Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Marin

Marin este o marcă de biciclete renumită, fondată în 1986 și cu sediul în comitatul Marin, California. De la bun început, compania a câștigat recunoaștere pentru producerea de biciclete de munte unice care au revoluționat industria și au introdus noi standarde.

Primele biciclete de munte Marin au debutat în 1986. Au fost un răspuns la interesul tot mai mare pentru călărie off-road și nevoia de biciclete create special pentru acest scop. Acest pas de pionierat a dat naștere călătoriei incitante a lui Marin pe potecile de munte.

În 1988, Marin și-a arătat din nou inovația prin lansarea primei biciclete de munte din titan, Marin Team Titanium. Această bicicletă ușoară și durabilă a fost recunoscută drept una dintre cele mai avansate biciclete tehnologic din categoria sa. Aceasta a fost o altă dovadă că Marin nu numai că înțelege nevoile bicicliștilor, dar se străduiește și să creeze produse excelente.

În 2014, Marin a decis să-și extindă gama prin introducerea bicicletelor de enduro și de trail. Aceste noi modele au fost concepute pentru a satisface cerințele tot mai mari ale bicicliștilor care caută performanță și plăcere maximă atunci când merg pe teren accidentat. Marin continuă să-și mențină statutul de lider pe piață, oferind soluții inovatoare, performanțe excelente și fiabilitate.

Marin este un brand care nu numai că oferă produse excelente, dar te inspiră și te încurajează să descoperi noi poteci montane. Pasiunea ei pentru bicicletele montane se traduce prin proiectarea și fabricarea de biciclete care le permit bicicliștilor să experimenteze aventuri de neuitat pe trasee. În Marin, se îmbină peste 35 de ani de experiență de cea mai înaltă calitate, experiență și dezvoltare continuă. Compania cooperează constant cu bicicliști profesioniști și pasionați de biciclete montane pentru a dobândi cunoștințe și a le folosi pentru a-și îmbunătăți produsele.

Extindere descriere Restrângere descriere