• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Quiksilver

Quiksilver

Marca Quiksilver a fost fondată în 1969 în Australia de Jeff Hakman. Compania este specializată în producția de echipamente și îmbrăcăminte pentru surfing. Primul produs revoluționar al Quiksilver au fost boardshorts, care sunt pantaloni scurți inovatori pentru surfing. Ei au făcut marca celebră. La scurt timp după aceea, compania a introdus, de asemenea, îmbrăcăminte specializată, încălțăminte și plăci de surf. 

Pe măsură ce brandul Quiksilver s-a dezvoltat, s-a extins în mod constant și, între timp, a introdus și accesorii și îmbrăcăminte pentru alte sporturi cu o placă în rolul principal - skateboarding și snowboarding. Compania a devenit faimoasă pentru colaborarea cu patinatorul profesionist Tony Hawk. 

Quiksilver este, de asemenea, un brand preocupat de problemele ecologice. Produsele lor sunt realizate cu cea mai mare grijă, folosind materiale biodegradabile și vopsele ecologice, care se caracterizează, de asemenea, printr-o durabilitate ridicată. În plus, marca împachetează toate produsele în pungi realizate din materiale ecologice și le distribuie în această formă în magazine, datorită cărora nu contribuie la producerea excesivă de deșeuri. 

De-a lungul anilor, datorită muncii sale asidue și a utilizării celor mai recente tehnologii (DryFlight®, WarmFlight®x2 Eco Technology, Antifog), marca a devenit unul dintre liderii mondiali în producția de accesorii și îmbrăcăminte pentru sporturi extreme și a câștigat mii de clienți mulțumiți, atât printre începători, cât și printre pasionații de sporturi profesionale. 

Extindere descriere Restrângere descriere