• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Lezyne

Produse: 77

View as
 1. Lezyne Lite Drive HP M Abs 160psi mediu negru LZN-1-MP-LTDR-V1M04
  210,99 RON
  166,99 RON
  216 mm

  1

 2. Pompă de bicicletă LEZYNE Grip Drive HP S Abs Flex presta/schreder 120psi
  193,99 RON
  155,99 RON
  185 mm

  1

Înființată în 2007, Lezyne este o marcă specializată în producția de componente de ciclism de calitate. Compania a revoluționat industria ciclismului și a schimbat complet abordarea în ceea ce privește proiectarea de accesorii individuale. Marca Lezyne a stabilit noi standarde de producție, datorită cărora calitatea componentelor și pieselor de bicicletă oferite de diverși producători s-a îmbunătățit semnificativ. 

Echipa brandului include designeri și ingineri specializați care își transformă cunoștințele valoroase în acțiuni practice. Marca își extinde în mod constant sortimentul de produse inovatoare și le îmbunătățește pe cele deja existente. De-a lungul anilor, compania a fost recunoscută în mod repetat de organizații internaționale și a primit premii renumite pentru produsele sale.  

În 2011, Lezyne a dezvoltat o lampă de bicicletă cu LED-uri proprietare, care s-a distins de modelele concurente prin calitatea și durabilitatea sa excelentă. La scurt timp după aceea, gama mărcii a fost extinsă și pentru a include navigația GPS, compatibilă cu aplicația de telefon Lezyne Ally dedicată acestora. Acest lucru a făcut posibilă verificarea exactă a rezultatelor fiecărui antrenament. 

În prezent, Lezyne este unul dintre liderii din industria bicicletelor. În oferta largă a acestui producător există doar accesorii dovedite, care, înainte de a fi puse în vânzare, au trecut multe teste pentru a verifica calitatea lor. Printre produsele renumite ale acestui brand, putem menționa Carbon Road Drive cu tehnologie Full Carbon și unelte cu un sistem inovator Center-Pivot. 

Extindere descriere Restrângere descriere