Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

HMS

HMS

Înființată în anul 2000, HMS este specializată în producția de echipamente de forță și accesorii de fitness, cum ar fi biciclete orbiter, mașini de vâslit, benzi de alergare și biciclete de exerciții. Cu toate acestea, brandul oferă și produse necesare pentru gimnastică: mingi, covorașe, steppere, expansoare, benzi elastice și multe altele.  

De-a lungul anilor, marca HMS s-a dezvoltat constant și a participat la evenimente sportive și industriale de renume, cum ar fi Târgul de fitness FIWE din Varșovia, Târgul FITEXPO din Poznań și SPORT Life din Brno. Datorită acestui fapt, mulți oameni au aflat despre marcă și au început să investească în produsele HMS. În prezent, marca este recunoscută în întreaga lume și își distribuie produsele în țări precum Germania, Slovacia, Danemarca, Belgia, Lituania și Estonia. 

Pentru producătorul HMS este important ca fiecare produs să fie perfect, de aceea sunt vândute numai echipamente și accesorii dovedite, care au fost realizate cu atenție la fiecare detaliu. De asemenea, important în producție este designul unic, care caracterizează echipamentele HMS. Nuanțele discrete și modelele clasice asigură faptul că echipamentul se potrivește în orice interior. În plus, HMS utilizează tehnologii inovatoare în produsele sale, care sporesc calitatea acestora și îmbunătățesc performanța și activitatea lor. În plus, echipamentul de rezistență HMS oferă un nivel ridicat de funcționalitate, datorită roților de transport încorporate și a posibilității de pliere a unor modele. 

Extindere descriere Restrângere descriere