Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Knog

Knog este o companie australiană înființată în 2002, specializată în producția de componente funcționale pentru biciclete, cum ar fi lumini, clopote, faruri și lanterne. Fondatorii mărcii sunt designerul Hugo Davidson și inginerul Mal McKechnie. Cu mult timp înainte de a decide să înființeze marca, au acumulat o experiență valoroasă, pe care au transformat-o ulterior în propria lor companie.  

Toate accesoriile de marcă Knog sunt create cu atenție la fiecare detaliu și își îndeplinesc scopul la cel mai înalt nivel posibil. Echipa brandului este formată din specialiști în diverse domenii, care provin din diferite părți ale lumii. Datorită acestui fapt, accesoriile de ciclism Knog sunt adaptate la toate condițiile meteorologice și se dovedesc în diverse circumstanțe. Misiunea companiei este de a produce astfel de produse care să sprijine antrenamentul și să motiveze utilizatorul să practice activitatea fizică. Toate accesoriile de la acest producător sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru cicliștii avansați. 

Knog este un brand care, de-a lungul timpului, a fost recunoscut în mod repetat de instituțiile internaționale. Încă din 2006, la doar patru ani de la înființare, marca a primit premiul Australian Design Award. În 2011, compania a fost onorată cu premiul BikeBiz, iar în 2019, Knog a primit un premiu de aur la Eurobike. 

Extindere descriere Restrângere descriere