Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Rachete de badminton

Rachete de badminton: selecție largă la Sportano

Magazinul Sportano.ro oferă cele mai bune echipamente pentru sporturile cu rachetă, realizate cu atenție la fiecare element. Echipamentul disponibil garantează victoria pe teren și o calitate incontestabilă, în spatele căreia se află producători de renume. Rachete profesionale de badminton, seturi de joc și seturi de familie - în oferta noastră veți găsi tot ce este necesar pentru un joc satisfăcător la orice nivel de experiență. 

Îți dezvolți pasiunea pe teren sau poate ești la început de aventură cu darts? Cu Sportano veți beneficia de un sprijin de încredere, adaptat la nivelul dumneavoastră de experiență și la predispozițiile individuale. Veți găsi rachete concepute pentru începători: confecționate din aluminiu ușor, echilibrate neutru și cu mâner. Iar pentru profesioniști, avem rachete din grafit cu flexiune rigidă pentru lovituri puternice și precise. 

Din ce este compusă o rachetă de badminton? Construcție și proiectare

Construcția unei rachete de badminton este crucială atunci când se alege echipamentul pentru un jucător. Printre cele mai importante elemente de construcție se numără cadrul, care este format din cap, mâner, arbore și verigă. În plus, zona de tensiune are o influență semnificativă asupra calității de salt. 

Mânerul este locul în care se prinde racheta. Modelele sunt disponibile în diferite lungimi de circumferință, iar grosimea fiecărui mâner este determinată de o scală cu 4 grade, folosind denumirile G2-G5 (de la mâner larg la mâner îngust). 

Următorul element este arborele care leagă mânerul de cap prin intermediul unui conector. Aceste părți sunt de obicei fabricate din grafit, fibră de carbon sau aluminiu și determină greutatea rachetei. Cel mai adesea veți vedea Yonex 1U-5U (de la cea mai ușoară la cea mai grea). 

Capul este scheletul pentru câmpul de tensiune. Acesta este disponibil în forme ovale și izometrice, cu un sweet-spot mai larg. Suprafața coardei este suprafața de ricoșeu a eleronului - intervalul de tensiune a coardei determină eficiența jocului (de exemplu, o senzație bună a eleronului și intensitatea loviturilor). 

Ce rachetă de badminton să alegeți?

Ce rachetă de badminton este cea mai bună? Totul depinde de nivelul și de caracterul jocului dumneavoastră. În magazinul Sportano, vă așteaptă o selecție largă de produse de înaltă clasă, astfel încât să vă puteți atinge obiectivul. Pentru începătorii care se concentrează pe jocul sezonier, o rachetă de badminton din materiale ușoare (de exemplu, aluminiu) este cea mai bună. Pentru sesiunile de recreere, seturile care conțin toate echipamentele vor fi perfecte. 

Te gândești la antrenamente frecvente pe teren indiferent de sezon? Optați pentru o rachetă de badminton fabricată din materiale compozite durabile, cu o rigiditate mai mare, iar loviturile dvs. vor deveni mai agresive. Pentru primele sesiuni de antrenament, o rachetă cu mâner echilibrat vă va oferi mai multă manevrabilitate. 

Rachetele profesionale de badminton se caracterizează printr-o suprafață extrem de plană, o rigiditate ridicată și prezența unor tehnologii moderne care asigură lovituri stabile cu viteză maximă. Printre acestea se numără Nanomesh Neo, Aero+Box Frame sau Sonic Flare System. Cea mai bună alegere pentru jucătorii avansați sunt modelele fabricate din grafit și fibră de carbon, la care se adaugă materiale de rafinare, cum ar fi nanocarbonul, tungstenul sau titanul

Cele mai bune rachete de badminton de la mărci cunoscute

Sportano.ro oferă cele mai bune rachete de badminton, care au fost folosite în timpul turneelor de jucători de talie mondială precum Lee Chong Wei sau Kento Momota. Oferta include produse ale unor mărci precum YONEX, Talbot-Torro și rachete de badminton Wilson, care sunt o garanție a unor sărituri precise, a unui control ridicat asupra rachetei și a unor lovituri puternice care garantează un joc satisfăcător. 

Extindere descriere Restrângere descriere