Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Joma

Joma

Joma a început să producă pantofi sport în 1965. Deși brandul a pornit cu patru persoane la bord, a crescut rapid în statură și și-a extins semnificativ activitatea. La doar trei ani de la înființarea companiei, a fost înființată prima unitate de producție profesionistă, unde au fost produși pantofi sport inovatori.  

Un moment de referință pentru dezvoltarea mărcii a fost dezvoltarea sistemului de suspensie pentru pantofi CPC (Control Press Chamber) în 1987. Acest proiect a revoluționat modul de abordare a designului pantofilor de antrenament și a consacrat brandul pe piața sportivă. La doar un an de la acest eveniment, compania colaborează cu fotbaliști de la Real Madrid și FC Barcelona. Aceștia sunt Emilio Butragueño și Txqui Beguiristáin. Această colaborare aduce Joma recunoaștere la nivel mondial și face ca produsele sale să fie sinonime cu calitatea și durabilitatea.  

Anii '90 au fost o perioadă de dezvoltare rapidă pentru marca Joma. Încă din 1992, sportivul Fermín Cacho, sponsorizat de marcă, a devenit câștigătorul cursei de 1500 de metri la Jocurile Olimpice de la Barcelona. O altă piatră de hotar în dezvoltarea mărcii a fost introducerea pantofilor de fotbal cu un design unic și colorat în 1998. 

Gama largă de produse oferite de producătorul Joma include în prezent îmbrăcăminte specializată și încălțăminte sportivă pentru baschet, fotbal, tenis, padel, volei și alergare. Modelele de încălțăminte de exterior reprezintă, de asemenea, o mare parte a gamei. În producție, compania utilizează numai materiale și soluții tehnologice dovedite, care se caracterizează prin durabilitate și funcționalitate. Printre acestea se numără acoperirea impermeabilă hidrofugă, tăietura de cizmă One Piece fără cusături și sistemul 360° care îmbunătățește legătura dintre talpă și partea superioară.  

Extindere descriere Restrângere descriere