Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Tenis

Tenis - alege-ți echipamentul împreună cu magazinul Sportano 

Categoria Tenis de pe Sportano.ro este un loc unde am adunat echipamente de tenis profesionale de cea mai bună calitate. Aici veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pe teren: rachete, mingi, corzi și împachetări. Specialiștii noștri s-au ocupat de o selecție atentă a produselor, alegând echipamente de la producători cu experiență. Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile și să câștigați meciurile ulterioare, merită să cumpărați echipamente moderne, de înaltă clasă. Asta te așteaptă în Sportano! 

Mingi, corzi, rachete de tenis - echipamente și accesorii esențiale pentru orice jucător de tenis 

Atât amatorii, cât și profesioniștii vor găsi echipamentul necesar pentru practicarea tenisului. Modelele individuale sunt echipate cu tehnologii care sprijină jocul eficient. De exemplu, rachetele Yonex folosesc, printre altele, Aero Trench, care este un sistem de reducere a rezistenței aerului, ceea ce face mai ușoară manevrarea rachetei. Formele special concepute ale rachetelor de tenis garantează un control precis. 
 
În magazinul Sportano puteți găsi nu doar rachete, ci și corzi și mingi. Acestea din urmă sunt împărțite în bile de presiune, bile de joasă presiune și bile de nepresiune. Mingile de tenis presurizate sunt destinate în principal profesioniștilor. Mingile de joasă presiune sunt modele pentru copii, cu trei culori: verde, portocaliu și roșu. Pe de altă parte, bilele nepresurizate sunt potrivite pentru antrenamente ocazionale. Acestea sunt mai dure și mai grele decât bilele de presiune, deoarece conțin cauciuc în interior. Înconjurate de pâslă de înaltă calitate, acestea se comportă bine pe o varietate de suprafețe de teren. Învelișurile îmbunătățesc aderența, reduc la minimum riscul de amprente și absorb umezeala. 

Alegerea echipamentului de tenis și a accesoriilor potrivite - ce trebuie să căutați într-un magazin de tenis? 

Atunci când alegeți un set pentru tenis, merită să țineți cont de nivelul de avansare al jucătorului și de frecvența antrenamentelor. Cei care practică în mod regulat sunt sfătuiți să cumpere un set de mingi cu presiune, care permit un control mai bun și un ricoșeu mai ușor; acestea trebuie înlocuite din când în când. Gama de rachete de la mărci precum BABOLAT, HEAD, Dunlop, Wilson, Tecnifibre și YONEX include modele pentru începători și profesioniști. Oferim, de asemenea, rachete de tenis pentru copii - mai ușoare și mai mici. Acestea le vor permite celor mai tineri utilizatori să își dezvolte abilitățile sportive și să învețe regulile tenisului.  
 
Atunci când alegeți rachetele, merită să acordați atenție formei capetelor, greutății și materialelor folosite. Începătorii ar trebui să aleagă rachete mai ușoare, fabricate din compozit sau aluminiu. Pentru utilizatorii avansați, este recomandabil să alegeți rachete din grafit: un material cu o greutate mai mare care permite ricoșeuri mai puternice. Cu cât capul este mai mare, cu atât este mai ușor să lovești mingea, dar capetele mai mici sunt cele care permit o mai mare precizie și sunt mai des folosite de profesioniști
 
Nu ești sigur ce rachetă este potrivită pentru tine? Membrii echipei noastre vor fi bucuroși să vă ajute să alegeți. Ia-ți echipamentul de tenis împreună cu Sportano! 

Extindere descriere Restrângere descriere