Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Căști de snowboard

Căști de snowboard: cel mai înalt nivel de siguranță de la Sportano

Este extrem de important să vă păstrați în siguranță în timp ce faceți snowboarding. Indiferent de nivelul și experiența ta pe pârtii, unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ai atunci când mergi la snowboard este o cască de snowboard. La Sportano veți găsi o gamă largă de echipamente de snowboarding care combină protecția cu confortul. Căștile de snowboard din oferta noastră sunt realizate din materiale extrem de durabile, rezistente la majoritatea deteriorărilor. Căștile disponibile pe site-ul nostru sunt universale - le puteți adapta cu ușurință la cerințele dumneavoastră. 

Tipuri de căști de snowboard: pe care să le alegi?

O cască bine adaptată este o piesă de echipament esențială pentru un snowboarder. La Sportano, veți găsi căști care combină siguranța și confortul la purtare. Indiferent de nivelul dumneavoastră de experiență, căștile noastre vă vor proteja de consecințele căderilor. Aflați ce caracterizează echipamentele disponibile la Sportano și la ce trebuie să fiți atenți atunci când le alegeți. 

Sistem de reglare și fixare

Pentru ca o cască de protecție să își îndeplinească scopul și să asigure siguranța, aceasta trebuie să fie montată corespunzător. Acesta nu trebuie să fie nici prea larg, nici prea strâns. Căștile de snowboard disponibile în oferta noastră au un sistem special de dimensionare care le face universale. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la măsurarea circumferinței și la căutarea mărimii potrivite. Cataramele căștilor noastre de snowboard sunt, de asemenea, reglabile. 

Shell

Pentru fabricarea căștilor de snowboard se folosesc diferite tehnologii. Cea mai frecvent utilizată este metoda In-Mold. În cadrul acestui proces, capota căștii din policarbonat este combinată cu spumă de polistiren EPS care creează cochilia interioară a căștii cu o duritate ridicată.  

Căștile de snowboard concepute pentru freeride (amatori sau competiție) sunt fabricate cu tehnologie Hardshell sau ABS Super Strong. Aceste căști sunt întărite cu fibră de carbon sau derivați ai acesteia sau cu material ABS. Spre deosebire de tehnica In-Mold, spuma EPS este îmbinată cu restul căștii într-o etapă de producție separată. Pentru întărire și protecție suplimentară, în spumă se injectează un cadru din fibră de carbon, Kevlar sau material ABS. Căștile de snowboard realizate în acest mod cântăresc mai mult, dar garantează cel mai înalt nivel de protecție. 

În gama noastră veți găsi, de asemenea, căști care folosesc tehnologia Double Micro Shell Superlight în fabricarea lor. Aceste căști sunt destinate doar pentru călătoria de agrement, deoarece greutatea lor mai mică este asociată cu o protecție mai redusă. La Sportano veți găsi, de asemenea, căști hibride care combină mai multe tehnologii într-un singur model. 

Caracteristici suplimentare

Pe lângă potrivire și consolidare, casca trebuie să fie certificată. Marca EN 1077:2007 indică faptul că această cască poate fi purtată în siguranță. Adăugarea CLASĂ B sau CLASĂ A oferă informații suplimentare despre nivelul de protecție: primul marcaj indică faptul că casca protejează partea superioară și cea din spate a capului, iar al doilea marcaj indică faptul că protejează și urechile și părțile laterale ale craniului. Fiecare cască disponibilă la Sportano are un certificat special vizibil pe eticheta internă. 

Ventilația este, de asemenea, foarte importantă la o cască de snowboard. Versiunea activă are găuri încorporate care pot fi închise pe vreme rece. Modelele cu ventilație pasivă furnizează în mod constant aer - fără posibilitatea de a închide orificiile. Ultimele caracteristici la care ar trebui să acordați atenție atunci când cumpărați o cască de snowboard sunt pernuțele pentru urechi și căptușeala. Majoritatea modelelor de căști din gama noastră au posibilitatea de a îndepărta căptușeala pentru a putea fi spălată. Unele căști au, de asemenea, pernuțe detașabile pentru urechi, ceea ce este foarte util în zilele mai calde

Cele mai bune căști de snowboard de la mărci cunoscute din gama Sportano

În oferta Sportano puteți găsi căști de snowboard de la mărci precum Quiksilver și Roxy. Aceste mărci sunt foarte populare în rândul pasionaților de sporturi de iarnă. Dacă alegeți o cască de snowboard din oferta noastră, veți fi mulțumiți de achiziția dumneavoastră. Intră pe pârtie cu Sportano

Extindere descriere Restrângere descriere