Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Scutere

Recreativ, competitiv și electric - tipuri de scutere 

Oferta Sportano.ro include o gamă largă de scutere, unde veți găsi cu siguranță vehiculul perfect pentru dumneavoastră. Fie că ești un rege al skatepark-ului în căutarea unui scuter cu reacție, de înaltă performanță sau un amator interesat de o modalitate rapidă de a face naveta la serviciu - avem ceva pentru tine! 
 
În funcție de preferințele dumneavoastră, veți găsi scuterul ideal pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră. Printre numeroasele produse din gama noastră, veți găsi scutere de agrement, scutere de înaltă performanță, scutere electrice și modele concepute pentru copii

Scuter de agrement 

Un scuter de agrement este o soluție confortabilă de zi cu zi pentru exerciții fizice moderate. Construcția ușoară permite transportul ușor al echipamentului și deplasarea pe scuter și în afara drumurilor din oraș (de exemplu, în parcuri sau pe drumuri de pământ pavate). Trotinetele de agrement pot fi găsite în diferite variante, dar cel mai adesea au roți mari și platforme largi. 

Scuter de înaltă performanță 

Trotinetele de înaltă performanță sunt extrem de robuste și vă permit să vă deplasați rapid și să efectuați o varietate de trucuri și manevre. Acestea sunt caracterizate de o lungime fixă a ghidonului și de roți mici. Trotinetele de înaltă performanță au, de obicei, o platformă îngustă și un design necomplicat - ideal pentru skatepark-uri

Scuter electric 

Un scuter electric bun este una dintre cele mai frecvente alegeri ale entuziaștilor de mișcare rapidă în jurul orașului. Aceste echipamente reprezintă un mijloc de transport alternativ care facilitează deplasarea la locul de muncă sau la școală. Scuterul electric este caracterizat de roți mari și sigure și de o platformă largă și durabilă. Absorbția șocurilor elimină vibrațiile în timpul mersului pe suprafețe denivelate. 

Scutere pentru adulți și copii - cum să alegeți modelul potrivit? 

Atunci când alegeți un model de scuter pentru dumneavoastră, ar trebui să vă ghidați în primul rând de scopul utilizării sale. Luarea în considerare a greutății și înălțimii dvs. poate fi, de asemenea, un sfat important - acestea sunt cruciale atunci când alegeți nu numai un scuter recreațional simplu, ci și un model echipat cu o unitate electrică. Atunci când alegeți un scuter electric, merită să verificați dacă autonomia și viteza maximă se potrivesc nevoilor dumneavoastră. 
 
Selectate de experții noștri, echipamentele de cea mai înaltă calitate îndeplinesc cerințele multor amatori de scutere. Mărci precum Frugal, Hudora, MGP, Micro, Motus, Razor, Scoot&Ride sau Street Surfing, printre altele, au grijă de calitatea călătoriei, indiferent de vârsta pasionaților de divertisment pe două roți. 

Cum se potrivește o trotinetă cu vârsta copilului? 

Atunci când vă gândiți la dimensiunea potrivită a scuterului pentru vârsta copilului, merită - din nou - să luați în considerare înălțimea și greutatea tânărului său proprietar. Designul colorat și decorativ al ornamentelor, șeile confortabile sau mânerele de susținere stabile sunt importante, dar rezistența construcției și numărul de roți vor juca cel mai important rol
 
Se recomandă ca cei mai mici să aleagă un scuter cu trei roți. Construcțiile cu trei roți sunt mult mai stabile, protejându-i astfel pe cei mai mici de răniri și, în plus, au numeroase facilități care facilitează deplasarea pe numeroase suprafețe. Dacă doriți să-i oferiți copilului dumneavoastră cel mai înalt nivel de confort, sunt disponibile și trotinete cu șa. O trotinetă de bună calitate nu numai că îi va permite copilului dvs. să se distreze foarte mult, dar va contribui și la dezvoltarea abilităților motorii. 

Extindere descriere Restrângere descriere