Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Patine

Patine din gama Sportano 

Patinele din Sportano reprezintă o selecție uriașă de modele diferite, atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști de toate vârstele. Produsele adunate aici provin de la cei mai importanți producători de pe piață: Rollerblade, K2, CCM sau Tempish. Indiferent de tipul de echipament pe care îl căutați - patine de hochei, patine artistice sau doar o husă sau un ascuțitor - ați ajuns la locul potrivit. Dacă te întrebi ce patine să cumperi, rămâi și tu cu noi! Aruncați o privire la oferta noastră și alegeți modelul care vă satisface cel mai bine așteptările. 

Cumpărarea patinelor de gheață: la ce să te uiți? 

Ce trebuie să căutați atunci când alegeți echipamentul pentru patinoar? Primul aspect pe care trebuie să-l luați în considerare înainte de a cumpăra patine este utilizarea lor. Patinele artistice elegante sunt potrivite în principal pentru cei interesați de patinajul artistic. Cel mai bine este să efectuați figuri și piruete în echipamente cu lame zimțate. Patinele de agrement sunt potrivite pentru o plimbare pe timp liber pe patinoarul din oraș cu prietenii sau familia. Patinele de hochei, pe de altă parte, sunt în mod obișnuit echipamente sportive pentru mersul dinamic, ceea ce este excelent nu numai pentru jocurile de hochei. Odată ce ați ales tipul potrivit de patine, merită să acordați atenție materialelor din care sunt fabricate, ce fel de fețe au și ce tehnologii au fost folosite în producția lor. 
 
Pe Sportano.ro veți găsi patine din diferite materiale: atât piele, cât și plastic. Alegerea depinde doar de preferințele dumneavoastră și de nivelul de patinaj. Puteți alege între șireturi, velcro sau catarame. Talpa patinelor trebuie să se potrivească bine piciorului, dar, în același timp, nu trebuie să provoace o senzație de presiune. Aceasta are o mare influență asupra siguranței patinajului. Merită să alegeți modele în care lamele pot fi înlocuite, astfel încât patinele să vă servească cât mai mult timp posibil - mai ales dacă intenționați să le folosiți des. Datorită tehnologiilor și materialelor moderne, patinele nu-și vor pierde proprietățile nici măcar la temperaturi foarte scăzute. Răsfoiți gama extinsă de la Sportano și alegeți modelul potrivit pentru dumneavoastră. 

Tipuri de patine în magazinul Sportano 

Sportano.ro este un magazin unic unde puteți găsi echipament nu numai pentru dumneavoastră, ci și pentru întreaga familie. Sortimentul include patine pentru femei, bărbați și copii în diferite mărimi și modele de la producători de top din întreaga lume. Nu uitați să răsfoiți selecția noastră atent selectată de patine artistice, patine de gheață și patine de manevră. În magazinul nostru veți găsi, de asemenea, accesorii pentru îngrijire și depozitare. 

Patine de agrement 

Patinele de agrement de la Sportano sunt în principal produse de la Rollerblade și K2. Adaptarea lor la picior poate fi ajustată cu șireturi și velcro. Majoritatea modelelor au un design minimalist și culori închise. Patinele pentru copii, pe de altă parte, au culori vibrante și un design mai puțin tipic. Unele dintre ele arată chiar ca niște treninguri obișnuite, la care au fost atașate patinele. Modelele individuale sunt echipate cu dinți, care se găsesc de obicei pe patinele artistice. 

Figura patine 

Patinele artistice, pe lângă faptul că se disting prin utilizarea lor, atrag atenția cu un aspect foarte elegant. Modelele de role colectate în oferta Sportano se caracterizează prin decorațiuni delicate, florale și blană decorativă, care afectează nu numai estetica, ci și menține căldura. Acestea sunt legate cu șireturi pentru o potrivire perfectă și stabilitate, chiar și atunci când executați figuri complexe. Trăsătura lor caracteristică este reprezentată de dinții de pe fuste care sporesc aderența. 

Patine de hochei 

Patinele de hochei construite solid sunt echipamente atât pentru sportivii avansați, cât și pentru începători. Proiectate pentru o călărie rapidă și dinamică, modelele de la Sportano.ro provin în principal de la producători precum Tempish, CCM și BAUER. Acestea se caracterizează prin derapaje mari, care permit viraje rapide și ascuțite, și prin utilizarea de materiale durabile (în principal plastic), care sunt rezistente la deteriorări ca urmare a căderilor sau coliziunilor. Aceste modele sunt perfecte pentru patinajul freestyle pe gheață și vor permite oricărui patinator să își dezvolte abilitățile. Acesta este echipamentul ideal pentru toți iubitorii de adrenalină. 

Accesorii pentru patine 

La Sportano nu avem doar cele mai bune patine pentru tine, ci și tot ce ai nevoie pentru a le îngriji și depozita. În secțiunea noastră de accesorii pentru skate veți găsi, printre altele, tampoane pentru skate și genți pentru skate. Puteți găsi, de asemenea, un ascuțitor pentru patine sau o geantă pentru patine. Cu ajutorul accesoriilor de înaltă calitate, echipamentul dvs. va fi în siguranță și în condiții optime pentru o perioadă lungă de timp. Protectorii sunt confecționați din plastic și sunt deosebit de potriviți pentru transportul patinelor. Dimensiunea lor poate fi ajustată pentru a se potrivi exact la lungimea lamelor pe care sunt proiectate să le protejeze. 
 
Vă invităm să explorați categoria Patine pe Sportano.ro și să alegeți întregul set cu accesorii într-un singur loc. Special pentru dumneavoastră am adunat echipamente de înaltă calitate, care sunt apreciate de sportivii din întreaga lume. Alătură-te unui grup de patinatori mulțumiți împreună cu Sportano! 

Extindere descriere Restrângere descriere