Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Despre noi 

Sportano este un magazin multimarcă modern care adună cele mai bune mărci și produse de top din aproape toate disciplinele sportive, într-un singur loc.  

Oferim o gamă largă de echipament de marcă pentru fanii tuturor sporturilor. În acest fel, toată lumea - fie începător, fie entuziast sau profesionist - poate găsi rapid ceva de care are nevoie. 

Despre Sportano

Misiunea noastră este să promovăm un stil de viață sportiv, „molipsindu-i” cu energie sportivă pe cei aflați la începutul aventurii lor sportive, dar și să-i motivăm și să-i ajutăm pe entuziaștii sportului să-și îmbunătățească performanța.

 

Noi credem că activitatea fizică nu înseamnă doar un corp sănătos și tonifiat, ci și un stil de viață sănătos, un hobby și o pasiune. Încurajăm oamenii să accepte provocări sportive și să-și depășească slăbiciunile.  

 

Sportano este mult mai mult decât o platformă obișnuită de comerț electronic. Noi susținem inovația și soluțiile moderne. Investim în cele mai bune tehnologii și sisteme. Găsim și livrăm produse de cea mai bună calitate. Toate acestea permit entuziaștilor sportului, începătorilor și sportivilor cu palmares, profesioniștilor înfometați de adrenalină și sportivilor de agrement să se antreneze și să practice sportul la un nivel extrem de ridicat.  

Echipa noastră este formată din cei mai buni specialiști și experți în domeniul pieței comerțului electronic, care iubesc sportul și le place să fie activi în timpul liber. În fiecare zi, ei caută noi echipamente, asigură asistență eficientă și remarcabilă pentru clienți, urmăresc tendințele și noutățile din lumea sportului și oferă asistență și consultanță în toate etapele achiziției, împărtășind din expertiza și experiența lor. Aceasta este cea mai bună echipă de pe piață, iar scopul ei este să ofere cea mai completă gamă de echipamente și accesorii de ultimă generație. 

 

Datorită misiunii noastre, toți cei care vizitează Sportano.ro „se molipsesc” de energie sportivă și de dorința de acțiune.