Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Burley

Compania americană Burley este un producător mondial de remorci pentru biciclete și scaune pentru copii. De-a lungul anilor, brandul s-a dezvoltat semnificativ și și-a extins continuu aria de activitate, îmbunătățindu-și astfel produsele. Prin urmare, toate remorcile și scaunele pentru copii Burley au fost dezvoltate cu atenție la detalii și sunt echipate cu scaune confortabile, geamuri laterale fumurii, plase de țânțari și elemente reflectorizante, care asigură un nivel ridicat de siguranță atunci când se călătorește după lăsarea întunericului.  

Unele dintre cele mai populare produse ale mărcii includ remorcile funcționale, durabile și ușoare Burley Bee, Encore, D'lite și Honey Bee, care au acaparat rapid piața și au fost lăudate de mulți bicicliști din întreaga lume. Acestea sunt caracterizate de o manoperă excelentă. De asemenea, acestea folosesc țesături durabile care sunt foarte rezistente la deteriorări mecanice. În plus, remorcile reduc la minimum senzația de șocuri atunci când se circulă pe teren accidentat. 

De-a lungul activității sale, marca a început să își distribuie produsele pe multe piețe străine, inclusiv pe cele din Europa. Oferta Burley este foarte largă, astfel încât atât începătorii care caută o remorcă de bicicletă de bază, cât și utilizatorii avansați, pentru care un echipament multifuncțional care îndeplinește standarde înalte este esențial, vor găsi echipamentul potrivit. 

Extindere descriere Restrângere descriere