• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Porți de fotbal

Porți de fotbal - alege modelul potrivit la Sportano 

Fotbalul se numără printre cele mai populare sporturi de echipă și este o formă excelentă de divertisment atât pentru copii, cât și pentru adulți. Pe lângă echipamentul și accesoriile necesare pentru joc, o poartă de fotbal va fi cu siguranță utilă. Acestea permit formarea și oferă, de asemenea, distracție în grădină sau în solarii. În magazinul Sportano.ro veți găsi porți de fotbal de înaltă calitate de la mărci consacrate precum Yakimasport, BazookaGoal, Hudora, EXIT, SKLZ, Sportpoland, Pure2Improve sau QuickPlay

Prețul, construcția și utilizarea porților de fotbal 

O poartă de fotbal este o componentă concepută pentru diferite categorii de jocuri, iar totul depinde de modelul ales, care de obicei diferă ca mărime sau se adaptează la nivelul de joc. Fiecare poartă este formată din trei elemente, cum ar fi dispozitivele de fixare, cadrele și plasa. Este o idee bună să se potrivească tipul de elemente de fixare cu suprafața pe care va fi amplasată poarta. Uneori, elementele de fixare diferă dacă poarta urmează să fie instalată într-o arenă sau într-o grădină. Cadrul este pe deplin responsabil pentru determinarea luminii porții, iar dimensiunea depinde de tipul de teren sau de nivelul de joc. Cel mai important element, pe de altă parte, este plasa, care împiedică mingea să cadă din lumina porții.  

În primul rând, poarta de fotbal poate fi folosită pentru jocul recreativ, indiferent de categoria de joc, și va funcționa bine și pentru antrenament. Este o formă excelentă de joacă pentru cei mici, acasă, în grădină sau pe terenul agricol. 

Prețul porților de fotbal depinde de dimensiuni, de materialele de fabricație sau de utilizarea preconizată, dar unii producători oferă produse începând de la doar 100 sau 200 PLN. Merită să știți că, dacă doriți să cumpărați o poartă de fotbal profesionistă de dimensiuni normale, prețul poate ajunge chiar și la câteva sute de zloți. Totul depinde de scopul și de utilizarea produsului.  

Alegerea unui obiectiv de fotbal pentru fiecare jucător 

Atunci când alegeți o poartă de fotbal, este important să luați în considerare cine o va folosi și unde va fi amplasată. Porțile de fotbal pentru copii sunt, de obicei, produse mai mici care ar trebui să se potrivească înălțimii copilului. De obicei, sunt fabricate din materiale ușoare, cum ar fi plasticul, astfel încât să poată fi transportate cu ușurință. Porțile pentru tineret sunt modele mult mai stabile, în care plasa trebuie să fie robustă și concepută pentru antrenamente intensive. Golurile profesionale, pe de altă parte, sunt modele de dimensiuni normale, cu o construcție solidă și concepute pentru adolescenți și adulți. Mai presus de toate, merită să acordați atenție durabilității plasei, care, indiferent de model, trebuie să poată rezista la lovituri puternice, precum și la condiții nefavorabile, cum ar fi ploaia, zăpada sau umiditatea.  

Dimensiunile porții de fotbal 

O poartă de fotbal trebuie să fie adaptată jucătorilor, categoriei de joc și, de asemenea, nevoilor acestora. Atunci când vă decideți asupra unei porți de fotbal pentru copii, modelele mici, cu un design care se remarcă prin greutatea redusă, sunt mult mai bune. În funcție de locul de desfășurare și de jocuri, alegeți dimensiunile porții de fotbal. O poartă de dimensiuni normale și profesionale are 244 cm înălțime și 732 lățime, dar pentru jocurile de amatori și recreative alte modele vor funcționa bine. Pentru cei mai mici, ați putea fi tentați să alegeți o poartă de la 30-40 cm la 150-160 cm înălțime, totul în funcție de vârsta și înălțimea copilului. Pentru utilizarea pe terenuri în aer liber, o poartă de fotbal de 200x300, o poartă de fotbal de 300x200 sau chiar o poartă de fotbal de 3x290 sau o poartă de fotbal de 5x270 va funcționa cel mai bine. 

Alegerea unui obiectiv de fotbal pentru copii 

Porțile de fotbal pentru copii sunt de obicei modele din plastic sau aluminiu, care se remarcă prin faptul că sunt ușoare și pot fi mutate cu ușurință în altă locație. Pentru copiii cu vârsta de până la 10 ani, se aleg de obicei porți de fotbal mici, cu o înălțime de aproximativ 152-160 cm. Puteți găsi, de asemenea, porți de dimensiuni mult mai mici pentru a exersa pasele și loviturile. Cu toate acestea, copiii cresc repede, așa că merită să fiți tentați să optați pentru o poartă puțin mai înaltă, astfel încât să poată rezista mai multe sezoane. Prin urmare, o poartă de fotbal mare, cu o înălțime de aproximativ 180 cm, va fi de obicei o alegere bună.  

Materiale de obiectiv 

Pe piață se pot găsi porți de fotbal din lemn, care sunt mult mai puțin populare, deoarece lemnul este un material greu. De asemenea, necesită o impregnare regulată, astfel încât să nu se deterioreze pe timp de vreme rea. În plus, există o poartă de fotbal din metal sau aluminiu. Acestea se caracterizează prin rezistență și stabilitate, în plus, unele modele nu sunt la fel de grele ca lemnul în ceea ce privește greutatea. Există, de asemenea, porți de fotbal realizate din plastic, care este extrem de ușor. Cu toate acestea, nu oferă o rezistență adecvată și este mult mai puțin rezistent la deteriorări.  

Porți de fotbal - cele mai populare mărci 

În sortimentul magazinului Sportano.ro vă puteți echipa cu porți de fotbal concepute pentru a juca pe teren, în sală, în grădină, în parc sau pe iarbă sau pe suprafețe naturale. Modelele selectate sunt perfecte pentru joaca recreativă sau pentru joaca în aer liber. Veți găsi porți de fotbal de la producători renumiți, cum ar fi Sportpoland, SKLZ, QuickPlay, EXIT sau BazookaGoal.  

Cel mai popular model este poarta de fotbal Hudora, care este fabricată din materiale durabile și este protejată cu un strat anti-coroziune. În magazinul nostru veți obține mai multe modele de porți de fotbal Hudora, astfel încât să vă puteți antrena și să jucați acest joc, indiferent de nivelul dumneavoastră. Veți găsi, de asemenea, porți mici de fotbal pentru a exersa loviturile și pasele, precum și seturi de porți de la Yakimasport sau Pure2Improve

Extindere descriere Restrângere descriere