• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Pantaloni de drumeții

Pantaloni de drumeție - alege modelul perfect adaptat la Sportano 

Atunci când căutați articolele vestimentare potrivite pentru drumeții montane, pantalonii de drumeție nu ar trebui să fie trecuți cu vederea. În primul rând, acestea nu trebuie să limiteze mișcarea și trebuie să fie confortabile, respirabile și protejate împotriva condițiilor nefavorabile. În magazinul Sportano.ro, veți găsi pantaloni de drumeție - trekking, cu membrană sau softshell de la mărci consacrate precum Salomon, The North Face, MAMMUT, Peak Performance, Columbia, Jack Wolfskin, CMP, Black Diamond sau La Sportiva

Bărbați, femei, iarnă sau vară - tipuri de pantaloni de drumeție 

Cele mai populare tipuri de pantaloni de drumeție includ pantalonii de trekking, de obicei cu o croială mai lejeră, cu picioare detașabile, și pantalonii cu membrană. Modelele echipate cu o membrană sunt concepute pentru condiții nefavorabile, cum ar fi temperaturi scăzute, ploaie sau zăpadă. Pe de altă parte, pantalonii Softshell sunt o croială complet respirabilă, oferind proprietăți excelente de protecție împotriva vântului. Unele modele au, de asemenea, un strat special hidroizolant pentru a proteja parțial împotriva ploii

Veți găsi pantaloni de drumeție pentru femei și pantaloni de drumeție pentru femei care diferă prin croiala folosită, unde croiala pentru femei tinde să fie mai mulată.  

În plus, se poate face o distincție între pantalonii de drumeție de iarnă și cei de vară, adică cei concepuți pentru condiții specifice. În cazul primului model, va fi important să existe o membrană și acoperiri care să protejeze împotriva ploii și a zăpezii, garantând în același timp confortul termic. Pe de altă parte, pantalonii de vară pentru drumeții, de obicei cu picioare detașabile, trebuie să fie cât mai respirabili și rezistenți la vânt.  

Pantaloni de drumeție - alegerea celor potriviți nu trebuie să fie dificilă 

Modelul potrivit de pantaloni de drumeție asigură confort, o croială de lungă durată și, de asemenea, protecție împotriva condițiilor nefavorabile. Cel mai adesea fabricate din materiale sintetice sau din amestecuri ale acestora, uneori cu adaos de bumbac. Ușor și, în același timp, durabil, rezistent la abraziune sau deteriorare mecanică. Datorită utilizării fibrelor sintetice, pantalonii sunt respirabili, ușori, flexibili și nu se deteriorează, chiar și în timpul efortului intens. În funcție de destinația lor, acestea ar trebui să aibă o țesătură impermeabilă și rezistentă la vânt, iar modelele pentru drumeții de vară trebuie să fie cât mai respirabile. Asortați-vă pantalonii de drumeție din punct de vedere al mărimii pentru a vă deplasa confortabil pe traseu. 

Pentru cei care caută un model funcțional, pantalonii de drumeție cu picioare detașabile vor fi apreciați de femei, bărbați și, de asemenea, de cei mai tineri drumeți. Cu o închidere cu fermoar sau velcro, pantalonii pot fi scurtați rapid, practic la jumătate, pentru confort.  

Pantaloni de drumeție pentru vară 

Mai presus de toate, pantalonii pentru drumeții de vară trebuie să fie ușori, rezistenți și confecționați din materiale cu uscare rapidă care elimină eficient umiditatea. Vremea se poate schimba rapid în timpul zilelor de vară, așa că fiți pregătiți pentru temperaturi ridicate, dar și pentru ploaie sau vânt. În mod corespunzător respirabile, acestea sunt de obicei echipate cu orificii de aerisire și uneori au elemente de plasă pentru o mai bună circulație a aerului. În plus, pantalonii de vară pentru drumeții de vară pentru femei sau pantalonii de drumeții pentru bărbați ar trebui să fie dotați cu material cu filtru UV pentru a proteja împotriva razelor nocive ale soarelui.  

Pantaloni de drumeție izolați pentru iarnă 

Pe de altă parte, pantalonii de iarnă pentru femei și pantalonii de iarnă pentru bărbați, pe de altă parte, sunt sugestii pentru condiții dificile, de obicei cu o greutate mai mare și o structură de țesătură mai groasă. Mai presus de toate, acestea trebuie să aibă o membrană impermeabilă și rezistentă la vânt sau cel puțin un strat hidrofug DWR. Cel mai bine este să optezi pentru modele cu o căptușeală plăcută la atingere pentru confort în zilele reci. Pantalonii de drumeție izolați vor oferi apoi o protecție completă împotriva frigului și a vântului, care este foarte frecventă în timpul anotimpurilor de tranziție la munte. Este o idee bună ca pantalonii pentru drumeții de iarnă să aibă fante pe părțile laterale, astfel încât să poată fi introduși confortabil pantofii de drumeție sau de alpinism înalți. 

Pantaloni de drumeție pentru copii 

Pantalonii de drumeție pentru copii trebuie să aibă proprietățile potrivite de permeabilitate la aer, astfel încât copiii să se poată deplasa confortabil. În plus, acestea trebuie să elimine excesul de umiditate și căldură pentru a preveni supraîncălzirea. Pe de altă parte, modelele de iarnă ar trebui să aibă o membrană sau o izolație care să garanteze căldura și să împiedice ca țesătura să se umezească de apă. Este important ca pantalonii să se potrivească înălțimii copilului - nu trebuie să fie prea lungi sau prea scurți. Cel mai bine este să optați pentru un model cu bretele sau bretele pentru a ține pantalonii la locul lor.  

Pantaloni de drumeție - mărci care oferă calitate superioară 

În oferta magazinului Sportano.ro veți găsi pantaloni de drumeție pentru femei, pantaloni de drumeție pentru bărbați și modele pentru copii de înaltă calitate, confecționați din materiale durabile, cum ar fi poliesterul, nailon și dotați cu strat hidrofug DWR și tehnologie GORE-TEX®. Această combinație garantează un nivel ridicat de impermeabilitate, protecție împotriva vântului și o ventilație adecvată a produsului. Vă vom pune la dispoziție pantaloni de trekking, pantaloni cu membrană și modele softshell de la producători consacrați precum Peak Performance, La Sportiva, MAMMUT, Marmot, CMP, Arc'teryx, Salomon, The North Face, Salewa, Columbia sau Rab. Dacă nu știți ce model să alegeți, apelați la serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți. Dacă un produs nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, îl puteți returna în termen de 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere