• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

X-Bionic

X-Bionic

X-Bionic este o marcă fondată în 2002 de profesorul Bodo Lambertz, specializată în producția de lenjerie de corp termică și de îmbrăcăminte care susține corpul în timpul activității fizice. Scopul brandului este de a crea îmbrăcăminte sportivă de calitate superioară, care sprijină antrenamentul utilizatorului prin reglarea atentă a temperaturii corpului. În primii ani de funcționare, marca X-Bionic s-a ocupat în principal de producția de șosete și jachete funcționale. Abia mai târziu s-a extins în domeniul lenjeriei de corp termice, ceea ce a adus companiei o faimă și o reputație deosebită în lumea sportului.  

În rândurile brandului se numără experți specialiști în domeniile biologiei, biotehnologiei și medicinei, care au dezvoltat tehnologii inovatoare, cum ar fi The Air Conditioning Channel®, Air Complex Zone®, Innerlap Airconditioning Zone®, care au revoluționat abordarea actuală a producției de îmbrăcăminte sportivă. Principalele sarcini ale articolelor sportive X-Bionic sunt: îndepărtarea umezelii de pe corp, protejarea împotriva răcirii, asigurarea unei izolații termice adecvate în timpul activității și garantarea confortului deplin al mișcărilor pentru fiecare sportiv. X-Bionic folosește panouri inovatoare în hainele sale, care sunt plasate în puncte strategice ale hainelor care au un impact direct asupra corpului în timpul activității fizice. 

Îmbrăcămintea de la X-Bionic vine în diferite variante de compresie: joasă, medie și înaltă. Datorită acestui fapt, fiecare purtător poate să își adapteze o ținută potrivită pentru a satisface cerințele de antrenament. De-a lungul anilor, brandul a primit încrederea a mii de consumatori care căutau sprijin sub formă de îmbrăcăminte sportivă funcțională.  

Extindere descriere Restrângere descriere