• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

RIDE

Ride

Ride a fost înființată în 1992 în statul american Washington ca marcă producătoare de echipamente și accesorii pentru snowboard. Deși compania a început cu doar câteva produse, vânzând doar patru modele de plăci, a crescut rapid și și-a extins treptat gama cu alte produse de calitate, devenind unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de snowboard din lume.  

Compania folosește soluții tehnologice moderne și materiale solide în producție, care influențează calitatea și funcționalitatea înaltă a fiecărui produs. Ride a fost una dintre primele companii care a introdus cizmele de snowboard RFL, care se caracterizează printr-o ușurință extraordinară și, în plus, printr-o durabilitate ridicată. În 2016, marca a încheiat un parteneriat cu producătorul de anvelope profesionale Michellin. Rezultatul este reprezentat de cizme de snowboard specializate care au o stabilitate excelentă și proprietăți antiderapante.  

De-a lungul anilor, Ride a devenit una dintre cele mai importante companii producătoare de îmbrăcăminte, echipamente și accesorii pentru snowboarding. De-a lungul anilor, brandul a primit încrederea multor clienți care aleg produsele sale pentru activitățile de iarnă pe pârtie. 

Extindere descriere Restrângere descriere