• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Gregory

Produse: 93

View as
 1. Rucsac turistic pentru femei Gregory Jade 38 l gri 145655
  966,99 RON
  XS-S S-M

  2

 2. Rucsac turistic pentru femei Gregory Jade 33 l gri 145653
  910,99 RON
  XS-S S-M

  2

Fondată în 1977 de Wayne Gregory, marca americană s-a specializat încă de la început în fabricarea de rucsacuri și genți pentru drumeții. Wayne și-a proiectat primul rucsac la vârsta de 14 ani, iar în 1970 a lansat modelele echipate cu un cadru extern. În prezent, Gregory Mountains Product, cu sediul în Salt Lake City, Utah, ocupă un loc fruntaș în topul producătorilor de rucsacuri prin crearea unor modele optim funcționale, confortabile și fiabile. 

Marca își bazează activitatea pe filozofia că: ar trebui folosite rucsacuri proiectate corespunzător, nu purtate pe drum. Prin urmare, Gregory se concentrează puternic pe crearea de rucsaci și genți de înaltă calitate, dimensionate corespunzător pentru geometria bărbaților și femeilor, pentru a asigura o potrivire confortabilă și performanță pe traseu. Fiecare idee este mai întâi testată pe scară largă de către ingineri și doar atunci când este în sfârșit perfecționată este lansată pe piață. Marca este atât de încrezătoare în produsele sale încât le oferă o garanție pe viață. 

Abordarea unică a Gregory în ceea ce privește produsele și tehnologiile inovatoare a avut ca rezultat multiple premii pentru modele de rucsacuri precum Zulu, Tribute, Jade, Kalmia și Katmai. Ce oferă rucsacurile de drumeție și cele urbane ale mărcii americane? O lungime a trunchiului complet reglabilă cu suspensie cu cadru wishbone și curele de umăr decupate, un compartiment cu protecție activă împotriva aburului, murdăriei și mirosurilor, un panou dorsal perforat și respirabil cu o centură de șold care se înfășoară în jurul șoldului, un sistem de transport Gear Guard special adaptat anatomiei feminine sau o husă 3 în 1 pentru informare, ploaie și antifurt. Tehnologiile inovatoare, cum ar fi 3D Hydro Trek, BioSync, Fushion Flex Suspension, Versa Fit sau Aerolon, merită, de asemenea, menționate. 

Extindere descriere Restrângere descriere