Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Columbia

Columbia

Înființată în 1938, Columbia a început prin a fabrica pălării. De-a lungul timpului, compania și-a extins treptat gama de produse pentru a include îmbrăcăminte și încălțăminte specializată pentru activități în aer liber, pentru care este bine cunoscută și astăzi în industria sportului. Marca și-a făcut un nume prin extinderea constantă a gamei sale și prin îmbunătățirea produselor pe care le produce.  

În prezent, Columbia este unul dintre cei mai mari producători de încălțăminte de trekking și îmbrăcăminte pentru activități în aer liber din lume, inclusiv jachete de ploaie și de puf, tricouri respirabile, haine polare ușoare și termoreglabile, precum și pantaloni tehnici lungi și scurți. În plus, gama include, de asemenea, rucsacuri, pungi și genți de mână. De-a lungul anilor, marca a lansat numeroase colecții de îmbrăcăminte, inclusiv seria Columbia Montrail, Columbia Logowear & Graphics și Columbia Fleece & Midlayer. 

Produsele semnate Columbia sunt potrivite pentru multe sporturi în aer liber și au performanțe bune chiar și atunci când sunt expuse la condiții meteorologice extreme. Columbia se concentrează puternic pe dezvoltarea de noi tehnologii care pot îmbunătăți performanța produselor sale. Din acest motiv, a fost creată o echipă specializată pentru a dezvolta sisteme inovatoare. De exemplu, cizmele de drumeție Columbia sunt prevăzute cu membrana Omni-Tech™ și tălpile cu absorbție de șocuri Techlite+™, în timp ce hainele lor sunt prevăzute cu tehnologia Omni-Wick®, izolația Thermarator™ și impermeabilizarea Omni-Shield™.  

Produsele specializate Columbia sunt potrivite atât pentru începătorii în activitățile în aer liber, cât și pentru profesioniști, pentru care funcționalitatea și confortul ridicat în timpul sportului reprezintă cel mai important factor.  

Extindere descriere Restrângere descriere