Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Creatină

Creatina - alege produsul potrivit în magazinul online Sportano 

Categoria Creatine la Sportano.ro este un loc unde veți găsi suplimente de înaltă calitate selectate de specialiști. Creatina este unul dintre cele mai populare suplimente, în special în rândul persoanelor care duc un stil de viață activ. Merită să alegeți produse de la producători de încredere care se concentrează pe cele mai bune formule și pe o acțiune eficientă. Consultați oferta Sportano și alegeți creatina perfectă pentru dumneavoastră. 

Creatina - efecte și dozare 

Creatina a fost descoperită în prima jumătate a secolului al XIX-lea. Este un compus chimic organic care apare în principal în mușchi. Organismul este capabil să producă creatină pe cont propriu, dar numai în cantități mici, așa că este furnizată sub formă de mese. Persoanele care acordă o mare importanță activității fizice iau foarte des creatină în suplimente. De ce? Datorită creatinei, mușchii se regenerează mai repede, cresc și devin mai puternici. Este deosebit de util pentru antrenamentul de forță - datorită creatinei, mușchii au mai multă energie pentru ridicarea greutăților sau alte exerciții cu gantere. 
 
Creatina - înainte sau după antrenament? Suplimentul este cel mai bine absorbit după antrenament și atunci este cel mai bine să îl luați. În ceea ce privește dozajul, părerile sunt destul de împărțite. Cei care susțin așa-numita fază de încărcare și saturație cresc treptat dozele individuale de creatină. Pe de altă parte, suplimentarea cu creatină poate fi utilizată în doze mai mici, ajustate la greutatea corporală în fiecare zi. Suplimentarea zilnică pare o opțiune mai convenabilă datorită faptului că nu necesită calcularea dozelor adecvate pentru încărcare și saturație sau planificarea etapelor. 
 
Persoanele care nu se antrenează în mod regulat sunt, de asemenea, din ce în ce mai dispuse să utilizeze creatina. Consumul zilnic de creatină este recomandat datorită capacității sale de a încetini procesele de îmbătrânire, de a combate stresul oxidativ sau de a minimiza senzația de oboseală. În orice caz, creatina trebuie administrată după o masă. 
 
Multe întrebări sunt ridicate de creatina privind reducerea. Se pare că acest supliment este foarte recomandat în procesul de reducere a greutății. Aceasta susține rezistența în timpul exercițiilor fizice și, de asemenea, vă permite să vă mențineți forța musculară, care scade adesea din cauza unui deficit caloric. Datorită creatinei, pur și simplu aveți mult mai multă energie. De asemenea, merită să ne amintim despre efectul alcoolului asupra efectelor suplimentului. Dacă doriți să simțiți rapid efectele tratamentului cu creatină, merită să reduceți sau să eliminați complet alcoolul din dieta dumneavoastră. Acest lucru se datorează faptului că acționează în așa fel încât oprește complet efectele preparatului pe care îl luați. 

Creatina - cum să alegeți cel mai bun produs? 

La Sportano puteți cumpăra creatină atât în tablete, cât și în pulbere. În sortimentul nostru veți găsi produse de la mărci precum 7Nutrition, Nutrend, Trec sau 6PAK. Care creatină este cea mai bună pentru tine? Acest supliment vine sub mai multe forme, dar cele două cele mai des cumpărate sunt creatina monohidrat și creatina malat
 
Creatina monohidrat se caracterizează prin compoziția sa simplă și prin efectul său asupra sintezei proteinelor din organism. Stimulează creșterea musculară, crește rezistența în timpul antrenamentului și accelerează regenerarea țesuturilor. Creatina malat este o combinație de creatină cu acid malic. Se absoarbe mai lent, dar mai bine decât monohidratul. Este recomandată în special persoanelor care urmează un program de reducere, deoarece reține mult mai puțină apă în organism. 
 
Deci, atunci când alegeți creatina pentru dvs., acordați atenție la ce efecte vă interesează cel mai mult și sub ce formă doriți să luați suplimentul. Dacă aveți îndoieli, contactați-ne. Membrii echipei Sportano vor fi bucuroși să vă risipească îndoielile! 

Extindere descriere Restrângere descriere