Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Lezyne

Înființată în 2007, Lezyne este o marcă specializată în producția de componente de ciclism de calitate. Compania a revoluționat industria ciclismului și a schimbat complet abordarea în ceea ce privește proiectarea de accesorii individuale. Marca Lezyne a stabilit noi standarde de producție, datorită cărora calitatea componentelor și pieselor de bicicletă oferite de diverși producători s-a îmbunătățit semnificativ. 

Echipa brandului include designeri și ingineri specializați care își transformă cunoștințele valoroase în acțiuni practice. Marca își extinde în mod constant sortimentul de produse inovatoare și le îmbunătățește pe cele deja existente. De-a lungul anilor, compania a fost recunoscută în mod repetat de organizații internaționale și a primit premii renumite pentru produsele sale.  

În 2011, Lezyne a dezvoltat o lampă de bicicletă cu LED-uri proprietare, care s-a distins de modelele concurente prin calitatea și durabilitatea sa excelentă. La scurt timp după aceea, gama mărcii a fost extinsă și pentru a include navigația GPS, compatibilă cu aplicația de telefon Lezyne Ally dedicată acestora. Acest lucru a făcut posibilă verificarea exactă a rezultatelor fiecărui antrenament. 

În prezent, Lezyne este unul dintre liderii din industria bicicletelor. În oferta largă a acestui producător există doar accesorii dovedite, care, înainte de a fi puse în vânzare, au trecut multe teste pentru a verifica calitatea lor. Printre produsele renumite ale acestui brand, putem menționa Carbon Road Drive cu tehnologie Full Carbon și unelte cu un sistem inovator Center-Pivot. 

Extindere descriere Restrângere descriere