• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bowflex

Bowflex

Bowflex este o marcă americană de renume, specializată în producția de echipamente de fitness. Compania face parte din conglomeratul global Nautilus Inc. Bowflex, care a fost fondat în 1986 și care este acum unul dintre cei mai mari producători de echipamente de antrenament cardio și săli de gimnastică la domiciliu. Gama extinsă a mărcii include, de asemenea, dispozitive inteligente care monitorizează în permanență orice activitate fizică.  

Marca a revoluționat abordarea anterioară de a crea echipamente de rezistență inovatoare. A fost primul care a comercializat echipamente de fitness folosind un sistem de tije de polimer care creează o tensiune energetică eficientă. Datorită dezvoltării constante și a investițiilor în tehnologii moderne, marca și-a construit o poziție puternică pe piață și a devenit unul dintre liderii mondiali în producția de echipamente de fitness.  

Produsele Bowflex nu numai că sunt construite la un standard de înaltă calitate, dar au și un design unic care se potrivește perfect în orice spațiu de locuit. Estetica, eleganța și funcționalitatea gamei Bowflex sunt evidențiate de numeroasele premii globale pe care marca le-a primit, inclusiv Red Dot Design Award. 

Extindere descriere Restrângere descriere