Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

EcoBike

EcoBike

EcoBike este o marcă poloneză specializată în biciclete electrice. Mulți ani de experiență, componente de înaltă calitate, accesorii și kituri de acționare, asamblare atentă, precum și un preț rezonabil în raport cu calitatea și servicii profesionale. Toate acestea disting EcoBike și îi permit să câștige încrederea pasionaților de ciclism nu numai în Polonia, ci și în Europa. 

EcoBike oferă biciclete electrice urbane (Basic Nexus, Traffic, Even), MTB (SX sau RX) și biciclete de drumeție (MX, X-Cross, LX), care sunt excelente atât în spațiul urban, cât și pe șosea. Compania a intrat în Cartea Recordurilor Guinness - Robert Mohr pe o bicicletă electrică EcoBike a făcut o călătorie în jurul lumii. În 3,5 luni a parcurs o distanță de 14 108 km, care reprezintă cel mai lung traseu pe acest tip de monociclu. 

Producătorul de biciclete electrice își echipează modelele cu motoare fără perii, care nu necesită întreținere și au un grad scăzut de defecțiune, cu puteri cuprinse între 250 și chiar 1000 de wați. Bicicletele de la marca poloneză pot atinge viteze de până la 25 km/h, iar prezența senzorilor Hall și a unui controler inovator cu undă sinusoidală garantează o funcționare lină a motorului. 

Extindere descriere Restrângere descriere