Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

X-Bionic

X-Bionic

X-Bionic este o marcă fondată în 2002 de profesorul Bodo Lambertz, specializată în producția de lenjerie de corp termică și de îmbrăcăminte care susține corpul în timpul activității fizice. Scopul brandului este de a crea îmbrăcăminte sportivă de calitate superioară, care sprijină antrenamentul utilizatorului prin reglarea atentă a temperaturii corpului. În primii ani de funcționare, marca X-Bionic s-a ocupat în principal de producția de șosete și jachete funcționale. Abia mai târziu s-a extins în domeniul lenjeriei de corp termice, ceea ce a adus companiei o faimă și o reputație deosebită în lumea sportului.  

În rândurile brandului se numără experți specialiști în domeniile biologiei, biotehnologiei și medicinei, care au dezvoltat tehnologii inovatoare, cum ar fi The Air Conditioning Channel®, Air Complex Zone®, Innerlap Airconditioning Zone®, care au revoluționat abordarea actuală a producției de îmbrăcăminte sportivă. Principalele sarcini ale articolelor sportive X-Bionic sunt: îndepărtarea umezelii de pe corp, protejarea împotriva răcirii, asigurarea unei izolații termice adecvate în timpul activității și garantarea confortului deplin al mișcărilor pentru fiecare sportiv. X-Bionic folosește panouri inovatoare în hainele sale, care sunt plasate în puncte strategice ale hainelor care au un impact direct asupra corpului în timpul activității fizice. 

Îmbrăcămintea de la X-Bionic vine în diferite variante de compresie: joasă, medie și înaltă. Datorită acestui fapt, fiecare purtător poate să își adapteze o ținută potrivită pentru a satisface cerințele de antrenament. De-a lungul anilor, brandul a primit încrederea a mii de consumatori care căutau sprijin sub formă de îmbrăcăminte sportivă funcțională.  

Extindere descriere Restrângere descriere