• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Îmbrăcăminte termoactivă

Lenjerie tehnică - modele calde și confortabile în magazinul Sportano 

Lenjeria de corp tehnică sau lenjeria de corp termică influențează în mod semnificativ confortul de mișcare pe traseu și în timpul drumețiilor de mai multe zile. Este primul strat de îmbrăcăminte care trebuie purtat în condiții nefavorabile. Lenjeria de corp tehnică protejează eficient împotriva frigului, oferind o bună izolare și, în același timp, elimină umezeala în timpul exercițiilor fizice intense. În categoria de lenjerie tehnică din magazinul de sport Sportano veți găsi produse de înaltă calitate realizate din materiale durabile de la mărci precum Carpatree, Nike, ASSOS, X-Bionic, Smartwool, Viking, UYN sau La Sportiva

Lenjerie tehnică - alegerea perfectă atunci când vă așteptați la căldură 

Lenjeria de corp tehnică și lenjeria de corp termo-activă sunt cuvinte interschimbabile, iar îmbrăcămintea este concepută pentru condițiile meteorologice solicitante pe care le puteți întâlni pe traseu sau la altitudini mai mari. Acesta este responsabil pentru asigurarea unei izolații termice adecvate și, de asemenea, reglează temperatura în funcție de intensitatea efortului. Principala sarcină a lenjeriei de corp tehnice este de a garanta confortul termic și de a transfera eficient transpirația către următoarele straturi de îmbrăcăminte. Acest lucru menține pielea proaspătă și uscată, ceea ce este extrem de important în timpul drumețiilor. Lenjeria de corp tehnică este fabricată din materiale sintetice, din amestecuri ale acestora, din fibre de bambus sau din lână merinos. Pentru ca lenjeria intimă să elimine umiditatea în mod adecvat, este important să alegeți produse ajustate și bine adaptate.  

Unele modele de lenjerie tehnică au zone de cartografiere divizate, responsabile pentru încălzirea părților individuale ale corpului, cum ar fi pieptul sau gâtul. De obicei, în aceste zone se folosesc materiale mai groase sau țesături speciale. Cel mai important lucru este să alegeți lenjeria intimă în funcție de tipul de activitate, deoarece lenjeria tehnică nu este folosită doar pentru drumeții, ci și pentru sporturi de iarnă sau alte activități în aer liber.  

Alegerea lenjeriei de corp tehnice potrivite 

Atunci când alegeți lenjeria tehnică, este important să acordați atenție în primul rând materialului de fabricație. Pentru acest tip de îmbrăcăminte se folosesc de obicei materiale plastice, care sunt mai puțin respirabile, dar care garantează proprietăți excelente de izolare termică. Majoritatea articolelor de îmbrăcăminte sunt fabricate din poliester, poliamidă, nailon sau elastan. Țesătura rămâne suficient de flexibilă pentru a se potrivi bine corpului, pentru a adera bine și pentru a-și îndeplini cea mai importantă funcție, aceea de a îndepărta umezeala de pe piele. Lenjeria de corp tehnică fără cusături, care nu va irita pielea deoarece cusăturile sunt ascunse sau complet plate, va funcționa cel mai bine. Uneori se folosesc și țesături naturale, cum ar fi bumbacul, dar, din păcate, acestea nu au proprietăți izolatoare bune și absorb rapid umezeala. Lâna Merino este cu siguranță o alegere mai bună, deoarece oferă un nivel ridicat de confort termic.  

Mărci care oferă lenjerie tehnică de înaltă calitate 

Sportano este un magazin de articole sportive cu o gamă largă de produse pentru drumeții în orice condiții. Avem în stoc îmbrăcăminte profesională, inclusiv lenjerie de corp tehnică care poate face față temperaturilor scăzute și rafalelor de vânt, oferind un nivel ridicat de confort termic. În magazinul nostru veți găsi lenjerie tehnică de la producători consacrați precum Carpatree, Nike, ASSOS, Icebreaker, X-Bionic, Smartwool, Viking, UYN și La Sportiva. Veți găsi cu siguranță produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastră, iar serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți vă poate ajuta să faceți alegerea potrivită. 

Extindere descriere Restrângere descriere