• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Îmbrăcăminte pentru schi

Îmbrăcăminte de schi și snowboard la Sportano.ro 

Schiul și snowboardingul sunt sporturi nobile care sunt asociate cu viteza, agilitatea și rezistența. Notele de top și locurile de pe podium nu se obțin doar cu ajutorul echipamentelor. La fel de indispensabilă este o ținută de schi care să ofere libertate de mișcare, căldură și confort în orice condiții

Cumpărături pentru îmbrăcăminte de schi și snowboard - la ce ar trebui să fiu atent? 

În Sportano.ro veți găsi o gamă largă de îmbrăcăminte pentru schi și snowboard asamblată de profesioniști în domeniul sporturilor de iarnă. Produsele din magazinul nostru provin de la mărci consacrate și specializate, adesea văzute pe pârtii și purtate de sportivi din cele mai înalte ligi mondiale. Materialele și tehnologiile de cea mai bună calitate pentru jachete, pantaloni, hanorace și lenjerie de corp asigură adaptarea îmbrăcămintei la condițiile meteorologice predominante, care sunt atât de diferite în funcție de tipul de pârtie. Dar izolația termică nu este singura componentă esențială a unui echipament de schi. Impermeabilitatea, respirabilitatea ridicată și confortul în timpul schiatului și al virajelor sunt la fel de importante. 
 
Dacă sunteți la început de drum în sporturile de iarnă, Sportano vă va ajuta să găsiți produse adecvate și de calitate, care vor dura ani de zile. Dacă sunteți un schior avansat și sunteți familiarizat cu schiatul pe zăpadă (inclusiv cu familia), completați-vă echipamentul profesional pentru pârtii cu îmbrăcăminte de schi pentru bărbați, femei și copii. 
 
Atunci când vine vorba de alegerea hainelor de schi pentru femei și bărbați, reputația mărcilor de cult joacă un rol important. În categoria de îmbrăcăminte pentru snowboard și schi puteți cumpăra un echipament complet, inclusiv fiecare strat. Mărci precum Rossignol, Ziener, Dainese, X-Bionic, LEGO, CMP sau KinetiXx garantează cea mai bună calitate. 

Esențial pentru îmbrăcăminte de schi și snowboard 

Echipamentul de schi adecvat include nu numai schiurile sau snowboardul care se potrivesc bine, ci și îmbrăcămintea. 

Jachete de schi și snowboard 

La Sportano.ro veți găsi jachete de schi și snowboard realizate din materiale rezistente la umiditate și respirabile. Adesea izolate cu puf natural, cu membrane care garantează protecția împotriva zăpezii sau a vântului și cu o respirabilitate ridicată. 
 
Modelele de jachete sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii pentru flexibilitate maximă și izolare termică, cum ar fi 3M™ Thinsulate™, care este folosit în jachetele noastre pentru a asigura căldură în orice condiții fără a adăuga greutate. Fermoarele impermeabile și cusăturile cu bandă adezivă, care împiedică pătrunderea umezelii, sunt caracteristici la fel de dorite. Buzunarele funcționale vor fi, de asemenea, utile, precum și o centură de zăpadă încorporată pentru a împiedica zăpada să intre sub jachetă. 

Pantaloni de schi și snowboard 

Pantalonii de schi și snowboard au o membrană cusută care determină impermeabilitatea și respirabilitatea, adică evacuarea transpirației spre exterior. Alegeți pantalonii de schi în funcție de gradul de impermeabilitate și de respirabilitate. Alte elemente importante sunt tăietura, numărul de buzunare, reglarea taliei, lungimea picioarelor, acoperirea hidrofugă și rezistența la abraziune și la traume a țesăturii. Pantalonii de bună calitate, pe care îi găsiți la Sportano.ro, au, de asemenea, o izolație suplimentară Primaloft® care izolează împotriva frigului. 

Hanorace și jachete fără mâneci pentru pârtii 

Jachetele din oferta Sportano.ro garantează o izolare termică ridicată. Cu toate acestea, chiar și cele mai bune haine de schi au nevoie de straturi suplimentare de căldură sub formă de jachete fără mâneci, veste la modă sau hanorace. Bluzele de schi confortabile și elastice asigură libertatea de mișcare pe pârtie, adaptându-se siluetei și formei corpului tău datorită unei note de elastan. De asemenea, ar trebui să fie confecționate din materiale ușoare și respirabile, care să elimine umezeala. În Sportano.ro veți găsi, printre altele, tricouri CMP sau Rossignol din materiale permeabile, inclusiv poliester. 

Baza unei ținute de schi: lenjeria de corp termică 

Ținuta de schi ar trebui să fie formată din trei straturi: jachetă, pulover și lenjerie de corp termică. Cu tricourile, pantalonii și boxerii care completează ținuta de schi pentru bărbați, puteți petrece ore îndelungate pe pârtii, chiar și în frig. Pe lângă izolarea termică, funcția principală a lenjeriei de corp termice este aceea de a îndepărta umezeala de pe corp, inclusiv transpirația și vaporii de apă. Chiar și în cazul unei activități fizice intense - multă coborâre, schi, carving etc. - puteți rămâne uscat și proaspăt fără a pierde căldură. 

Accesorii și accesorii pentru îmbrăcăminte pentru schi și snowboard 

Atunci când vă asortați ținuta de schi, fie că este pentru femei sau bărbați, nu uitați de accesoriile la fel de importante care vă vor menține confortul și siguranța pe zăpadă. Acestea includ mănuși pentru snowboarding și schi. Acestea protejează pielea delicată a mâinilor de frig și de zăpadă și, de asemenea, întăresc și protejează încheieturile mâinilor în cazul unor căderi dureroase pe zăpadă
 
Majoritatea jachetelor de schi sunt echipate cu glugi reglabile sau detașabile. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că o căciulă ar trebui să facă parte din elementele esențiale ale schiorului pe pârtii. O bonetă sub cască vă va proteja capul de frig, care este deosebit de vizibil la viteze mari. O șapcă de schi colorată va fi completarea vizibilă perfectă a hainelor de schi pentru copii. Confortul și protecția adecvată a picioarelor joacă un rol important în eficiența schiului sau a snowboarding-ului. Prin achiziționarea de șosete de schi specializate, nu veți fi expus la iritații dureroase, frig sau transpirație excesivă. O selecție largă de jachete, pantaloni, hanorace, șepci, mănuși, șosete și alte accesorii vă vor permite să vă completați o ținută completă și profesională pentru munte

Extindere descriere Restrângere descriere