiului larg, îmbrăcatul nu va fi o problemă. Acesta protejează împotriva razelor nocive ale soarelui, precum și împotriva vântului și a frigului. În funcție de material, poncho-ul absoarbe rapid apa. De aceea, poncho-urile pot fi folosite pentru plajă, înot, în piscină și, de asemenea, pentru sporturi nautice, cum ar fi surfingul. Există un motiv pentru care sunt concepute poncho-uri speciale pentru surfing, poncho-uri de înot, poncho-uri de plajă și chiar poncho-uri de morsă pentru femei sau bărbați.  

Poncho pentru femei, bărbați și copii 

Pe piață sunt disponibile diverse modele de poncho, inclusiv modele pentru bărbați, femei și copii. Printre acestea puteți găsi poncho-uri de plajă pentru femei, poncho-uri pentru doamne, poncho-uri elegante sau poncho-uri pentru femei cu morse. Poncho-urile de plajă pentru bărbați, poncho-urile de înot, poncho-urile de surfing și poncho-urile de morsă sunt, de asemenea, ideale. Ar trebui cu siguranță să vă echipați copilul cu un poncho dacă doriți să-l protejați de frig sau de soare și, de asemenea, să aveți garanția că nu se va răci prea repede. Poncho-urile de ploaie pentru copii și poncho-urile de înot sunt cele mai populare modele. Mai presus de toate, acordați atenție la potrivirea dimensiunii potrivite, în cazul în care poncho-urile au, de obicei, o tăietură universală care se adaptează rapid la figura atât a adultului, cât și a copilului.  

Poncho pentru plajă și nu numai - ce marcă să alegi? 

În magazinul Sportano.ro veți găsi poncho-uri pentru femei, poncho-uri pentru bărbați și poncho-uri pentru copii de înaltă calitate de la mărci renumite precum Cressi, ARENA, AQUA-SPEED, ION sau JOBE. Modelele selectate sunt perfecte pentru piscină, plajă, înot sau sporturi acvatice. Gama include poncho-uri clasice, adică cele care se poartă în fața capului - scurte sau lungi, cu sau fără glugă. Există, de asemenea, modele realizate din material special care protejează împotriva ploii, bumbac sau catifea, și puteți alege tăietura potrivită pentru nevoile dumneavoastră. La Sportano, veți găsi poncho-uri care pot fi ajustate cu ușurință în ceea ce privește mărimea și culoarea. 

Extindere descriere Restrângere descriere