• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Schwinn

Produse: 9

View as
 1. Cross trainer Schwinn 430I, negru, 100532
  5.553,99 RON
  4.887,99 RON
  OS

  1

 2. Cross trainer Schwinn 570E, negru, 100533
  7.220,99 RON
  6.109,99 RON
  OS

  1

Schwinn

Schwinn este o marcă americană înființată în 1985. Compania este specializată în producția de biciclete clasice și staționare, precum și de orbitatoare, vâsle și alte echipamente de antrenament pentru fitness 

Schwinn are o gamă de biciclete atât pentru adulți, cât și pentru copii. Cu toate acestea, dispozitivele de antrenament semnate cu inscripția Schwinn sunt cele care au adus cea mai mare faimă mărcii. Datorită calității înalte a manoperei și a utilizării tehnologiilor inovatoare, acestea își găsesc locul în săli de sport renumite din întreaga lume. 

Schwinn are grijă de designul unic al produselor sale - echipamentele sunt disponibile în culori elegante și discrete, astfel încât își vor găsi locul și în sălile de sport casnice și private. Echipamentele Schwinn combină stilul modern cu tehnologii inovatoare, cum ar fi sistemul reglabil de rezistență a aerului. Unele dintre modele sunt compatibile și cu smartphone-urile prin intermediul unor aplicații speciale dezvoltate de marcă - Zwift, Explore The World, Peloton. Acest lucru permite fiecărui utilizator să urmărească cu ușurință progresul fiecărui antrenament.  

Produsele Schwinn sunt realizate cu atenție la detalii și îndeplinesc cele mai înalte standarde. Merită să investești în ele, pentru a putea folosi în timpul antrenamentului cele mai funcționale, dar sigure și estetice echipamente, ceea ce te va ajuta să îți atingi obiectivele sportive. 

Extindere descriere Restrângere descriere