Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Echipament pentru ridicare de greutăți

Echipamente de antrenament și forță la Sportano.ro 

Echipamentul de forță de pe Sportano.ro este o colecție de produse de înaltă calitate de la cei mai importanți producători din lume. În gama largă de echipamente le vei găsi pe cele concepute atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori. Mii de produse îi așteaptă oamenii cu diferite niveluri de avansare. Băncile, scările sau lifturile din oferta noastră se vor dovedi utile nu numai în sălile de sport, dar și acasă. Credem că echipamentele atent selecționate și dovedite de la mărci precum Bowflex, HMS sau Body Sculpture te vor ajuta să îți atingi obiectivele și să îți dezvolți silueta. 

Ce echipament să alegi pentru antrenamentul de forță? 

Cu gama largă de produse Sportano, puteți cumpăra echipamentul de forță de care aveți nevoie pentru a vă antrena fiecare parte a corpului. Selecția produselor individuale depinde de ceea ce doreștu să realizezi și de cât spațiu liber ai în locul de antrenament. Atunci când alegi echipamentul pentru antrenamentul de forță, acordă atenție încărcăturii acestuia și selectează un dispozitiv adaptat așteptărilor și capacităților tale. Îți garantăm că vei găsi produse pentru tine în Sportano, indiferent dacă faci exerciții fizice în scop recreativ sau profesional. Ganterele mici îți vor permite să te antrenezi chiar și într-un spațiu limitat, iar barele și ascensoarele vor fi perfecte pentru o sală de gimnastică de acasă adaptată nevoilor tale. 

Echipamente profesionale pentru sălile de sport de acasă oferite de Sportano 

Cu gama largă de produse Sportano, poți obține echipamente profesionale de cea mai înaltă calitate pentru sala de sport de acasă. Împreună cu noi îți vei planifica fiecare element al spațiului tău sportiv - de la covorașe de protecție și haltere, la bănci și siguranțe, până la atlase multifuncționale. Categoria Echipamente de gimnastică oferă tot ceea ce ai nevoie. 

Gantere, greutăți și kettlebells 

Ganterele din oferta Sportano reprezintă o selecție largă a greutăților de diferite greutăți și cu posibilități de ajustare. Vei găsi atât unelte de jumătate de kilogram, cât și de câteva zeci de kilograme. Acestea se vor dovedi utile nu numai în antrenamentul de forță sau de rezistență, ci și în cel de reabilitare. Echipamentul de la mărci precum Adidas, Reebok sau Body Sculpture este o garanție de înaltă calitate și performanță solidă. Poți cumpăra gantere în seturi, care includ greutățile de diferite greutăți. Pe Sportano.ro vei găsi de asemenea, o serie de kettlebellsuri pentru antrenamente de circuit și multe altele. Acest dispozitiv îți va permite să efectuezi printre altele, swinging și deadlift. Sportano oferă kettlebellsuri de diferite greutăți de la mărci precum HMS sau Bowflex. De asemenea, merită să folosești greutăți la gleznă sau la încheietura mâinii, pentru a crește eficiența antrenamentului. Acesta este un echipament mic pentru antrenamentul de forță, care intensifică semnificativ exercițiile efectuate. La Sportano.ro avem atât greutăți ușoare marca Reebok pentru începători, cât și dispozitive Bushido de câteva kg pentru avansați. 

Bare și scări de gimnastică 

În categoria de echipamente de forță de la Sportano, vei găsi echipamente de gimnastică pentru acasă care vor umple perfect spațiul propriei săli de sport. Cu ajutorul barelor multifuncționale montate pe perete, îți vei întări mușchii abdominali sau ai brațelor, sau iți vei putea monta chiar și un sac de box. Dacă nu dispui de prea mult spațiu, poți cumpăra una dintre barele de extensie rezistente, pe care o poți monta cu ușurință la un toc de ușă. Barele din oferta Sportano sunt produse de calitate superioară, caracterizate prin durabilitate și o execuție solidă. Acestea provin printre altele, de la valoroasa marcă HMS. În plus, avem și scări de gimnastică multifuncționale, pe care le poți folosi pentru toate tipurile de antrenare a fiecărei părți a corpului. 

Aparate, porți și ascensoare 

La Sportano te așteaptă echipamente profesionale de forță, inclusiv ascensoare, porți sau aparate. Aparatele Bowflex cu bare de rezistență îți permit să îți antrenezi în siguranță și eficient întregul corp la domiciliu. Poți face până la zeci de exerciții complet diferite pe fiecare dintre ele. Durabilitatea echipamentului va face ca acesta să te însoțească timp de mulți ani, în ciuda utilizării intensive. Dacă dorești să te antrenezi cu gantere, îți recomandăm porți care au nu numai suporturi pentru gantere, dar și de bare de tracțiune. Unele sunt dotate chiar și cu suporturi pentru dispozitive mobile. Un alt tip de echipament de forță la Sportano sunt ascensoarele. Acestea îți permit să îți antrenezi întregul corp, cu un accent deosebit pe brațe. 

Bănci de antrenament și siguranțe 

Echipamentele de gimnastică pentru acasă de la Sportano.ro includ de asemenea, diverse bănci - de la modelele de bază HMS cu mai multe accesorii până la cele mai profesionale bănci Technogym cu gantere, articulații sau benzi de rezistență. Exercițiile de bancă pot fi efectuate și cu gantere, așa că nu uita să verifici mânerele din oferta noastră, care îți vor completa antrenamentul și îi vor îmbunătăți intensitatea. 

Covorașe de protecție și suporturi pentru echipamentele de gimnastică 

Știi deja ce echipament de antrenament de forță să alegi pentru antrenamentul tău de acasă. Merită de asemenea, să vă faci provizii de accesorii care te vor ajuta să îți păstrezi echipamentul într-o stare bună și îl vor face mai sigur de utilizat. Covorașele de puzzle sunt excelente pentru a proteja podeaua și le poți adapta la dimensiunea spațiului de sport de acasă. Rafturile pentru gantere și haltere te vor ajuta să păstrezi lucrurile în ordine. Descoperă oferta largă a categoriei de echipamente de forță din Sportano și crează-ți chiar astăzi propriul spațiu sportiv. 

Extindere descriere Restrângere descriere