Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

YOKKAO

Yokkao este un brand dinamic care și-a făcut un nume încă din 2010 ca producător de îmbrăcăminte și echipament de înaltă calitate pentru muay thai, mma și box. Fondată de Philip Villa, practicant de arte marțiale, Yokkao a revoluționat industria prin combinarea elementelor tradiționale de muay thai și box cu cele mai noi tendințe în materie de modă.

Numele "Yokkao" provine din cuvântul thailandez pentru "jad alb", o piatră care simbolizează calmul mental în fața provocărilor - o calitate esențială pentru oricine practică artele marțiale. Această filozofie se regăsește în întreaga gamă de produse Yokkao, de la mănuși la protectori, în fiecare dintre ele fiind evidente atât respectul pentru tradiție, cât și angajamentul față de modernitate.

Cu toate acestea, Yokkao nu este doar un producător de echipamente de arte marțiale. Marca este, de asemenea, activă în organizarea de seminarii, evenimente globale și, de asemenea, conduce centrul de antrenament Yokkao din Bangkok. Toate acestea fac ca Yokkao să nu fie doar o marcă de hardware, ci o adevărată comunitate pentru pasionații de arte marțiale din întreaga lume.

În plus, marca Yokkao nu uită de cei mai tineri. Prin organizarea de evenimente speciale pentru copii, marca contribuie la promovarea unui stil de viață sănătos și la dezvoltarea abilităților tinerilor practicanți de arte marțiale.

La Yokkao, dragostea pentru artele marțiale și mândria față de tradiție se combină cu inovația și angajamentul de a dezvolta acest sport în întreaga lume. Atunci când alegeți Yokkao, alegeți calitatea, modernitatea și pasiunea pentru muay thai, mma și box.

Extindere descriere Restrângere descriere